347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canım ben yemek odasını da onun takımını alacağım zaten sadece beyaz lake masası ve 6 adet sandalyesini alacağım. Belki yerim olursa ki sanmıyorum aynalı konsolunu da alırım ama sanmıyorum. Siteye girip bakarsan kahvelisinin oturma grubu, yemek odası grubu vs. herşeyi var. Onun beyaz pembesi olacak benimkisi o gün buraya attığım desen ve renk. Hatta biz görüştük ben söylemeyi unuttum kalın perdelerimi de koltukların üzerindeki güllü desenden yaptırıcam. Kumaşını verecekler bana istediğim kadar.

bende bir tek öyle düşünüyorum masa ve aynalı konsol ama ayna modellerını beğenmiyorum pek. belki daha başka ayna alabılırm ..onun takımının masası beyaz değil ama yapıyorlarmıymış

anladım canım.. köşe takını gördüm zaten annemede gösterdim çok beğendi birde diyor bizim küçük odaya çok güzel olur:)

anladım canım.. köşe takını gördüm zaten annemede gösterdim çok beğendi birde diyor bizim küçük odaya çok güzel olur:)

Bence bunun girdiği her ev güzelleşir zaten benim bugüne kadar içime sinen tek koltuk, renk, desen. İstersen o pembe olan yerleri krem bile yaptırabilirsin. Ben de masa sandalyemi, yaşam ünitemi, ayna ve konsolu başka yerden alabilirim ama bu koltuk takımında karar verdik. Nişanlımda çok beğendi. Renkte oynama belki düşük bir ihtimal yaptırabilirim.

yok canım ben pembe olarak çok beğendim..

fiyat konultunuz mu nekadar canım sitede yazıyor gerçi ama.. bazen onun dışında indirimde yapıyorlar

Canım fiyat konusunda peşin olursa indirim yapıyorlar ama bu sizin ne kadar iyi pazarlık yaptığınızla alakalı. Bize verilen fiyat sitedekine çok yakın. Açıkçası bir koltuk için iki buçuk milyar oldukça yüksek ama hepsi bir arada düşünüldüğünde çokta pahalı bulmadık biz. Bir de ben oturma odası yapmayacağım artım o. O yüzden bakıyorum gönlümden ne geçiyorsa.

bende öyle ayrı bir oturma odası düşünmüyorum kullanmıycaksam sadece misafire açıcaksam ne anladım ben bu işten :=) bana fiyatı uygun geldi çünkü normaldede koltuk takımları iyi birşey almak istersen pahalı..

ben 2. model gibi düşünüyorum ama üstü 1. gibi istiyorum..

Eki Görüntüle 561335

Eki Görüntüle 561334

Canım ben ikinci attığını çok beğendim. Hafif kabarık bir model ama çok sade. Birincisini ne yalan söyleyim hiç beğenmedim altını falan. Sen zaten kol kısmı için atmışsın ama o tarz çok daha güzel kollar var istediğini anladım bulursam paylaşacağım.

ewt cnm 2.yi istiyorum ama 1.si alternatif sadece o model bir kol istediğimi anlatmak için canım.. annem çok sade buluyor 2.yi işte ama ben çok beğeniyorum.. ben zaten sade modelleri seviyorum.. sen bulabilirsen paylaşırsın benımle canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…