Dün gece bol bol kaynatılmış okudum geldim.
Öncelikle sedulum ben özel mesajla oyumu senden yana kullandım bilgine... 17 Aralık'ta oylama bittiği zaman oyumuzu da veririz artık.
Beni merak edenlere geliyor şimdi anlatacaklarım.
Dün beni 2 kere kayınvalidem aradı. Size yazarken falan arıyordu bende görmüyormuşum gibi hiç bakmadım telefonuma çünkü çok kırgındım o telefonu açıp konuşmak gelmedi hiç içimden. Çok önemliyse annemi arasınlar diye düşündüm çünkü anneminde söyleyecek bir çift lafı vardı. Dış kapının dış mandalı için benim kızımı üzemez kimse diye.
Alt komşuları aradı akşam önce annem onu da açma dedi, açmadım. Sonra mesaj atmış Tripliiicim gelişmeler oldu onun için aramıştım, istemiyorsan bir daha aramam diye. Bende mesaj attım seninle ilgisi yok, çok kırgınım biraz kabuğuma çekilmek istiyorum diye. Dayanamadı komşusu aradı tekrar beni bu sefer açtım.
Kayınvalidem kayınpederimle konuşmuş ve ikisi birlikte bu salak kuzeni aramışlar. S... geliyorsa biz gelmiyoruz. Kayınvalidem benim oğlum da gelinimde herkesten kıymetli demiş. Kuzen ağlamış telefonda, S... gelmeyecek demiş. Kayınvalidemde madem gelmeyecekti neden baştan söylemedin biz boşu boşuna birbirimize kırıldık senin yüzünden demiş.
Dün de bana anlatmak için aramış ama ben telefonlarını açmadım açmayacağımda. Çok kırgınım çünkü. Böyle bir durum varsa bile kayınvalidem bunu çok normal bir durummuş gibi bana kabul ettirmeye çalışır konuşmayacaktı, aralarında bana duyrulmadan sessiz sedasız halledilmesi gerekirdi. Hatta bence artık o kızın lafı bile geçmemeliydi, geçirtilmemeliydi.
Sonuç itibariyle ben dediğim gibi dün kınasına gitmedim. Düğününe de gitmeyeceğim. Kayınvalidem gitmiş kot pantolonla gerekirse orda giyerim demiş, makyaj bile yapmamış doğru dürüst çok üzgünmüş içimden gelmiyor gitmek demiş ama sonuç olarak gitti. Ben üzülürken herkes kendi keyfindeydi. Kayınpederim komşu diye bahsettiğim kişiye sormuş Tripliii gitmedi demi diye, gitmedi demiş komşu. Üzülmüş çok.
Dün de kuzeni etiketlemişler kınada. Artık eskisi kadar görüşmüyoruz dediği eski sevgili de hemen yorum yapmış maşallah size B...'üm güzeller güzelim diye.
dün akşam ne güzel yazmışım yarın aşkımın yüzünü görcem diye ama bu saat oldu hala göremedim çünkü benimle konuşacağına pes oynamaya gitti yine. sizce de nişanlımın önceliklerinde bi sorun mu var yoksa ben mi abartıyorum herşeyi durduk yere kendimi üzüyorum? yok askere gittiğinden beri anlayamıyorum ben bu çocuğu Allah sonumuzu hayır etsin
herkese günaydınlar hafta sonunuz çok güzel geçsin ben de duşumu aldım anneikuşumla düğün alışverişine çıkıcammm bi kaç eksiğim var..sonrada kayın validmlere gideceğim kayın pederim angio olacak gelinim nerde diyip duruomuş gidipte bi göreyim mustakbel babacığımı :)) bütün gün yogunum anlicagnz kızlar akşam bomba konuyla gelecem :))
tripliiicim nasılsın akşam yoklugunu hissettik ama seninde keyfn yoktu haklısın iyi yaptnn gitmemişsin açmamanda iyi olmuş telefonları herkesin keyfi kaçık anladığımız kadarıyla ama s. et yani çok takma kafana geçer gider zaten düğünede gitmiosun bırak o senin olmadgnı görünce üzülsğn gitmemen çok büyük bir eksşiklik değil yeter ki senin tadın kaçmasın hayatın da öenmli yeri olan biri değil salla gitsin üzülme yeter ki
