347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bubleee canım geçmiş olsun görmedim ben zalim patronunada yuh artık diyorum kendi çocuğu aynı şeyi yaşasa kıyamaz ama gözlerini para bürümüş bu insanlar ya

bubleee canım geçmiş olsun görmedim ben zalim patronunada yuh artık diyorum kendi çocuğu aynı şeyi yaşasa kıyamaz ama gözlerini para bürümüş bu insanlar ya

Bence de .... Her özel de bir olmuyor... canım gitmeden özelde bi yerde çalışıyordu izin hiç sorun olmuyordu mesela bayramlarda devlet 9 gün tatilse onlarda öyle yapıyordu bi arkadaşım mesela sadece bayram günleri tatildi diğer 5 gün mecbur geleceksin diyorlardı

ayyyyy çok büyük geçmiş olsun canım... çok üstüne gelmiş yaaaa

canım yaa inşallah sende en kısa zamanda tayin olursun kendi memleketine. nekadar vaktin kaldı?

bizimde öyle bayramlarda bizde memurlarla aynı tatil yapıyoruz ama işte böyle özel izinlerde çok esnek değiller. iş yoksa yine izin veriyolar ama özellikle fuar zamanları ölsem kalsam izin yok. şimdide fuarlarımız var çok yoğunuz ama devlet memuru olsam böyle olmazdı hastaysam hastayım yani işin yoğunluğu beni ilgilendirmezdi.

Hümeyra ve gizemcim sağolun canm geçmiş olsun dilekleriniz için.

Ben Bankayla görüşmüştüm aslında adamlar beni almaya pozitif gibiydi ama sonra vazgeçtim... Gecenin körüne kadar canım çıkacak eve gel yemek yap bilmem ne.. doğru düzgün izin yok kasa eksik çıksa bi yere gidemezsin öleceksin kalacaksın bende vazgeçtim bankacılıktan... Nişanlı falan olmasaydım evde dursaydım giderdim

canım yaa inşallah sende en kısa zamanda tayin olursun kendi memleketine. nekadar vaktin kaldı?

Hiç bilmiyorum ne zaman canım.
Hızmet puanına göre tayin isteyebiliyorsun bizde.85 puanım var.Sınırdayım.Olabilir de olmayabilir de.
İzmir imkansız.Manisa bir ihtmal(inşallah).Bursa(zor).İstanbul (garanti)Kocaeli (garanti).
Bu yaz düğün düşünmediğimden eş durumu tayini de yok.Olsa Bursa kesin oluyor.
Istanbul,Kocaeliye nedense çok sıcak bakamıyorum.Bilmiyorum neden.Ama bu sene yazıcam sanırım oraları da.Kafam karışık :44:

canım nikah kıysanız bursaya tayin felan olmazmı, ama o kadar uzağa rağmen istanbul ve kocaeli yinede iyi yakın oluyorsun çünkü

Bizdede tam tersi canım annem de babamda devlet memurluğundan emekli ama kayınvalidem hiç çalışmamış hayatında. Benim ailemde, nişanlımda çalışmam taraftarı ama maaşı çok iyi olsa çalışmamama bir şey demez. Ben maddi açıdan biraz daha sıkıp dişimi çalışmak zorundayım.

Bankalara gıcık oluyorum müşteri hizmetlerinden kartı kapattırdım bütün borcu ödemek için bankaya gittim sadece bu ayı alabiliyorum diyo sistem kabul etmiyormuş bütün borcu nasıl bi sistemdir ya açarken 2dk'da açıyolar kapatmaya gelince sorun çıkarıyorlar o borç birikicek üstüme onu istiyorlar ne biçim olayy sinir oldum sinirrtaksitlerden dolayıymış nasıl kapatamam bütün borcu ya:120:

benmde ailem devlet memuru ama sevgilim çok zorlanırsan çalışmazsın diyor annem ise babana kalsa bende çalışmıcaktım bana söz ver kendi ayaklarının üstüne durcaksın diyor ben ise çok yoruldum 2008 den mezun oldğmdan beri çalışıyorum çokkk yorgunum azcık dinlensem fena olmaz :))))ama gönlüm çalışmaktan yana yinede benmki çok maaş alırsam yormam seni hergün 5 saat yol gittin artık bir ayağın karada benle beraber olcan o kadar diyor :)

Canım bende Koç şirketlerinden birinde çalışıyorum ve özel günlerde devlette gibi çalışıyorum. Hangi özel sektör de cumartesi çalışılmaz ki. Bayramlarda dediğin gibi 9 gün bayramsa, 9 gün tatil oluyor. Çalışma saatlerim çok güzel. Maaşlarımız hiç şaşmaz ay kaç çekiyorsa ayın son günü bankaya yatar. Şartlarımdan çok memnunum ben. Sadece doktor olsun ya da başka özel bir durum olsun izin almaktan çekiniyoruz. Bizi de bu hale getiren acenta müdürümüz. Onun saçma sapan laflarını duymamak için izin istememeye çalışıyoruz mecbur kalmadıkça. Hatırlayanlar bilir ben 1 ay önce ameliyat olmuştum 10 gün rapor almıştım. Rapor dönüşü olay yaptı resmen. İşe başladıktan iki hafta sonra dikişlerimi göstermek için kontrole gitmem gerekti ama inanırmısınız bir şey der canım sıkılır diye söylemedim müdürümüze yıllık iznimde giderim dedim. Haftaya yıllık izne çıkıyorum o zaman gideceğim.

evet canım biliyorum daha iyisin demi??? Kız keşke enişte gelince izin alsaydın

evet canım biliyorum daha iyisin demi??? Kız keşke enişte gelince izin alsaydın

Yivrum enişte geldiğinde izinler yenilenmiş olcak zaten bu kullandığım bu yılın izninden son 3 günüm kalmış bende bu haftasonuyla birleştirdim. Perşembe iş başı yapcam ve 2012 yılına ait izinlerim bitcek. Müdür zorla kullandırtıyor herkese. Bir sonraki yıla devredilmiyor bizde kullanılmayan izinler.

Kızlar vakko weddingteki randevum salı günü saat 16:00'e ertelendi. Pzts günü eğitimleri varmış. Çok heyecanlıyım ilk defa gelinlik deneyeceğim. Görüşlerimi paylaşacağım burdan.

Selam kızlar
Dün gece yine film izledim de uyudum sabahta geç uyandım. Bi kaç iş vardı hallettim geldim
Bugün ders çalışma konusu yalan oldu

canım nikah kıysanız bursaya tayin felan olmazmı, ama o kadar uzağa rağmen istanbul ve kocaeli yinede iyi yakın oluyorsun çünkü

Gizcim zaten eger yaza tanışma aile arasında nişan falan olursa agustosta eş durumu için nikah yapma durumu olabilir.Ama öyle olunca sanki es durumu için nikah yapılınca içime sınmeyecek gibi.Aceleye gelmiş gibi.Sonra sonbahara apar topar düğün yapma faslı.Aman bir an önce evlenelimde değilim ben.İki tarafta devlet memuru olunca acele nikahlar kaçınılmaz oluyor.Abimlerinde oyle olmustu yıldırım nikah :)
Ama bu sene aklıma iyice yer etti Kocaeli,İstanbul falan.Hele bır Mayıs gelsın hayırlısıyla

Himm artık olsun düğüne izin lazım.... bu arada devlette 3 gün güne düğün izni varmış özelde nasıl ki.. balayı 1 hafta sürer yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…