teşekkürler efendim ii gecelerrrrSızlar ben uyuyorum. iyi Geceler, Allah rahatlık versin.
Sizlere beğendiğim bir şiirle veda ediyorum
Bir Gün
Apansız uyanırsan gecenin bir yerinde
Gözlerin uzun uzun karanlığa dalarsa
Bir sıcaklık duyarsan üşüyen ellerinde
Ve saatler gecikmiş zamanları çalarsa
Bil ki seni düşünüyorum
Bir vapur yanaşırsa rıhtımına bin, acil
Örtün karanlıkları masmavi denizlerde
Ve dinle kalbimi bak nasıl çarpıyor nasıl
O bütün özlemlerin koyulaştığı yerde
Bil ki seni bekliyorum
Bir sabah gün doğarken aç perdelerini, bak
Sevinçle balkonuna konuyorsa martılar
Kendini tadılmamış derin bir hazza bırak
Dökülsün dudağından en umutlu şarkılar
Bil ki seni istiyorum
Gecelerden bir gece uyanırsan apansız
Uzaklarda elemli, garip bir kuş öterse
Bir ceylan ağlıyorsa dağlarda yapayalnız
Ve bir gün kabrimde bir kara gül biterse
Bil ki seni seviyorum
Ümit Yaşar Oğuzcan
neyseki geçmiş gitmiş canım bundan sonra çok mutlu olun inşallahh
kIZLAR size ne soracağım sizin imam nikahlarınız yapıldı mı???? Bazı yerlerde nişanda hemen yapılır bizde düğüne yakın olacakmış
kIZLAR size ne soracağım sizin imam nikahlarınız yapıldı mı???? Bazı yerlerde nişanda hemen yapılır bizde düğüne yakın olacakmış
bizimki düğün olduğu gün olmuştu eve geçmeden
bizim yapılmadı canımm
ama ben erkenden yapılmasına karşıyım
düğün günü veya yakın bi zamanda yapılması daha uygun bana göre
bende yaptırmayacaktım ama onlar isteyince mecbur kaldımbizde de yok aileler ısrar etmezse yaptırmaya niyetim de yok
Ben aynı gün değil de iki gün önce falan olsun bi daha o gün onunla uğraşmayalım istiyorum bakalım
önce yaptır kurtul kaygısından canım daha iyi olur sonra bizim gibi son anda aklınıza gelmesinNikahtan sonra yapılması bana bi acayip geliyor sanki iki gün önce yapsan ne oluyor... hurra o telaşe içinde olmasınbi de onu düşünmeyelim kınam cumartesi olacak benim belki o akşam olabilir yada cuma günü mübarek günde
Mesela Eruzurm da hemen nişan da yapılır imam nikahı.. oğlan kızın evine gelir yatar falan benim ailem onlara çok karşı gelsin otursun gitsin kalmak neymiş tabi farklı şehirden geliyorsa o durum başka olur da
Mesela Eruzurm da hemen nişan da yapılır imam nikahı.. oğlan kızın evine gelir yatar falan benim ailem onlara çok karşı gelsin otursun gitsin kalmak neymiş tabi farklı şehirden geliyorsa o durum başka olur da
bence saçmalık o zaman hemen düğün yapılsın nişanlı olmanın ne anlamı var
valla bunu da ilk kez duydum niye kalıyo ki erkek ?
orda nişanlandın mı evli gibi sayılıyor imam nikahı yüzünden... erkekler imam nikahı oldu mu sanki aynı evde yaşamaya başlamış gbi kıza koca muamelesi yapıyor.. benim ddiğimi yap gibisinden
,valla bunu da ilk kez duydum niye kalıyo ki erkek ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?