- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
ay inşallah canım allah gönlüne göre versin her zaman
amin canımm hepizin gönlüne göre versin inşallah
seninki ne iş yapıyordu sağlıkçı dedin ya merakımı mazur gör
estağfurullah canım sağlık memuru devlet hastanesinde ameliyat hemşiresi yani
anladım canım :)) zordur işi
evet canım bazen nöbette kalıyo 8 9 saat ameliyat sürüyo zaten hafta içi hiç boş geçmiyo bide çok soğuk kanlı olması gerekiyo ki bizimkinde var çok şükür
allah kolaylık versin canımm soğukkanlı olmasa yapaz zatenn
İyi geceler kızlar, İstanbula kar yağacağını duydum eşyalarımı toplayıp annemlere gidicempazara kadar kalırım İş yerinden bakmaya çalışıyorum ama biz sistemci olduğumuz için ekranlar izleniyor. O yüzden yorum yazamıyorum.
İyi geceler kızlar, İstanbula kar yağacağını duydum eşyalarımı toplayıp annemlere gidicempazara kadar kalırım İş yerinden bakmaya çalışıyorum ama biz sistemci olduğumuz için ekranlar izleniyor. O yüzden yorum yazamıyorum.
Günaydın kızlar 42 konya demeenin mutluluğuyla haritamı boyuyorum
gunaydin kizlarr. henuz ise gidemedim doktora geldim hastayim 2 gundur
safak: 45 manisa :)
Günaydın kızçelerim.
Şafak 40 Kırşehir
Dün Efem marka tencereleri almadım. Bana gelen emsan marka tencerelerden bir set daha almaya karar verdim. Aynısından 1 setim daha olsun dedik. En azından emsan bildiğimiz bir marka.
Veee gelelim ben dün Vipdükkandan tencere yerine ne aldım.
İşte paylaşıyorum bakalım beğenecekmisiniz?
Vipdükkan.com | Özel Alışveriş Kulübü | FIRST CHOICE | Exclusive Saten Çift Kişilik Nevresim Takımı Larisa
çok güzelmiiş canmm satene bayılıyoruummm rengide güzelmiş sade ve şık güle güle kullan inşallaahh günaydın herkeslere buaradaaa gene daldım hemen konuyaaa benGünaydın kızçelerim.
Şafak 40 Kırşehir
Dün Efem marka tencereleri almadım. Bana gelen emsan marka tencerelerden bir set daha almaya karar verdim. Aynısından 1 setim daha olsun dedik. En azından emsan bildiğimiz bir marka.
Veee gelelim ben dün Vipdükkandan tencere yerine ne aldım.
İşte paylaşıyorum bakalım beğenecekmisiniz?
Vipdükkan.com | Özel Alışveriş Kulübü | FIRST CHOICE | Exclusive Saten Çift Kişilik Nevresim Takımı Larisa
Rengi modeli çok tatlı canım gülü güle kullan
çok güzelmiiş canmm satene bayılıyoruummm rengide güzelmiş sade ve şık güle güle kullan inşallaahh günaydın herkeslere buaradaaa gene daldım hemen konuyaaa ben
Canlar teşekkür ediyorum bende de saten hastalığı var bir kaç tane daha saten takımım var açıkçası ama pek kullanışlı bulmuyorum çok kaydığını söylüyorlar. Yazın çok serin tutuyormuş ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?