bende öyle yaptım canım gece yarısına kadar kız kıza eğlendik daha rahat oluyor
Yani demi:118::118::118::118:
senin kına gecesi ekibi tamamlanmıs oynuyorlar bile
1 kez giyiceksin zaten cenım... gönlünün istediğini yaptır.. bende tül ve dantel seviyorum.. birde köşe takımı paylaşmıştın onları çok beğendim.. sen ona uygun yemek odası takımı buldun mu
Canım ben yemek odasını da onun takımını alacağım zaten sadece beyaz lake masası ve 6 adet sandalyesini alacağım. Belki yerim olursa ki sanmıyorum aynalı konsolunu da alırım ama sanmıyorum. Siteye girip bakarsan kahvelisinin oturma grubu, yemek odası grubu vs. herşeyi var. Onun beyaz pembesi olacak benimkisi o gün buraya attığım desen ve renk. Hatta biz görüştük ben söylemeyi unuttum kalın perdelerimi de koltukların üzerindeki güllü desenden yaptırıcam. Kumaşını verecekler bana istediğim kadar.
Canım bak linkini atıyorum ben burdaki pembeli beyaz takımın aynısını alacağım sadece resimde görünen berjer tek ben iki tane alacağım ondan.
Alyans Köşe Takım - Kilim Mobilya
Aşağıya bakarsan konsept ürünler diyor orda kahvelisini vermişler hep ben onun pembe beyaz masalısını alacağım. Sitede vermiyor ama ellerinde var.
anladım canım.. köşe takını gördüm zaten annemede gösterdim çok beğendi birde diyor bizim küçük odaya çok güzel olur:)
Bence bunun girdiği her ev güzelleşir zaten benim bugüne kadar içime sinen tek koltuk, renk, desen. İstersen o pembe olan yerleri krem bile yaptırabilirsin. Ben de masa sandalyemi, yaşam ünitemi, ayna ve konsolu başka yerden alabilirim ama bu koltuk takımında karar verdik. Nişanlımda çok beğendi. Renkte oynama belki düşük bir ihtimal yaptırabilirim.
fiyat konultunuz mu nekadar canım sitede yazıyor gerçi ama.. bazen onun dışında indirimde yapıyorlar
Canım fiyat konusunda peşin olursa indirim yapıyorlar ama bu sizin ne kadar iyi pazarlık yaptığınızla alakalı. Bize verilen fiyat sitedekine çok yakın. Açıkçası bir koltuk için iki buçuk milyar oldukça yüksek ama hepsi bir arada düşünüldüğünde çokta pahalı bulmadık biz. Bir de ben oturma odası yapmayacağım artım o. O yüzden bakıyorum gönlümden ne geçiyorsa.
ben 2. model gibi düşünüyorum ama üstü 1. gibi istiyorum..
Eki Görüntüle 561335
Eki Görüntüle 561334
Canım ben ikinci attığını çok beğendim. Hafif kabarık bir model ama çok sade. Birincisini ne yalan söyleyim hiç beğenmedim altını falan. Sen zaten kol kısmı için atmışsın ama o tarz çok daha güzel kollar var istediğini anladım bulursam paylaşacağım.
Selam kızlar
Nasılsınız
selam canım, iyiyim ben nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?