Ayyy süper ya bizimkilerinde onların arasında olmasını isterdim şahsen şuan. Çok özledim. Bende şunu öğrendim ki Ocak'ta görevi bırakacaklarmış. Yatıp kalkacaklarmış terhise 10 gün kala sadece. Nedense içimi bir huzur kapladı o böyle söyleyince. Dedim bunlar bile söylendiyse geliyorlar.
Bu arada bizimkilere hala gelmemiş terhis kağıdı Aralık'ın ortalarında gelir herhalde demi? Gelen var mı?
beğendiğim modelleri bende hemen ekliyorum straplez sevmiyorum ve gelinlikte beyaz tercihim o yüzden ubnlarda kol detayı dantelli olucak şu modelelr ilgimi çekliyor en sade nasıl olursa öyle alıcam
bide vücudum balık modeli kaldırıyor olsa balık model tercih ederdim belim 60 tan daha minik popom ise 90 dan büyük yada 90 olduğu için göğsümde hiç olmadığı için balık model alamıcam çünkim üst çok minik xs alt ise 38 oluca hoşlaşmıyorum basenlerim olduğu için balık modelde rahat edemem yoksa balık iyi olurdu bu modellerde o kadar kabarık değil abartı olsun istemiyorum makyajımı bile pudra tonlarda yok gibi yaptırıcam
aceba ben spora felan başlasammı diyorum şu sıra 55 kiloyum 50 ye düşsem balık modele girerim gibi ama boy 1.68 kötü durabilir bide basen anca sporlar eritilirr pofff
Eki Görüntüle 561735 Eki Görüntüle 561736 Eki Görüntüle 561737 Eki Görüntüle 561739 Eki Görüntüle 561740 Eki Görüntüle 561740 Eki Görüntüle 561741
Sen bile dert ediyorsan ben ne yapayım ben 65 kiloyum şu an ağlamak istiyorum
canım dukan felan yapsan gitmiyormu kilolar ben ilk kez diet yapcam normalde yüzücydm üst bölgem yok zaten kemik ve deri düşün kötü gözkyor ama at bölgemde et göbek yok popo var o yüzden dert ediyorum orantı değil kum saatimi armutmu öle bişiyim
dert etmeeee yaaa verisinb bir kaç yöntem araştır dietisyen felan bir şekilde gitsin kiloların boyun naısl canım
1.68 boyum canım onda sorun yok... benim sorunum kas olmaması kemiklerim çok ince bileklerim 50 kilo bi insanın bileği kadar bile yok... ne kadar kilo versem de kilolu gözüküyorum... o yüzden spora yazıldım.. benle aynı kilo olanlar 38 giyer ben 40 a zor girerim durum bu
kızlar rb nasılsınz? ben bugün çok kötüyüm mardinde bir karakola saldırı olmuş dün gece benim nişanlım da oraya cok yakın bir karakolda aradım sesi iyidi bizim buralara gelmez korkma dio ama ben tedirginim iş yerndeym hiç bşy yapamıorum morale çok ihtiyacm var ne önerirsnz kendimi çok kötü hissediorum((
Canım seni en iyi anlayanlardan biriyim şu anda.Tedirginlik çok kötü.Her an bısey olacak korkusu.Ama unutma ki senden önce morale ihtiyacı olan nişanlın var.
Ben yapamadım.Sogukkanlılıgımı koruyamadım ama sen koru.Bak bir bildiği var ki bizim buraya gelmez demiş.Öyle içini rahatlat biraz.
ya bend emalesef koruyamıyorum sogukkanlılıgımı hep aglayasım gelıo o da bunu hıssedıo ltfen aglama dıo ama ben ne yapayım psıkolojımı olumlu yonde telkın edemıorumkı elim kolum bağlı allahın mardinin de ... burada olmaz dıo alabıldgne arazai gözetleme yapılıo dio 24 saat öyle dağ falan olsa tamam ama dio alabıldgne ucu bucagı gozukmeyen arazı ve kac km kadar görünüo saklanmalarına ımkan yok vs.. dedi biraz rahatladm da yinede napim ki ya(((
ya bend emalesef koruyamıyorum sogukkanlılıgımı hep aglayasım gelıo o da bunu hıssedıo ltfen aglama dıo ama ben ne yapayım psıkolojımı olumlu yonde telkın edemıorumkı elim kolum bağlı allahın mardinin de ... burada olmaz dıo alabıldgne arazai gözetleme yapılıo dio 24 saat öyle dağ falan olsa tamam ama dio alabıldgne ucu bucagı gozukmeyen arazı ve kac km kadar görünüo saklanmalarına ımkan yok vs.. dedi biraz rahatladm da yinede napim ki ya(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?