bende uyumaya gidiyorum kızlar şafağımı da attırıyorummm...
ŞAFAK:48 Muğla'ya selammm yola devammm bekle bizi bodrum bu yaz sevdiğimle sana gelicez yine
bende uyumaya gidiyorum kızlar şafağımı da attırıyorummm...
ŞAFAK:48 Muğla'ya selammm yola devammm bekle bizi bodrum bu yaz sevdiğimle sana gelicez yine
iyilk canımm hoşgeldin
bu arada düğün tarihi konuşulmuş hayırlı olsun tatlımm
Kuşum iyi bilmiş. Buranın herkese açık olduğunu bilen biri olarak istemesem görmenizi paylaşmazdım. Fikir olması açısından beğendiğim, aldığım herşeyi paylaşıma açıyorum.
Ama siz yine de herkesi dahil etmeyin paylaşımlarıma hahahahahah kıskançmıyım ne...
Teşekkür ederim darısı başına olsun
Herşeye rağmen sana hamileliğinde anneliğinde çok yakışacağına eminim. Allahım istediğiniz zaman bu mutluluğu tattırsın inş. Düğünümde hamiş hamiş oynayacaksın artık napalım.
Ay bizde bizde karşılaşalım orda Merci'mmm.
biz düğün tarihine kendimiz karar verip salon tuttuk aileler sağolsun karışmadılar siz bilrsinz ne zaman nerde istersenz orda olsun dediler
biz düğün tarihine kendimiz karar verip salon tuttuk aileler sağolsun karışmadılar siz bilrsinz ne zaman nerde istersenz orda olsun dediler
beklerim canım bu yaz evlenemezsek temmuzdan itibaren turgutreis akyarlardayım yazlıkta misafir edelim sizi
ohhh mangal partisi de yaparızz şimdiden içim ısındı bodrumu düşününce
Aaaa pardon o zaman.. ne zaman düğün????
ben hiç bodrum a gitmedim desem :)
bu yaz, daha doğrusu ilk bayram tatilinde gitmek istiyoruz biz de
yazın iznini şbat ta phuket için kullancağım için yazın iznim yok :/
2013 ün bayram tatilleri iyidir inşş
kızlar sevdikleriniz gelince beni burda yalnız bırakmayın
ben asker şafağı sayayım, siz düğün şafağınızı burda sayınn
Hadi bakalım hayırlısı canım bilmiyordum ben düğünün belirli olduğunu ne güzeltabi gelirizz yani ben fırsat buldukça burdayım evlendikten sonra nasıl olur bilmem..benimki pek yanındayken telefonla falan uğraşmama bile laf eder ama herhalde aynı evde olunca iş değişir
ciddi olamazsın yaaaaa aşığım ben bodrumaa belkide nişanlımın bütün çocukluğu orda geçtiği için de olabilir benim aşkım ama oraya gidince huzur buluyorum resmen. en kısa zamanda gitmelisiniz mutlaka. doğru baktıysam baya uzundu 2013 ün bayramları inşallah denk gelir
sağol canımm. söylemiştim burda daha önce ama..
nişanlım dağıtıma geldiğinde karar verdik
fırsat buldukça beklerim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?