347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kIZLAR size ne soracağım sizin imam nikahlarınız yapıldı mı???? Bazı yerlerde nişanda hemen yapılır bizde düğüne yakın olacakmış

teşekkürler efendim ii gecelerrrr

kIZLAR size ne soracağım sizin imam nikahlarınız yapıldı mı???? Bazı yerlerde nişanda hemen yapılır bizde düğüne yakın olacakmış

bizim yapılmadı canımm
ama ben erkenden yapılmasına karşıyım
düğün günü veya yakın bi zamanda yapılması daha uygun bana göre

Nikahtan sonra yapılması bana bi acayip geliyor sanki iki gün önce yapsan ne oluyor... hurra o telaşe içinde olmasın bi de onu düşünmeyelim kınam cumartesi olacak benim belki o akşam olabilir yada cuma günü mübarek günde

Mesela Eruzurm da hemen nişan da yapılır imam nikahı.. oğlan kızın evine gelir yatar falan benim ailem onlara çok karşı gelsin otursun gitsin kalmak neymiş tabi farklı şehirden geliyorsa o durum başka olur da

önce yaptır kurtul kaygısından canım daha iyi olur sonra bizim gibi son anda aklınıza gelmesin

bence saçmalık o zaman hemen düğün yapılsın nişanlı olmanın ne anlamı var

valla bunu da ilk kez duydum niye kalıyo ki erkek ?

bence saçmalık o zaman hemen düğün yapılsın nişanlı olmanın ne anlamı var

orda nişanlandın mı evli gibi sayılıyor imam nikahı yüzünden... erkekler imam nikahı oldu mu sanki aynı evde yaşamaya başlamış gbi kıza koca muamelesi yapıyor.. benim ddiğimi yap gibisinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…