347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Bu aradaaa!!!!!!!!!!!!!! Doritos ve colayı alıp biz yeyip içmiyoruz başkalarına yedir sen sadece şifreyi kullan.. yoksa o aldıkların içinde dobik durusun hhahahah

ben almıyorum şimdilik o gelince oturtcam bilgisayarın başına hangisini beğeniyosan onu alıyım aşkımmmmmm dicem
zaten bohçanın içindeki gecelikleri de beraber beğenip almıştık

Ya bu nişan bohçasına kayınvalidemler pierre cardin'den kaç takım alıp koymuşlar, birde bohça açıldı herkesin içinde bir utandım bir utandım.

aynen öyle ya stres attıkbitiyor bitiyor çok şükür

uyuyacam allah nasip ederse inşallahhhh yarına enerjı depolaym yenı konu acacam altımıza yapacaz iddalıyım ama konuyuu henuz belırlemedm...ii gecelerrr hepnz uyuyun be :)))

bu akşamki muhabbetin üstüne gelecek olan daha iddialı +20 muhabbeti tahmin etmek istemiyorum , aslında ediyorum ama çaktımıyorum

Siz kk enleri yarışmasına katıldınız mı bakalım kızlar

nerden alıyorsun kız o kodları bizde bulupkullanalım markafoniden falan

Ya bu nişan bohçasına kayınvalidemler pierre cardin'den kaç takım alıp koymuşlar, birde bohça açıldı herkesin içinde bir utandım bir utandım.

Bende çarşıya gidince utandım ama sağoslun kayınvalidem ben utanmayayım diye hep arkada bekledi yanıma bile gelmedi... sadece ödemeyi yaptı.. canım zaten yoktu o gün

ben kendi bohçamı da kendim yaptım nişanlımla birlikte başka da kimse gelmedi bizimle herşeyimizi kendimiz beğendik. bohçamı da açmadım kimsenin içinde bitek nişandan sonra yengemler anneannem falan geldi onlar baktı o kadar

hümeyra canım 2 hafta oldu cips sürmedm ağzıma haftada bir yerdm hem cola cips bana kilo yapmıyor varsa yoksa ekmekten alıyordum ekmeksizlik çok kötü bişi bugün balığın yanında minicik yedim kepek ekmeğim bitmişti

iş yerinede domates peynir zeytin salatalık götürüp 2 dilim kepekle yiyorum öğle ve akşam ekmeksizimmm ne zor hayat

pazartesinden itibarende gizzzz koşuda olucakkk

Bizimde bakıldı da o takımlar falan açılmadı çok şükür

biz bohça bile yapmadık ,nişan ve düğünle ilgili alacaklarımızın hepsini gittik birlikte aldık , anlayacağınız kendi göbeğimizi kendimiz kestikk

alkışşşş gizeme :) yemeğini tam ye :) Bence bu gece güldüğümüzle 100 kalori yaktık çünkü karın kaslarım yandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…