347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kızlaarr siz bizden deneyimlisiniz:) Ankara güvercinlikte olan varmı yari? Telefon götürebiliyorlarmı ki rahat? Bide benimki şimdi etimesgutta ustasıda ankara güvercinlik yemin töreninden sonra aynı şehirde olduğu için izin kullanamıyormuki gelemezmi yanıma:S

yani kimse aşırı bi şey söylemedi... herkes gülmekten öldüm deyip duruyor

Haydar D. bir 347. dönem trajedisi

ama benim jartiyer takımım yok ki hemen edinmeliyim demiayyy kızlar fena konulardayız uyarı geliyorum demez valla uyarılıcaz diyim size amaaaa yananı görür alllah allllahhhhh

benimde yookk benimddeee

ayy benim hiç geceliğim falan yok çeyizimde henüzz
siz söyleyince özendim şimdi yaaa. alamamda utanırım benn

Allah korusun ya, Allah'ım sabır versin onlarada bizlerede.

ayy kızlarrr iki dk internet bankacılığı yapıyım dedim kredi kartımı ödemeyi bile beceremedim ya bide internetten iyi anlıyorum diye geziniyorum ortada. eft'yle mi ödeniyo bu kredi kartı ? eft diyince altta şube adı gir diyo kredi kartının da şubesi mi olurmuş yaaaa

aaa burda da +18 almış yürümüş ben aldım ayıcıklı pijamalarımı twigy ev botlarımı onları giycem evleninceeee saten gecelik de neymişşş aaaaa

Yalnız askerlerimizin dönüşü yaklaştıkça saten gecelikler havada uçuştu

hümoşum miore o çok sevgili plancı programcı başak urcu bayanım sen neden gecelik işini halletmiyon ayoll ayyy kızlar ben böle değildim ama yaaa içimdeki gizi çıkardım aşkım bilse böle oldğmu şaşırır sevinrmi üzülrmü bilmem ama istemezz masum giz seviyor :)))))))))

merci saten takımlar al kız benim çeyize bakta gör cidden işe yarıcak o şeler ben şimdi oysho indirimi bekliyorum paladyuma taaruza gelicem ocak ilk hafta garfieltt alcammm ciciş onlarrr

ben ayı viniyi alınca benmki bana giz yeter artık evlenincedde bu çocukluğa devam edecen demişti şimdi anlıyorum derdini

en acilinden evlendirmemiz lazım artık sizi bu arada gizzzzz dondurma kaşıklarına bayıldımmm nerden aldın onları ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…