347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Tün hasret kalanlara gelsin.
[video=youtube;fSd6d8NVeHU]http://www.youtube.com/watch?v=fSd6d8NVeHU[/video]

Huhu kimsecikler yok mu?

Zaman azaldıkça şafak sayanlar beni bunaltmaya başladı. Sabah işe gidip yerime oturur oturmaz şafağı söylüyorlar. Her gün 5 6 kişi şafak kaç diye soruyor. İş yerinin avukatı var hafta da 2 -3 kere geliyor. Geçen hafta geldikçe 50 den düştük mü diye sordu sordu bugün dedim 49 diyor bir daha ki geldiğimde 45 olacak

Himm artık olsun düğüne izin lazım.... bu arada devlette 3 gün güne düğün izni varmış özelde nasıl ki.. balayı 1 hafta sürer yani

Valla özelde nasıl hiç bilmiyorum canım benim 15 gün yıllık iznim var. Düğün izni kullanmadı bizde kimse herkes yıllık izin kullandı. Nişanlım gelir gelmez işe gircek ama 1 yılı dolmadan evleneceğimiz için onun yıllık izni olmucak. Açıkçası napıcaz hiç bir fikrim yok ama annemler o kadar anlayış gösterirler artık diyor bakalım benle ilgili sıkıntı yokta ondan dolayı olabilir.

Canım bendede aynı durum var. Hemde tıpatıp aynısı. Herkes benle birlikte sayıyor.

ben bugün phılıps en son çıkan model ütüsüne baktım 450tl idi. almadım başka yerlerede bakıcam diye..

Canım gerek yokki en son çıkanını almana azur serisi olsun yeter.

Bak bugün paylaştım philips evim.nette indirimde.

Al ordan kaçırma.

Hemde benimkisinden var.

Canım gerek yokki en son çıkanını almana azur serisi olsun yeter.

Bak bugün paylaştım philips evim.nette indirimde.

Al ordan kaçırma.

Hemde benimkisinden var.

senınkı hangısı canım.. bizim evdekide azurmuş baktım da bugun :=) ayakta uyuyorum resmen..

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 570457

benimki bu canım az önce annemin yatağına yayıp çektim yatak örtüsü gibi oldu

Evet canım mink battaniyelerinin bir güzelliği de o yatak örtüsü niyetine de kullanabiliyorsun.

Benimkide bu canım. Sadeliği sevdiğim için ben bunu tercih ettim. İlk çıktığı zamanlar sürekli tükenen bir üründü artık herkes aldı herhalde bulunabiliyor.

Mink Tekstil

Eklentiler

• $btnNext.webp
    392 bayt · Görüntüleme: 48

şimdi alamam kredi kartım çok şişdi :=) kıyafet, kolye felan almıştım kendime.. sana sonra elktroword, bimeks, media markt oralardan bakarım diyoru. bizdekide azur 4850 modeliymiş şimdi anneme sordum bir sefer sürüyorum düm düz oluyor diyor..

Diyorum sana bir bildiğim var herhalde. Ben bunun dışında başka ütü kullanamam. Bak bu da çok indirime girmiş. Ben bunu görmemiştim. Kablosuz ve fiyatı da çok iyi.

http://www.evim.net/kucuk-ev-aletleri/philips-gc-4820-azur-kablosuz-buharli-utu_p106208?cid=8127

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…