347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

selam tatlışlarrrr
bugün o kadar hızlı geçti ki hiçbişey anlamadım bennnn , yardımcı öğretmenimin ''hocammm saat 5 e geliyo çocukların ayakkabılarını giydirmicez mi '' lafıyla kendime geldim aaa ne ne ara 5 olmuş saat dedim

selam sekerlerrr

bu aksam yasam kocuna gidicektim ama usendim nisantasi na gitmeye
nergiz napiosun ya dedimmm benim derdimi kim anlar dedimm florya ya kuaforume geldim :)
skmdi saclarim boyali bi sekilede sizlerre bunu yaziorum:))
can skntisindan olucem kuaforde beklemeyi oturmayi zaman gecirmeyi hic sevmiyorumm
amaaa o boyanmis bakimli halimi seviyorum:)
keske girsem 10 dk da birse hersey piril piril saclarla ciksamm

bi de uzerinden geceli cok olmus ama
benim elektrik supurgem utum sac kurutma makinem vs vs hersey philips ve inanilmazzzzzz memnunum hepsindennnn
harikalar
utu kesinlikle phlps alin benden de tavsiye:) utumun resmini biri paylasmis kim hatirlayadim ama supurgemi de bulursam atarim
ben hayranim o supurgeyeee

merhaba bebekler,nasılsınız bakalım?
ben yarın istanbul,eskişehir gezisine gidiyorum.okuldan arkadaşlarımla.aslında istanbula senede iki defa gidiyorum ama maksat arkadaşlarımla beraber bir anı olsun üniversite bitmeden..pzt günü burda olacam inşallah,ordayken nete giremeyeceğim.sizi özleyeceğim kızlar.

Ne guzel tatlım bol bol gez hem buarada da safak atsın:) cok kıskandım suan senı ama napalım kadereskısehırde mutlaka donas ye bennden sana tavsıye:)ayrıca cok soguktur smdı benden soylemesı:)

Ne guzel tatlım bol bol gez hem buarada da safak atsın:) cok kıskandım suan senı ama napalım kadereskısehırde mutlaka donas ye bennden sana tavsıye:)ayrıca cok soguktur smdı benden soylemesı:)

evet bir kaç gün birden haritamı boyayacam dönünce çok zevkli olacak eminim:)donas neymiş hiç duymadım yemeye çalışacam :) evet ya çok soğukmuş valla eskişehire bir kaç sene önce gitmiştim nisan mıydı mayıs mı ama donmuştum unutamıyorum o zaman öyleyse şimdi çok soğuktur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…