347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlar tchibo da cep sobaları gördüm bugün alıp kargoyla yollasak sevdiceklerimizi nöbette soğuktan korurmu acaba
Cep Isıtıcısı Seti

Ay bu iyimiş de işe yarar mı acaba çok soğuk oluyor geceleri ayaklarımı hissetmiyorum zaten diyor sevgilim Geçen gece çıkarmış ayakkabıları elleriyle ayaklarını ısıtmaya çalışmış

oyy oyyy oyy mmmm olsada yesekk
aşkımcım gittiğinden beri pizza yemedim canım deli gibi pizza istiyo ama onsuz boğazımdan geçmiyo

hahaha bende tam psikopatım bugün arıyo ne yedin bakıyım diyo, ooo kuru patlıcan dolması yedim dedim oooo bensiz nasıl geçti boğazından dedi, bende aaaa sen açsın diye açmı kalcam bende yedim gitti dedim

hahaha bende tam psikopatım bugün arıyo ne yedin bakıyım diyo, ooo kuru patlıcan dolması yedim dedim oooo bensiz nasıl geçti boğazından dedi, bende aaaa sen açsın diye açmı kalcam bende yedim gitti dedim

Bu diyolog bizde de geçmişti

Ay bu iyimiş de işe yarar mı acaba çok soğuk oluyor geceleri ayaklarımı hissetmiyorum zaten diyor sevgilim Geçen gece çıkarmış ayakkabıları elleriyle ayaklarını ısıtmaya çalışmış

canım işe yarar mutlaka benimkide istiyodu bi ara bundan ama hiçbiyerde bulamamıştım. ama bu suda kaynatma işini nasıl yapıcaklar? her kullandıktan sonra kaynar suda 10 dk bekletmek gerekıyomus eskı halıne gerı donmesı ıcın

Bu çok güzelmişte. Önce sıcak suda mı bekletmek gerekiyormuş. Nöbete gitmden önce sıcak su bulabilecekler mi ki?
bende şimdi onu düşünüyodum nasıl olcak ki die
valla yaa canım çok çekti:)
kıyamam boğazındanda onsuz geçmezmişşş
şuan için geçmiyo ama heran geçebilir die düşünüyorum

güzel cevap olmuş canımm

Giyiyorlar içlik üstüne eşofman üstüne askeri kıyafeti giyiyor ona rağmen buz gibi. Bizde bot yok bi de kundura var o da ısıtmıyor ayakları

canım benımkıne kendı botlarını gonderdık bız koyu kahverengı gece nobete gıderken onları gıyıyo sende yollasana ama ona ragmen 4 saat durunca hıcbıyerını hıssetmıyomus buz tutuyorum dıyo

O verdiğin linkte 1 Çift Ayakkabı Kar Zinciri diyor ya işte o tam benlik Ben her kar yağdığında düşerim. Hep merak ediyordum böyle birşey var mıdır diye varmış demek.

var var canım ben bugun bızzat elime alıp baktım baya işe yarar gibi görünüyo

canım benımkıne kendı botlarını gonderdık bız koyu kahverengı gece nobete gıderken onları gıyıyo sende yollasana ama ona ragmen 4 saat durunca hıcbıyerını hıssetmıyomus buz tutuyorum dıyo

Dedim ama istemedi hiç kargo yollama zaten az kaldı diyor. Orda da varmış bi kaç çift bot herkes giyiyor diye giymiyor. Gerçi dediğin gibi bot olması da etki etmiyor. Buz gibi nöbet kulübelerinin içi

Dedim ama istemedi hiç kargo yollama zaten az kaldı diyor. Orda da varmış bi kaç çift bot herkes giyiyor diye giymiyor. Gerçi dediğin gibi bot olması da etki etmiyor. Buz gibi nöbet kulübelerinin içi

aynen oyleymıs canım ya kapı tam kapanmıyomus buz gıbı hava gırıyomus içeri zaten çanakkalenin rüzgarı da malum

aynen oyleymıs canım ya kapı tam kapanmıyomus buz gıbı hava gırıyomus içeri zaten çanakkalenin rüzgarı da malum

Dün gece oralarda fırtına uyarısı verdiler keşke bize de çanakkale çıksaydı altınolukta yazlık var çok iyi olurdu. İstanbul un da gece ayazı beter ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…