- 8 Mart 2012
- 895
- 264
- 323
mufffininm nerelerdesin sen tabikide sende görüceksin o günleri askerin gelsin bak şafak yiyoruz artık gel ama söz vermiştin plaklarda hep gelicem diye
Kızlar mayısa hazirana sonbahara gerek yok, askerleriniz izin kullansın 12.12.2012 de topluca kıyın nikahları hem başkada yok zaten böyle bir şanş13.12.2012 tarihinde bu topicde bekar çift kalmasın
Kızlar mayısa hazirana sonbahara gerek yok, askerleriniz izin kullansın 12.12.2012 de topluca kıyın nikahları hem başkada yok zaten böyle bir şanş13.12.2012 tarihinde bu topicde bekar çift kalmasın
Biz vampirgillerden oluyoruz 2101 tarihinde kıyacağız nikahı
bende tam iki yıl nişanlı durdum kabustu
askerilk yüznden bekledik canım. nişanlım aslında nişanlandığımz yaz gitmek istedi ama ben kpss sonucunu beklemesini istedim nolur nolmaz diyee. atanncada asalet almasını bekledik mecburi oldu yaniiuzatmalı nişanlılık bu demek heraldebu gidişle bende 2 yıllık nişanlı olcam evlenene kadar
İnciçiçeğim sabrına nazarlar değmesin.
Ben 3 aralık 2011'den beri nişanlıyım fenalardayım. Evliliğim geldi benim artık.
İstemem kış gelini olmak. Kış nişanı yaptık zaten yaz olcaktı kışın oldu dış mekan çekimlerinde burnum aktı.Kır düğünü, güneşli bir yaz günü istiyorum.
bende tam iki yıl nişanlı durdum kabustu
ayy canım niye öyle dedin ? nasıl kabustu?
allahıma şükür hiç bi sorun olmadı şimdiye kadar bundan sonrada olmaz inşallahh
canım bizim oralar küçük biyer gelmesi gitmesi görüşmemiz hep problem eşyalarımı almaya giderken bile hep tereddütle gittim hiç gezmeye çıkamadık çok zor geçti tam evlendik herşey mükemmel 11 ay sonra askere gitti
canım bizim oralar küçük biyer gelmesi gitmesi görüşmemiz hep problem eşyalarımı almaya giderken bile hep tereddütle gittim hiç gezmeye çıkamadık çok zor geçti tam evlendik herşey mükemmel 11 ay sonra askere gitti
Bundan sonrasında inşallah herşey çok güzel olur.
ne güzel canım olmaz inşallah ben evlendikten sonra tuhaf oldum kimse karışmıyo özgürüz ama herşey geçti çok şükür
anladım canım bende aile farklarından falan kabus yaşadın sandım ama seninki elalem ne der kabusuymuş. hiç bitmez zaten bu elalemin derdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?