347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

olabilir ya havalar yapıyor böyle bu aralar bende bir tuhafım
nerdeymiş o ya ben görmedim?bir dizide vardı herhalde..

Benimkinin 02 - 04 arası erkenden uyudu nöbet var diye çarşılar bu hafta ve önümüzdeki hafta kilitmiş.

Niye çarşıları kilitliyorlar ki öyle bizde hiç olmadı çarşı kilit durumu.
Sevgilim de 12-4 nöbeti var diye erkenden uyudu.

Niye çarşıları kilitliyorlar ki öyle bizde hiç olmadı çarşı kilit durumu.
Sevgilim de 12-4 nöbeti var diye erkenden uyudu.

Bu hafta 349 ların sınavı vardiye çarşıları kilitlediler. Önümüzdeki hafta da denetim varmış. Bilmem kaç yılda bir denetim oluyormuş oda bizimkilere denk gelmiş. Geçen haftada çarşı kilitti.

evet 12-4. ankesörlü telefon da bozulmuş bugün bi arkadaşının cebinden aradı da 2 dk cık konuşabildik. neyse allahtan yarın çarşıya çıkıcak konuşcaz bol bol

Beni de bi nöbetteyken arıyor rahat rahat konuşuyoruz. Uykum gelmesin diye kahve içtim şimdi Çarşı varsa iyi ya sevgilim de yüksek ihtimal pazartesiye alır çarşıyı

Bu hafta 349 ların sınavı vardiye çarşıları kilitlediler. Önümüzdeki hafta da denetim varmış. Bilmem kaç yılda bir denetim oluyormuş oda bizimkilere denk gelmiş. Geçen haftada çarşı kilitti.

Aaa doğru sınav var onların uçtu gitti aklımdan
Denetleme evet bu dönem varmış. Denetleme zamanı çok fena oluyor diyorlar

ilginç gerçekten,hangi park acaba bu bizim Adana'da çok park varda

Atatürk parkı diye bir yer var mı? Bu ağacın olduğu yerde betondan fiskiyelerle su fışkırıyordu. Ağaçlara böyle şekiller vermişler. Adamlar resmen sanat icra etmiş.

Atatürk parkı diye bir yer var mı? Bu ağacın olduğu yerde betondan fiskiyelerle su fışkırıyordu. Ağaçlara böyle şekiller vermişler. Adamlar resmen sanat icra etmiş.

evet evet dediğin yer Atatürk parkı,yerden su fışkırıyor yazın arasından geçmek güzel oluyor

349 ların topiğine baktım bugün, bizden başka kimse yoktu. Nerde bu 349 yarenleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…