347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

evde de olunca farketmyor cnm yine mıkmıklanır benm kocam
benle ilgilensene bırak bilg. ı diyor
ancak o yorgun olunca :)
ama sizi yalnız bırakmammm,derim sen yokken bana destek olan kızları şimdi de ben bırakmam
inciciceim sen merak etmeee

valla kuzu ya gitmedim hiç, gidemedim.
çok istedik ama hiç bi tatilde denk gelemedi
bakıp ayarlıcam 2013 ilk tatilinde ama :)))
çok merak ediyorum :)

git mutlaka en kısa zamanda
hatta bende ordaysam misafir ediyim seni karnında bebişinle 2013ün ilk tatilinde
bu sefer cidden yatmaya gidiyorum kızlar sabah uyanamıcam öpüyorum hepiniziii

Niğdeye selam eder , gözlerinizden öperiiimm

iyi gecelerr

ŞAFAK : 51

sağol canımmm ....

Yaaaa arkadaşım da diyordu şimdi seni az gördüğü için böle tepki verir evlenince ikinizin de kucağında laptop istediğinizi yaparsınız

..
...............................................
...............................................

Son düzenleme:
Acaba bu tarz gelinlikler sadece zayıflara mı güzel olur Ben böyle istiyorummmmm

yok öle bişi, sdece zayıflar fln..
sen bi dene bak ne güzel gelinlikler bulcaksınn
sadece netten çok fazla bakma,, çok frklı gerçekten üzerine giyince senin için doru olanı bulcaksınnnnnnnnn
hayde ben kaçar
iyi geceler

atsın şafaklr oleyyyyyy

Tamam canım ben daha hiç bakmadım da o yüzden yavaş yavaş başlayayım dedim bakmaya :) hiç bir fikir olmadan da gitmek istemiyorum mağazalara aslında... iyi uykular bi ben kladım ayakta herhalde

İnşallah canım benim.

Bu arada Bodrum'a gidilmez mi kuşum ya bizim düğünden sonra Bodrum'a geçin siz ama yıllık iznin yok demi? Bayramda gidin o zaman sizde ama Bodrum'a ne baharda ne kışın mutlaka yazın git çünkü Bodrum'un tadı sadece yazın çıkıyor. Bende belki düğünden önce izin alırım biraz sonra balayına alcam ondan sonrada düğünden sonra kışın alırım. Ara sıra evimin tadını çıkarayım demi ama eşimi işe göndereyim bakayım nasıl bir duygu.

beklerim canım bu yaz evlenemezsek temmuzdan itibaren turgutreis akyarlardayım yazlıkta misafir edelim sizi
ohhh mangal partisi de yaparızz şimdiden içim ısındı bodrumu düşününce

Canım biz geçen sene Gümbet'e geldik tatile. Luvi otel var orda kaldık. Tekrar gideceğiz aşk otelimiz o bizim. Çok sevdik yeri de Gümbet Barlar'a 5 dakika mesafede bile değildi. Minibüsle Bodrum Barlar'a 10 dakika. Dönerken ben ağladım dönmek istemedim İzmir'e.

Kızlar Vakko aradı şimdi çok tatlı bir bayandı telefondaki. Benim beğendiğim Urban modeli gelinlik 5.590 tl. Bu fiyat üzerinden %10 indirim yapılıyor. Nakit ya da tek silipte yani 5 bin tl'ya geliyor gelinliğim. Bizimkilerle konuşup karar vereceğim bakalım. 10 Aralık saat 14:00'ye randevu aldım gelinlik maceram başlıyor hayırlısıyla.

Bu arada dün paylaştığım modeller ise 2 bin ila 2.500 arasındaymış nişanlanacaklara duyrulur.

Bugun biraz daha anladım yakınlaştıgını bitime.
Bizimkilerin karakoldan bugun 17 kişilik asker timi terhis oluyor.Ve bundan sonra ilk gidecek benim sevdiğiiimmm.
Gidin giddiinn sıra bizee gelsiinnnnn..

Bugun biraz daha anladım yakınlaştıgını bitime.
Bizimkilerin karakoldan bugun 17 kişilik asker timi terhis oluyor.Ve bundan sonra ilk gidecek benim sevdiğiiimmm.
Gidin giddiinn sıra bizee gelsiinnnnn..

Ayyy süper ya bizimkilerinde onların arasında olmasını isterdim şahsen şuan. Çok özledim. Bende şunu öğrendim ki Ocak'ta görevi bırakacaklarmış. Yatıp kalkacaklarmış terhise 10 gün kala sadece. Nedense içimi bir huzur kapladı o böyle söyleyince. Dedim bunlar bile söylendiyse geliyorlar.

Bu arada bizimkilere hala gelmemiş terhis kağıdı Aralık'ın ortalarında gelir herhalde demi? Gelen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…