347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Milli eğitim bakanlığı çok fazla alım yaptı. Bu yerleştirmedeki herşey çok şaşırtıcıydı.

2010 da 80 küsür puan almıştım atanamadım. şimdi tercih bile yapmadım nasılsa olmucak diye
bu kadar kısa sürede açıklanması gerçekten şaşırtıcı

2010 da 80 küsür puan almıştım atanamadım. şimdi tercih bile yapmadım nasılsa olmucak diye
bu kadar kısa sürede açıklanması gerçekten şaşırtıcı

Bizim bölüm bilgisayar programcılığı en düşük 83 puanla kapatmış. Ben seneye lisans mezunu olucam. Önlisanstan yerleşmek daha kolaydı ama olmıyacak galiba. Lisans da millet 51 ile yerleşmiş ilginç bölümlere şok oldum şimdi.

Üst üste gördüğünüz bu mesajlarım herkesin sevdiceği gelip benimki gelmediğinde forumda yanlız kalıp, kendi kendime mesajlaşmaya alıştırmadır
ben geldim kızlarrrr...
ay canım çok güldüm ardarda mesajlarına
english home konusunda da avucumu yaladım gittim baktım yoktu palladium daki english home da o battaniyelerden, sanırım daha gelmemiş. üstüne bide yağmur başladı alışveriş merkezi önünde 40dk taksi bekledim hiçbişey almadan eve döndüm

Kısmet değilmiş canım. Yakında başka yok mu English home. Köpecik ne yapıyor, özledin mi akşama kadar onu

Kısmet değilmiş canım. Yakında başka yok mu English home. Köpecik ne yapıyor, özledin mi akşama kadar onu

koştura koştura geldim eve bi baktım yok yengem götürmüş ben gelmeden haftasonu o bakıcak. yakınlarda başka yok english home ,aslında var da bağdat caddesine aşkımsız gidesim yok hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…