347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Böyle diyenden korkmak lazım

ayyy bı gecelıkcı dukkanından konu ılk geceye geldi kızlarrrr kendimi tebrik ediyorum butun topiğin cevherlerini ortaya cıkardım artı bide gülmekten 30 parcaya bölündük askerler nöbette biz kakara kkikire napalım her gece agladk bu gecede gulu verelımmmm ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ıyı eglendık

canım oysho indirimi girerse banada haber ver kacırmayayım

vallla dönmelerne yakın saten gecelikler havada uçuşyorsa döndüklernde yıldırım nikahı bir bebekle topike geri dönebiletemiz var gibi kızlar

merci canım kancaevden aldım ben o cicileri markafonide çok sık kampanya yaparlar

Canım bana haber versene indirim giren şeylerde... özelden yazarsın tamam mı :)

ayyy valla canım cok iyi geldi yaa harbiden o kadar stresi attık üstümüzden ya

Yalnız askerlerimizin dönüşü yaklaştıkça saten gecelikler havada uçuştu

eheheh bende tam bugün baktım cicişlere , aslında arkadaşlara yeni yıl için kırmızı cicişlerden alayım diye girdim ama ne bulduysam baktımm

GİZZ ne güzel şeyler almışsın canım , sevdiceğinle birlikte sağlıcakla kullan hepsini canımm

onlarda bizi düşünsünler orda nöbet tutarken

Yalnız kızlar ben gülüyorum ediyorum aranızda ilk evlenecek olan benim o da şimdi dank etti bana :18::18::18:

ayyy en kısa zamanda bende almalıyım bayıldımm

ben almıyorum şimdilik o gelince oturtcam bilgisayarın başına hangisini beğeniyosan onu alıyım aşkımmmmmm dicem
zaten bohçanın içindeki gecelikleri de beraber beğenip almıştık

ooooo siz bayağı genişsiniz canım.. görmedi benimki onları... bende aldım takım falan geçen hafta kendime onlardan ayrı

nenacım sen çok yaşa içimizdeki cevheri çıkartın aman sefamız olsun her gece zır zır ağlamaklı üzüntülere inat olsun eğlenelim depücez bugünleri kızlarrrrrrrrrrrr bitiyormu neee

hümoş ve diğer kızçeler gerekli kampanyaları burdan ve özelinizden bildirrim ben merak etmeyeni 3 5 çek bulmayada çalşrm doritos tan çıkan markafoni kodlarını atmayın çeyizime ne aldıysam coca cola doritos olaylarından beleşe geldiler pek para harcamadm yaniii

bernardoya gidicez annemle kabasını halletcez çeyizin

tripli ne alemde bu arada merak ettim

sohbete doyumm olmuo cicişler bari ilk ben yatayım dua mı edeym allahım tüm askerlerimizi korusun inşallah yarn ben size +20 muhabbetler acacam daha cok gulecezzzz öptüm sizleri canlarımmm cici cici uykularrrrr

Tamam tatlım haber ver.... evet yaa triplii nerde bi o eksik artık yarın sabah okur okur güler... bubble la chelzy da yok keşke onlarda olsaydı

sohbete doyumm olmuo cicişler bari ilk ben yatayım dua mı edeym allahım tüm askerlerimizi korusun inşallah yarn ben size +20 muhabbetler acacam daha cok gulecezzzz öptüm sizleri canlarımmm cici cici uykularrrrr

iyi geceler tatlımm , sevdiceğin gelsin rüyana inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…