iyi gidiyor canım.aksamları yemiyorum artık.acıkırsam elma falan yiyorum.bakalım ne kadar devam edeceğim
42 gün daha kesin devam etmeliyizbende devam ediyorum dün sadece iki tane buskivi yedim iki adet ondan da birşey olmaz herhalde
o kadarcıktan bişey olmaz ekmek seker falan kestikten sonra canım
Ekmek kesilmez canımşeker tamam da az da olsa.ekmek yenilmesi gerekiyor tüm diyetisyenlerin dediği bu
canım kesmek derken azaltmak yoksa ekmeksiz ben doymamben zaten seker kullanmıyorum o yönden rahatım :)
Yaa ben şekersiz çay icemiyorum
Himm artık olsun düğüne izin lazım.... bu arada devlette 3 gün güne düğün izni varmış özelde nasıl ki.. balayı 1 hafta sürer yani
Huhu kimsecikler yok mu?
Zaman azaldıkça şafak sayanlar beni bunaltmaya başladı. Sabah işe gidip yerime oturur oturmaz şafağı söylüyorlar. Her gün 5 6 kişi şafak kaç diye soruyor. İş yerinin avukatı var hafta da 2 -3 kere geliyor. Geçen hafta geldikçe 50 den düştük mü diye sordu sordu bugün dedim 49 diyor bir daha ki geldiğimde 45 olacak
kızlarrr mink' im geldiiiii süper muhteşem bayıldımmmmmm
Canım hadi gözünaydın mink battaniye konusunda birtane canım ya. İyi günlerde kullan sen benimkisinin karelisini almıştın demi?
ben bugün phılıps en son çıkan model ütüsüne baktım 450tl idi. almadım başka yerlerede bakıcam diye..
Canım gerek yokki en son çıkanını almana azur serisi olsun yeter.
Bak bugün paylaştım philips evim.nette indirimde.
Al ordan kaçırma.
Hemde benimkisinden var.
sabah kahvaltı dışında içme ozaman canım çayı.. :) ben öyle yaparım zaten cayla aram yoktur
http://www.evim.net/philips-ev-aletleri_k8127?cat=9355
Bak bu da benim ütüm canım burda bayağı bir indirime girmiş.
http://www.evim.net/kucuk-ev-aletleri/philips-4412-azur-utu_p61288?cid=8127
şimdi alamam kredi kartım çok şişdi :=) kıyafet, kolye felan almıştım kendime.. sana sonra elktroword, bimeks, media markt oralardan bakarım diyoru. bizdekide azur 4850 modeliymiş şimdi anneme sordum bir sefer sürüyorum düm düz oluyor diyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?