İyidir canım ya, havalardan mıdır nedir çok uyuşuk oldum canım hiç birşey yapmak istemiyor. Sen şu Adana'da kökleri dışarı çıkan koskoca bir ağaç var onu gördün mü? Nasıl birşeydir o öyle ya?
benimkinin deeee :97:
Bi saat sonra nöbeti başlayacak sevgilimin
Benimkinin 02 - 04 arası erkenden uyudu nöbet var diye çarşılar bu hafta ve önümüzdeki hafta kilitmiş.
12-4 nöbeti dimi
Niye çarşıları kilitliyorlar ki öyle bizde hiç olmadı çarşı kilit durumu.
Sevgilim de 12-4 nöbeti var diye erkenden uyudu.
evet 12-4. ankesörlü telefon da bozulmuş bugün bi arkadaşının cebinden aradı da 2 dk cık konuşabildik. neyse allahtan yarın çarşıya çıkıcak konuşcaz bol bol
nasılsınız fıstıklarrr
benim canım çok sıkıldııı
nasılsınız fıstıklarrr
benim canım çok sıkıldııı
Bu hafta 349 ların sınavı vardiye çarşıları kilitlediler. Önümüzdeki hafta da denetim varmış. Bilmem kaç yılda bir denetim oluyormuş oda bizimkilere denk gelmiş. Geçen haftada çarşı kilitti.
ilginç gerçekten,hangi park acaba bu bizim Adana'da çok park varda
iyiyiz diyelim iyi olalım canım,hayırdır neden yaa?
Hayırdır canım ne oldu?
Atatürk parkı diye bir yer var mı? Bu ağacın olduğu yerde betondan fiskiyelerle su fışkırıyordu. Ağaçlara böyle şekiller vermişler. Adamlar resmen sanat icra etmiş.
bilmemm vakit geçiremedim bugün halbuki koca gün anneannemin misafilerini ağırladım ama
evet evet dediğin yer Atatürk parkı,yerden su fışkırıyor yazın arasından geçmek güzel oluyor
Adananın sıcağında çok ihtiyaç oluyordur
bilmemm vakit geçiremedim bugün halbuki koca gün anneannemin misafilerini ağırladım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?