bubleee canım geçmiş olsun görmedim ben zalim patronunada yuh artık diyorum kendi çocuğu aynı şeyi yaşasa kıyamaz ama gözlerini para bürümüş bu insanlar ya
ayyyyy çok büyük geçmiş olsun canım... çok üstüne gelmiş yaaaa
canım yaa inşallah sende en kısa zamanda tayin olursun kendi memleketine. nekadar vaktin kaldı?Canım benim valla normal devlet memurlugunun avantajı seni teeee benim gibi köylere göndermiyor.En en kötü küçük bir ilçede oturuyosun.
Benım arada isyanımın sebebi de bu sanırım uzaklıgım memleketıme.Ama sabreden derviş gibi 4. yıla giricem ve yakınlaşıcam inşallah tayinle.
Sende otur çalışş çalışş çalışşş.30lu 40lı hatta 50li yaşları düşünmek lazım rahatlık edebilmek adına benim gibi emekliliğe kadar çalışmayı düşünenler için.
bubleee canım geçmiş olsun görmedim ben zalim patronunada yuh artık diyorum kendi çocuğu aynı şeyi yaşasa kıyamaz ama gözlerini para bürümüş bu insanlar ya
Bence de .... Her özel de bir olmuyor... canım gitmeden özelde bi yerde çalışıyordu izin hiç sorun olmuyordu mesela bayramlarda devlet 9 gün tatilse onlarda öyle yapıyordu bi arkadaşım mesela sadece bayram günleri tatildi diğer 5 gün mecbur geleceksin diyorlardı
canım yaa inşallah sende en kısa zamanda tayin olursun kendi memleketine. nekadar vaktin kaldı?
bizimde öyle bayramlarda bizde memurlarla aynı tatil yapıyoruz ama işte böyle özel izinlerde çok esnek değiller. iş yoksa yine izin veriyolar ama özellikle fuar zamanları ölsem kalsam izin yok. şimdide fuarlarımız var çok yoğunuz ama devlet memuru olsam böyle olmazdı hastaysam hastayım yani işin yoğunluğu beni ilgilendirmezdi.
Hümeyra ve gizemcim sağolun canm geçmiş olsun dilekleriniz için.
canım yaa inşallah sende en kısa zamanda tayin olursun kendi memleketine. nekadar vaktin kaldı?
Hiç bilmiyorum ne zaman canım.
Hızmet puanına göre tayin isteyebiliyorsun bizde.85 puanım var.Sınırdayım.Olabilir de olmayabilir de.
İzmir imkansız.Manisa bir ihtmal(inşallah).Bursa(zor).İstanbul (garanti)Kocaeli (garanti).
Bu yaz düğün düşünmediğimden eş durumu tayini de yok.Olsa Bursa kesin oluyor.
Istanbul,Kocaeliye nedense çok sıcak bakamıyorum.Bilmiyorum neden.Ama bu sene yazıcam sanırım oraları da.Kafam karışık :44:
onu bende çok istiyorum ama ben hiç bi zaman öyle olamicam sanırım.
çünkü sevgilim evlenip çocuk sahibi oluncada çalışmamı istiyor. parasal açıdan değil ama çalışan kendi ayakları üstünde duran güçlü bi kadın ol herzaman diyor. Anneside o doğduğundan beri hep çalıştığı için ev hanımlığı durumuna pek alışkın değil. Zaman ne gösterir bilmem ama galiba ben ömür boyu çalışmak zorundayım
Bizdede tam tersi canım annem de babamda devlet memurluğundan emekli ama kayınvalidem hiç çalışmamış hayatında. Benim ailemde, nişanlımda çalışmam taraftarı ama maaşı çok iyi olsa çalışmamama bir şey demez. Ben maddi açıdan biraz daha sıkıp dişimi çalışmak zorundayım.
Bence de .... Her özel de bir olmuyor... canım gitmeden özelde bi yerde çalışıyordu izin hiç sorun olmuyordu mesela bayramlarda devlet 9 gün tatilse onlarda öyle yapıyordu bi arkadaşım mesela sadece bayram günleri tatildi diğer 5 gün mecbur geleceksin diyorlardı
Canım bende Koç şirketlerinden birinde çalışıyorum ve özel günlerde devlette gibi çalışıyorum. Hangi özel sektör de cumartesi çalışılmaz ki. Bayramlarda dediğin gibi 9 gün bayramsa, 9 gün tatil oluyor. Çalışma saatlerim çok güzel. Maaşlarımız hiç şaşmaz ay kaç çekiyorsa ayın son günü bankaya yatar. Şartlarımdan çok memnunum ben. Sadece doktor olsun ya da başka özel bir durum olsun izin almaktan çekiniyoruz. Bizi de bu hale getiren acenta müdürümüz. Onun saçma sapan laflarını duymamak için izin istememeye çalışıyoruz mecbur kalmadıkça. Hatırlayanlar bilir ben 1 ay önce ameliyat olmuştum 10 gün rapor almıştım. Rapor dönüşü olay yaptı resmen. İşe başladıktan iki hafta sonra dikişlerimi göstermek için kontrole gitmem gerekti ama inanırmısınız bir şey der canım sıkılır diye söylemedim müdürümüze yıllık iznimde giderim dedim. Haftaya yıllık izne çıkıyorum o zaman gideceğim.
evet canım biliyorum daha iyisin demi??? Kız keşke enişte gelince izin alsaydın
canım nikah kıysanız bursaya tayin felan olmazmı, ama o kadar uzağa rağmen istanbul ve kocaeli yinede iyi yakın oluyorsun çünkü
günaydın kızlarrrr3'lü rakamları da gördük sonundaaa... ŞAFAK:39
barıştınız mı canım?
Himm artık olsun düğüne izin lazım.... bu arada devlette 3 gün güne düğün izni varmış özelde nasıl ki.. balayı 1 hafta sürer yaniYivrum enişte geldiğinde izinler yenilenmiş olcak zaten bu kullandığım bu yılın izninden son 3 günüm kalmış bende bu haftasonuyla birleştirdim. Perşembe iş başı yapcam ve 2012 yılına ait izinlerim bitcek. Müdür zorla kullandırtıyor herkese. Bir sonraki yıla devredilmiyor bizde kullanılmayan izinler.
a.s canımnasıl gidiyor diyet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?