ohh.ne.güzel.canım.valla evli.olasim geldi haaa
yok canım askeriyeye yaklaşık 30 -40 adım uzaklıkta bi otel var çok güzel denize sıfır, orda kalcam 17si izin alır dışarda gezeriz akşam yatmaya girer 18i de ben sabah 8 de alırım onu kapıdan
Himm bizim öyle bir şansımız yok.çünkü küçücük bi ilçede orda otel bile yok
evet canımaman aman kuzum boşver , evlenmeden gönderdiğin daha iyi , bak hem ne kaldı , şurda 5 ay sonra sende evlisiinn
yok canım askeriyeye yaklaşık 30 -40 adım uzaklıkta bi otel var çok güzel denize sıfır, orda kalcam 17si izin alır dışarda gezeriz akşam yatmaya girer 18i de ben sabah 8 de alırım onu kapıdan
canım bizimki tam çanakkalenin merkezinde ee doğal olarak denize sıfır denizci olunca
biz.bileti şimdiden alacağız son güne.bilet mi kalır... yakın bi yer olsa arabayla giderdim almaya ama o kadar usta değilim daha şoförluktecanım benim zaten teskerenin bir gün öncesi çarşı izni veriyolar , bilet falan almaları için , yani 17sinde akşama kadar beraberiizz
canım benim zaten teskerenin bir gün öncesi çarşı izni veriyolar , bilet falan almaları için , yani 17sinde akşama kadar beraberiizz
biz.bileti şimdiden alacağız son güne.bilet mi kalır... yakın bi yer olsa arabayla giderdim almaya ama o kadar usta değilim daha şoförlukte
biz.bileti şimdiden alacağız son güne.bilet mi kalır... yakın bi yer olsa arabayla giderdim almaya ama o kadar usta değilim daha şoförlukte
evet canım ya inanamıyorum hala valla o günün hayaliyle yaşıyorum. bu aralar annem bile neyin var kızım niye böyle mutsuzsun diyo içimden hiçbişey yapmak gelmiyo evden dışarı da çıkmak istemiyorum bi 4 hafta daha geçermi acaba böyle
biz son gün alcaz otobüs biletini saat kaç olduğu önemli değil nasılsa her saat başı araba var ordan istanbula kafamıza hangisi esiyosa onu alırız. zaten fazla kişi terhis olmıcak o gün
yok şekerim bizde öncede alacaz bileti ama onlar o mantıkla veriyorlar çarşı iznini
bende arabayla gitmeyi düşünüyom , şoförlükte sorun yok ama mesafe az değil , otobüs daha mantıklı olacaktır diye düşünüyorumm
bendede var aynı mutsuzlukk , hiç bişey yapasım gelmiyor , bi an önce geçse şu 1 ay , gerçi ben son yazılılar ,ödevler , notlar derken baya oyalanırım zman geçiririm inşAllahh
canım valla en çok kayınvalidem şikayetçi bu durumdan aramıyosun sormuyosun diyo ama içimden gelmiyo hiçbişey yapmak ona özel değil ki bu durum ama anlatamıyorum bi türlü
[TABLE="width: 641, align: center"]
[TR]
[TD="colspan: 3, align: center"][SIZE=+1]347. K[/SIZE]Geçen Zaman (%80)
125 gün, 20 saat, 38 dakika, 18 saniye
Kalan Zaman
33 gün, 4 saat, 21 dakika, 42 saniye
Özetle, son 2,866,902 saniye...
(Mersin)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Payl[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
benimkiler hep kendileri arıyor artık , ben oğlunuzun emanetiyim diyomm
kızlarr saniyelerimiz artık 2 milyonlara düşmüşş , yolun 4/5 ini tamamladıkk :118::118::118::118:
benimki hiç düşünmüyo öyle bişey anca niye aramıyosun diye trip atıyo
benimki hiç düşünmüyo öyle bişey anca niye aramıyosun diye trip atıyo
valla bizimki ailenin tek çocuğu olunca şimdi yok diye yokluğu çok belli oluyo beni onun yerine koymaya çalışıyolar ama bende çalışıyorum yoruluyorum bütün gün bi haftasonum var o zaman da dinlenmek istiyorum hiç anlayış göstermiyolar
Himm anladım canım bende öyle çok gidip gelmem zaten.. haklısın valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?