- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
orda nişanlandın mı evli gibi sayılıyor imam nikahı yüzünden... erkekler imam nikahı oldu mu sanki aynı evde yaşamaya başlamış gbi kıza koca muamelesi yapıyor.. benim ddiğimi yap gibisinden
orda nişanlandın mı evli gibi sayılıyor imam nikahı yüzünden... erkekler imam nikahı oldu mu sanki aynı evde yaşamaya başlamış gbi kıza koca muamelesi yapıyor.. benim ddiğimi yap gibisinden
[/QUO hiç doğru birşey değil ya bizimkiler nişanı atar onuda kovar evden ne oluyo daha şimdiden diye
mesela oturmaya mı geldi saat 11 oldu e bu gece gitmeyeyim diyor kalıyor... bizde valla sohbet koyu da olsa isterse 1 olsun yallah eve
o zaman nişan yerine direk düğün yapsınlarr nasıl adetmiş bu ya tuhaff
[/QUO hiç doğru birşey değil ya bizimkiler nişanı atar onuda kovar evden ne oluyo daha şimdiden diye
aynen canım ya babam zaten daha alışamadı beni verme fikrine, o nişanlıyı kapının önüne koyuverir
aynen canım ya babam zaten daha alışamadı beni verme fikrine, o nişanlıyı kapının önüne koyuverir
ayyyy neler var neler üniversite ortamında heryerden gelen insan olunca dolu şey duyuyorsun böle... bi arkadaşımın akrabası evleniyordu oğlan ilk gece eve gelince kıza tokadı yapıştırmış... demişler ki sert ol senden korksun hay Allah ım yaaa nasıl insanlar var Allah ım yaşatmasın... valla bunları duyunca evlilikten korkuyorum haaa :18::18::18::18::18:
babanın işine gelir o zaman ama herşeyin bi yakışığı var nişanlılık döneminin farklılığı olsun ama
biz ayrı şehirlerdeydik arada gelir kalırdı
sonra izmire atandı ama ben ilçesindeyim o merkezde 2 saat falan var aramızda hafta sonları gelip kalırdı bizimkiler kalmasına bişey demiyo
herkese iyi geceler kızlarrr öpüyorum hepiniziiii
herkese iyi geceler kızlarrr öpüyorum hepiniziiii
ayyyy neler var neler üniversite ortamında heryerden gelen insan olunca dolu şey duyuyorsun böle... bi arkadaşımın akrabası evleniyordu oğlan ilk gece eve gelince kıza tokadı yapıştırmış... demişler ki sert ol senden korksun hay Allah ım yaaa nasıl insanlar var Allah ım yaşatmasın... valla bunları duyunca evlilikten korkuyorum haaa :18::18::18::18::18:
allahım ya bunlar hangi çağda yaşıyo
allahım ya bunlar hangi çağda yaşıyo
Farklı şehirde olunca yapacak bişey yok ama biizmkiler eminim ona da laf ederdi
bizimkilerde laf ederdi eminim
ben geldimmmmm.oooo herkes daha burda
:))) Evetttt... bende yavaş yavaş kaçıyorum... haftasonı temizliğini yarın mı yoksa pazar mı yapsak diye kararsızım m
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?