uyuyacam allah nasip ederse inşallahhhh yarına enerjı depolaym yenı konu acacam altımıza yapacaz iddalıyım ama konuyuu henuz belırlemedm...ii gecelerrr hepnz uyuyun be :)))
nenacım sen çok yaşa içimizdeki cevheri çıkartın aman sefamız olsun her gece zır zır ağlamaklı üzüntülere inat olsun eğlenelim depücez bugünleri kızlarrrrrrrrrrrr bitiyormu neee
hümoş ve diğer kızçeler gerekli kampanyaları burdan ve özelinizden bildirrim ben merak etmeyeni 3 5 çek bulmayada çalşrm doritos tan çıkan markafoni kodlarını atmayın çeyizime ne aldıysam coca cola doritos olaylarından beleşe geldiler pek para harcamadm yaniii
bernardoya gidicez annemle kabasını halletcez çeyizin
tripli ne alemde bu arada merak ettim
ben almıyorum şimdilik o gelince oturtcam bilgisayarın başına hangisini beğeniyosan onu alıyım aşkımmmmmm dicem
zaten bohçanın içindeki gecelikleri de beraber beğenip almıştık
uykum daha gelmez benim en erken 1 de yatarım benuyuyacam allah nasip ederse inşallahhhh yarına enerjı depolaym yenı konu acacam altımıza yapacaz iddalıyım ama konuyuu henuz belırlemedm...ii gecelerrr hepnz uyuyun be :)))
nenacım sen çok yaşa içimizdeki cevheri çıkartın aman sefamız olsun her gece zır zır ağlamaklı üzüntülere inat olsun eğlenelim depücez bugünleri kızlarrrrrrrrrrrr bitiyormu neee
hümoş ve diğer kızçeler gerekli kampanyaları burdan ve özelinizden bildirrim ben merak etmeyeni 3 5 çek bulmayada çalşrm doritos tan çıkan markafoni kodlarını atmayın çeyizime ne aldıysam coca cola doritos olaylarından beleşe geldiler pek para harcamadm yaniii
uyuyacam allah nasip ederse inşallahhhh yarına enerjı depolaym yenı konu acacam altımıza yapacaz iddalıyım ama konuyuu henuz belırlemedm...ii gecelerrr hepnz uyuyun be :)))
Ya bu nişan bohçasına kayınvalidemler pierre cardin'den kaç takım alıp koymuşlar, birde bohça açıldı herkesin içinde bir utandım bir utandım.
Ya bu nişan bohçasına kayınvalidemler pierre cardin'den kaç takım alıp koymuşlar, birde bohça açıldı herkesin içinde bir utandım bir utandım.
Siz kk enleri yarışmasına katıldınız mı bakalım kızlar
ben kendi bohçamı da kendim yaptım nişanlımla birlikte başka da kimse gelmedi bizimle herşeyimizi kendimiz beğendik. bohçamı da açmadım kimsenin içinde bitek nişandan sonra yengemler anneannem falan geldi onlar baktı o kadar
ben kendi bohçamı da kendim yaptım nişanlımla birlikte başka da kimse gelmedi bizimle herşeyimizi kendimiz beğendik. bohçamı da açmadım kimsenin içinde bitek nişandan sonra yengemler anneannem falan geldi onlar baktı o kadar
hümeyra canım 2 hafta oldu cips sürmedm ağzıma haftada bir yerdm hem cola cips bana kilo yapmıyor varsa yoksa ekmekten alıyordum ekmeksizlik çok kötü bişi bugün balığın yanında minicik yedim kepek ekmeğim bitmişti
iş yerinede domates peynir zeytin salatalık götürüp 2 dilim kepekle yiyorum öğle ve akşam ekmeksizimmm ne zor hayat
pazartesinden itibarende gizzzz koşuda olucakkk
Siz kk enleri yarışmasına katıldınız mı bakalım kızlar
Baktım da en seçicek kadar kişi tanımıyorum ya
biz bohça bile yapmadık ,nişan ve düğünle ilgili alacaklarımızın hepsini gittik birlikte aldık , anlayacağınız kendi göbeğimizi kendimiz kestikk
Kız beni aday gösterin avatar kategorisine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?