347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

canım bende çok beğendim benimde çok pamuk satenim var ki pamuk saten kaydırma yapmaz canım sadece saten yapar kayma seninki % 100 Pamuk Saten ve çok cici

canım bende çok beğendim benimde çok pamuk satenim var ki pamuk saten kaydırma yapmaz canım sadece saten yapar kayma seninki % 100 Pamuk Saten ve çok cici

Evet gizcim bu aldığımı günlük kullanabilirim çünkü parlak saten değil bu dediğin gibi pamuk saten. Benim gelinlik için aldığım var bir tane o lila parlak saten. Bunu günlük için aldım. Annem hiç nakışlın yoktu bir tanede nakışlı alaılım diyince bunu çok beğendim bu olsun o zaman dedim alacağımız vardı onu düştük 59 tl'ya geldi. Gelmesini bekliyorum bakalım.

canım ben çok beğendim çok çok güzel :)))) ben gelin yatağı için pike takımı alıccam takımd anevreim çarşaf felanda oluyor çok sade bişi ya beyaz yada pudra pembesi tonlarında ve yine pamuk saten :)))))) bide üstüne hoş bir yatak örtüsü olur ama bazende pikeyi örtü gibide yapabilirim diyorum biraz fiyatlar tuzlu ama alıcam yine abartısız çok sade bir model olsun tüller felan bana göre değil :)

iyikide almışsın çok hoş oldu ben pamuk saten çok seviyorum 4 tane var onları günlük kullanıcam çok seviyorum :) 1 tane daha alıcam dayanamıyorum vallla çok kötü bir hastalık oldu bu nevresimler bende

çok güzel canım.güle güle kullan

Kızlar okul bitti daha isim yok diye çok üzülüyordum ama bugün gerçekten kendimi gereksiz yere yıprattıgimi anladım.. annem rahatsız benim belinden iş yapamıyor... ev işlerini yapıyorum bazen isyan etsem de sonuçta elimin pratiklige alışması bana yarar sağlayacak elbet birgün ben.de çalışmaya başlayacağım zaten görüştügum.yerlerde var.. o zamana kadar rahat rahat annemle alışverişimi yapıyorum annemle vakit geçiriyorum ise girdikten sonra zaten haftaiçi iş haftasonu da canımla.carsilarda olacağız mobilya ev.bilmem ne aileme hiç vakit ayiramayacagim.. bunu görememisim ben ... bugün komsumuz geldi de mutfağı süpürüyordum annenin evini son supuruslerin dedi orda kafama dank etti... bunu sizinle paylaşmak istedim

Ay Giz sorma o tüllü gelin yatakları da ne öyle hiç tarzım değil. Ben sadeliği çok seviyorum sadeliğin gösterişini şıklığını, tüller simler hiç bana göre değil.

Bu arada benim boncuklu bir pike takımım var canım. Ecobelladan almıştık geçen sene bu sene sitesinde göremedim ama hatırladığım kadarıyla krem renkli boncuklu bir şeydi ama ilk gün için pike sermeyeceğim ben parlak saten düşünüyorum.

çok güzel canım.güle güle kullan

Beğenmene sevindim canım. Sağolasın.

Komutan görev vermiş aşkıma yüzünü bi kere daha gördüm
Fatura işleriyle sevgilim ilgilenir oldu ama iyi de oluyor işini halledip nete giriyor

Ohhh ne güzel sedulu valla çok şanslısınız. Ben yüzünü görmeyeli 2.5 ay oldu. Askerlik bitimi göreceğim artık belli.

Kar gelmiş dün Bingöl'e. 3 metre kar varmış, 4 kere düşmüş bizimki.

Son düzenleme:

Canım yüzünü görme konusunda ve istanbul da olması açısından şanslıyım fakat kaldığı yer hiç iç açıcı değil işte psikopatların arasında kalıyor korkuyorum

Geçen Zaman (%74)
115 gün, 18 saat, 39 dakika, 51 saniye
Kalan Zaman 43 gün, 6 saat, 20 dakika, 9 saniye

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…