- 16 Eylül 2008
- 4.378
- 103
- 688
asker topiki oldu bize sıcak saatler topiği ayolll
hümeyraaa ay ne bileyim kız herkes herkesi uyarır oldu çeyiz topikindede çeyiz konusu haricinde konşlmyor gerçi biz sohbet ediyoruz gayet güzel takılıyoruz +18 saygılı ve seviyeli yorumlar yapıyore
ayyy canım cok fenasın sen varyaagülmekten yanak kaslarım ağrıdı vallaaaa
yani kimse aşırı bi şey söylemedi... herkes gülmekten öldüm deyip duruyor
asker topiki oldu bize sıcak saatler topiği ayolll
hümeyraaa ay ne bileyim kız herkes herkesi uyarır oldu çeyiz topikindede çeyiz konusu haricinde konşlmyor gerçi biz sohbet ediyoruz gayet güzel takılıyoruz +18 saygılı ve seviyeli yorumlar yapıyore
ama benim jartiyer takımım yok ki hemen edinmeliyim demiayyy kızlar fena konulardayız uyarı geliyorum demez valla uyarılıcaz diyim size amaaaa yananı görür alllah allllahhhhh
fenayım dimi diyet basıma vurdu :)
ama benim jartiyer takımım yok ki hemen edinmeliyim demiayyy kızlar fena konulardayız uyarı geliyorum demez valla uyarılıcaz diyim size amaaaa yananı görür alllah allllahhhhh
nena canım ilk gece benden korksun dedin ya karnımda kas kasılması yaşadım acıyor be ölüyorum kızlar kanımca performansımjız süper ve bebişlermiz karnımızda olucak gibi bol çocuklu topik gelicek bu hızlaaa ohhh ohhh
hümoşşş yakala çeyizlerimiii
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/502208-gizin-ceyizine-aldiklari.html
aynen canım yaa bizimkilerinde denetim vardı , 45 gün her akşam 6.30dan her sabah 8.30 a kadar 2 saat nöbet tutup 2 saat dinlendi , baya yorulmuştuu :26::26:
malesef birde eşimle aynı bataryadan bir asker intihar etti , baya sıkıntılar yaşadılar , olaylar olaylar , sonuç çocuk için "eğitim zahiyatı" dediler , bizimkilere 5 hafta çarşı kitlediler , bu kadar
Enişteye bunları söylemek lazım... Nena senin için neler hazırlyıor neler.... ve eniştenin gözleri parıldar
Enişteye bunları söylemek lazım... Nena senin için neler hazırlyıor neler.... ve eniştenin gözleri parıldar
Allah korusun ya, Allah'ım sabır versin onlarada bizlerede.
enişte bilio humeyra rahat ol ben onada dıom her seyı pek utanmam da ayıptır sölemesi terbiyesiz kızın tekiyim yaaaa :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?