chelz cim üstüme düşmez ama o şuan sağlıklı düşünemio asker psikolojisi o ne derse alınma boşver bence geçen bnmki de bana bağırdı hayatta sesini yükseltmez normalde ama geçen dedim ki bunun talip die bi hemşerisi var bizimkide şafak 30 lardan yakınıo talip dediğim çocukta uzun dönem 200 lerde falan reflex olarak sordum yakınıosun üzülüosunda talibin şafağı kaç die sordum vayyy efendim ben talibi soramamzmıs akrabam deilmiş kardeşim deilmiş banane talipten miş vs... kıyamet koptu bende susuorum tlfnda sonra döndüm bana bak dedim tlfnu kapatır bidahada arayıp sormam ddedim haddini bil canımı sıkma dedim sormamın sebebi var yoksa banane talipten ne işim olur dedim birbirimize giedik bi 10 dkka ...10 dkka sonra ıkımzde sakinleştik ona durumu izah ettim sıkılmamasını ve onları görüp haline şükretmesni söyledim gelmiş heeee dio bana ama cıldırmıstım sonra bi baktım kızım ya dedim bu adam asker üstüne gitme die düşündüm şimdi naparsa okey dıorum napim orda kafayı yerse napıcm ben sonra zaten görüşmüoz etmioz
dün akşam ne güzel yazmışım yarın aşkımın yüzünü görcem diye ama bu saat oldu hala göremedim çünkü benimle konuşacağına pes oynamaya gitti yine. sizce de nişanlımın önceliklerinde bi sorun mu var yoksa ben mi abartıyorum herşeyi durduk yere kendimi üzüyorum? yok askere gittiğinden beri anlayamıyorum ben bu çocuğu Allah sonumuzu hayır etsin
Şafagımız 33Bugünkü mutluluk nettede olsa ilk uyandıgımda kocamı görmekti.:92:
Arkadaşlar tekrar Merhaba.Konu açmıştım ama buraya yazarsam daha iyi olacagını takip edilecegini duydum.Şimdi sizden fikirler ,yorumlar istiyorum.Buarada umarım bu sefer bakıp bakıp kaçmazsınızda sohbet ederiztabi vardıyalar dek geldikçe bakıyorum ama bana kızmayın şuan çalışmaya çok ihtiyacım var.
Benim eşim de asker de ve 33 günümüz var nasip olursa DOĞAN GÜNEŞE
Şimdi benim aklıma takılan , içime yer eden şeyler var ama yavaş yavaş dertleşerek anlatalım istiyorum.Eşi askerde olanlar nerde kalıyor mesala ,çalışmayanlar nasıl geçiniyor askerinize kim para gönderiyor. Kayınvalide ve kayınpederini arayarak veya maddi anlamda destek çıkan var mı her şeyi paylaşalım.Ben hiç bir anlamda destek göremedim.Ailemin yanında kalıyorum ve eşime seve seve para gönderiyorum çünkü o bana yaparken hak da ben ona mı yapınca kabahat...Birde ben askerim gelirken sürpriz bişeyler olsun istiyorum isimli çikolata gibi falan gelenlere ikramlık ne yapabilirim. hadi asker yarenleri destek olun ...Ne olur yılbaşınada süpriz küçüçük paket göndermek istiyorum askerim yüzügünü çaldırmıştı göndersen alabilir mi? hadi bekliyorum ne olur...Siz bari yanlız bırakmayın beni.
Gözünaydın canım biz 18 ocakta kavusacagiz inşallah bakalımŞafak bu gece 29...
evet canım tarih belli oldu mu? valla nr kadar tanıdığım.varsa hepsi 18 ocak demişler yaaaoff Allahım son 4 haftasonu daha geçircem aşkımsızzz bitsin artık yaaaa
evet canım tarih belli oldu mu? valla nr kadar tanıdığım.varsa hepsi 18 ocak demişler yaaa
evet tabi canım 4 haftasonu var ama haftaiçi hangi.gün olacak ışte 18 ocak.cuma oluyoryok canım daha belli değil ama 4 tane haftasonu geçircem onsuz o kesin
evet canım tarih belli oldu mu? valla nr kadar tanıdığım.varsa hepsi 18 ocak demişler yaaa
evet tabi canım 4 haftasonu var ama haftaiçi hangi.gün olacak ışte 18 ocak.cuma oluyor
bizimkide 18 Ocak , Hümeyra 17si DOĞAN GÜNEEŞŞŞŞŞ
canım valla ne zaman çıkarsa çıksın kar yağmadığı sürece ben 16sından sonra yanındayım o yüzden pek farketmiyo bigün önce bigün sonra
canım valla ne zaman çıkarsa çıksın kar yağmadığı sürece ben 16sından sonra yanındayım o yüzden pek farketmiyo bigün önce bigün sonra
ay valla bi bitse artık... 18 ocak sabah 8 de binse akşam 5te burda inşallah ah ah o gün nasıl geçecek
bende yollar kapalı olmassa eğer 16sı akşam burdan çıkacam , 17si sabah Polatlıdayım , gece çıkarırım sevgilimi orda öğretmen evinde kalırız , 18inde akşam araba var , akşama kadar takılırıs Ankarada sonrasında evimize gelirizz , oollleeyyyy :118::118::118:
nasıl.olacak canım? askeriye de kalamazsin sonuçta hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?