Canlar teşekkür ediyorum bende de saten hastalığı var bir kaç tane daha saten takımım var açıkçası ama pek kullanışlı bulmuyorum çok kaydığını söylüyorlar. Yazın çok serin tutuyormuş ama.
canım bende çok beğendim benimde çok pamuk satenim var ki pamuk saten kaydırma yapmaz canım sadece saten yapar kayma seninki % 100 Pamuk Saten ve çok cici
Çarşamba da biterse hafta yarılanıyor.Bu hafta da biticekkk.
Evet gizcim bu aldığımı günlük kullanabilirim çünkü parlak saten değil bu dediğin gibi pamuk saten. Benim gelinlik için aldığım var bir tane o lila parlak saten. Bunu günlük için aldım. Annem hiç nakışlın yoktu bir tanede nakışlı alaılım diyince bunu çok beğendim bu olsun o zaman dedim alacağımız vardı onu düştük 59 tl'ya geldi. Gelmesini bekliyorum bakalım.
gunaydin kizlarr. henuz ise gidemedim doktora geldim hastayim 2 gundur
safak: 45 manisa :)
Günaydın kızçelerim.
Şafak 40 Kırşehir
Dün Efem marka tencereleri almadım. Bana gelen emsan marka tencerelerden bir set daha almaya karar verdim. Aynısından 1 setim daha olsun dedik. En azından emsan bildiğimiz bir marka.
Veee gelelim ben dün Vipdükkandan tencere yerine ne aldım.
İşte paylaşıyorum bakalım beğenecekmisiniz?
Vipdükkan.com | Özel Alışveriş Kulübü | FIRST CHOICE | Exclusive Saten Çift Kişilik Nevresim Takımı Larisa
çok geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım.
canım ben çok beğendim çok çok güzel :)))) ben gelin yatağı için pike takımı alıccam takımd anevreim çarşaf felanda oluyor çok sade bişi ya beyaz yada pudra pembesi tonlarında ve yine pamuk saten :)))))) bide üstüne hoş bir yatak örtüsü olur ama bazende pikeyi örtü gibide yapabilirim diyorum biraz fiyatlar tuzlu ama alıcam yine abartısız çok sade bir model olsun tüller felan bana göre değil :)
iyikide almışsın çok hoş oldu ben pamuk saten çok seviyorum 4 tane var onları günlük kullanıcam çok seviyorum :) 1 tane daha alıcam dayanamıyorum vallla çok kötü bir hastalık oldu bu nevresimler bende
çok güzel canım.güle güle kullan
Ohhh ne güzel sedulu valla çok şanslısınız. Ben yüzünü görmeyeli 2.5 ay oldu. Askerlik bitimi göreceğim artık belli.
Kar gelmiş dün Bingöl'e. 3 metre kar varmış, 4 kere düşmüş bizimki.
Canım yüzünü görme konusunda ve istanbul da olması açısından şanslıyım fakat kaldığı yer hiç iç açıcı değil işte psikopatların arasında kalıyor korkuyorum
Masallah oh oh bu gece konyayo boyuyoruzGeçen Zaman (%74)
115 gün, 18 saat, 39 dakika, 51 saniye
Kalan Zaman 43 gün, 6 saat, 20 dakika, 9 saniye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?