Ay kızlar yardım aşağıda full site diyordu ona tıkladım eski görünümüne döndü yazmam falan yavaşladı gene biraz önceki haline nasıl getiricem şimdi?
Iphone için uygulaması yok. İnanamıyorum.
tripli canım ben full siteden giriyorum canım yavaşlık yaşamadım bizdede bloklıyorlar arada çok sinir oluyotrum ama bakayım store varsa alayım bende
Nasıl oldun canım??? izin kullanınca öyle canım yanibizde izin yok :-( 95 gün oldu görmeyeli :-(
Ben bugün 49 Muş'u boyayacağım..
24 Ocak ta burda sevgilim..
kötüyüm canım yaa hem sinüzitim hemde farantij olmuşumbide ofiste boya yapmışlar boya ve vernik kokusu tıkalı burun ve boğazımı iyice fena yaptı boğularak ölücem az sonra :)))
geçmiş olsun canım ya rapor al git yat evde öyle çalışılır mı
sağol canım
dün doktora gittim doktor rapor verdi ama almadım çnkü sabah patronum gelmemi istedi! yetişmeyen acil bi işim vardı onu tamamlamak üzere 2 gündür hasta halimle burdayım ne yazkki(
kötüyüm canım yaa hem sinüzitim hemde farantij olmuşumbide ofiste boya yapmışlar boya ve vernik kokusu tıkalı burun ve boğazımı iyice fena yaptı boğularak ölücem az sonra :)))
günaydın kızlarrrr3'lü rakamları da gördük sonundaaa... ŞAFAK:39
barıştınız mı canım?
sağol canım
dün doktora gittim doktor rapor verdi ama almadım çnkü sabah patronum gelmemi istedi! yetişmeyen acil bi işim vardı onu tamamlamak üzere 2 gündür hasta halimle burdayım ne yazkki(
ne uyuz oluyo bu patronlar da yaaa
Canım çok geçmiş olsun hastayken işe gitmek kadar kötüsü yok bilirim. Normal zamanda zor giden birisi olaraktan. Sıcacık yatağında uyumak varken, hasta hasta kalkıp gelmek ölüm gibi geliyor insana. Bizde sağlık çok önemli derler, doktora gidersin yıllık izinden keserler. Sizinkileri bilmiyorum ama imkanın varsa izin al doktoruna git ilaç yazdır en azından.
Sonunda canım benim yakında 20'leri de göreceğiz inş.
özel sektör böyle ne yazıkki
işler yoğun olmayınca bizde izin konusunda çok rahat oluyolar. ama böyle yoğun zamanlarda çok gıcıklar. yıllık izinden düşsünler razıyım ama onada yok derler. geçenlerde dayım vefat ettiğinde bile zor gönderdiler. İşler yoğunsa ölsem masa başında çalış çalış çalış dicekler :)))
şimdi sıcacık yatağımda kahvemi içerken film izleyip dinlenmek vardı(
Ben yıllık izne çıkıyorum bilgilendirme yapıyorum, dalga geçer bir ağızda öyle mi ne hoş diyor bizimkide az önce. Allahım sen sabır ver. Özel sektörden nefret ediyorum. Artık evimin kadını, çocuklarımın anası olmak istiyorum galiba ben.
Ben yıllık izne çıkıyorum bilgilendirme yapıyorum, dalga geçer bir ağızda öyle mi ne hoş diyor bizimkide az önce. Allahım sen sabır ver. Özel sektörden nefret ediyorum. Artık evimin kadını, çocuklarımın anası olmak istiyorum galiba ben.
Bubble'cım çok geçmiş olsun.
Lanet olsun özel sektöre.Hastasın sürünüyosun yine de gel diyorlar.Bide rapor almışsın.
Eve gidince artık çok çok dinlen canım ya.
Bazen nankörlük yapıyorum sanrım kurumuma:44:
sağol tatlım.
bence kıymetini bilin devlet memurluğunun. en kötüsü bile özelden iyidir bence. bende bir dahaki kpssye eşşek gibi çalışıcam başka yolu yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?