Hiç yemedim ben ondan, ismini beğenmedim galiba
kızlar tchibo da cep sobaları gördüm bugün alıp kargoyla yollasak sevdiceklerimizi nöbette soğuktan korurmu acaba
Cep Isıtıcısı Seti
Ay bu iyimiş de işe yarar mı acaba çok soğuk oluyor geceleri ayaklarımı hissetmiyorum zaten diyor sevgilimGeçen gece çıkarmış ayakkabıları elleriyle ayaklarını ısıtmaya çalışmış
oyy oyyy oyy mmmm olsada yesekk
aşkımcım gittiğinden beri pizza yemedim canım deli gibi pizza istiyo ama onsuz boğazımdan geçmiyo
hahaha bende tam psikopatım bugün arıyo ne yedin bakıyım diyo, ooo kuru patlıcan dolması yedim dedim oooo bensiz nasıl geçti boğazından dedi, bende aaaa sen açsın diye açmı kalcam bende yedim gitti dedim
Ay bu iyimiş de işe yarar mı acaba çok soğuk oluyor geceleri ayaklarımı hissetmiyorum zaten diyor sevgilimGeçen gece çıkarmış ayakkabıları elleriyle ayaklarını ısıtmaya çalışmış
bende şimdi onu düşünüyodum nasıl olcak ki dieBu çok güzelmişte. Önce sıcak suda mı bekletmek gerekiyormuş. Nöbete gitmden önce sıcak su bulabilecekler mi ki?
şuan için geçmiyo ama heran geçebilir die düşünüyorumvalla yaa canım çok çekti:)
kıyamam boğazındanda onsuz geçmezmişşş
hahaha bende tam psikopatım bugün arıyo ne yedin bakıyım diyo, ooo kuru patlıcan dolması yedim dedim oooo bensiz nasıl geçti boğazından dedi, bende aaaa sen açsın diye açmı kalcam bende yedim gitti dedim
İçlik giyiyorlar mı?
Bu diyolog bizde de geçmişti
kızlar tchibo da cep sobaları gördüm bugün alıp kargoyla yollasak sevdiceklerimizi nöbette soğuktan korurmu acaba
Cep Isıtıcısı Seti
Giyiyorlar içlik üstüne eşofman üstüne askeri kıyafeti giyiyor ona rağmen buz gibi. Bizde bot yok bi de kundura var o da ısıtmıyor ayakları
O verdiğin linkte 1 Çift Ayakkabı Kar Zinciri diyor ya işte o tam benlikBen her kar yağdığında düşerim. Hep merak ediyordum böyle birşey var mıdır diye varmış demek.
Giyiyorlar içlik üstüne eşofman üstüne askeri kıyafeti giyiyor ona rağmen buz gibi. Bizde bot yok bi de kundura var o da ısıtmıyor ayakları
O verdiğin linkte 1 Çift Ayakkabı Kar Zinciri diyor ya işte o tam benlikBen her kar yağdığında düşerim. Hep merak ediyordum böyle birşey var mıdır diye varmış demek.
canım benımkıne kendı botlarını gonderdık bız koyu kahverengı gece nobete gıderken onları gıyıyo sende yollasana ama ona ragmen 4 saat durunca hıcbıyerını hıssetmıyomus buz tutuyorum dıyo
Allah kolaylık versin ya. Allah güç kuvvet versin askerlerimize.
Dedim ama istemedi hiç kargo yollama zaten az kaldı diyor. Orda da varmış bi kaç çift bot herkes giyiyor diye giymiyor. Gerçi dediğin gibi bot olması da etki etmiyor. Buz gibi nöbet kulübelerinin içi
aynen oyleymıs canım ya kapı tam kapanmıyomus buz gıbı hava gırıyomus içeri zaten çanakkalenin rüzgarı da malum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?