347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

o zaman gitme bi daha canım

Ben burdayım ama çıkıcam birazdan belgesel araştırıyorum

bu arada kızlar pasabahcede %50 indirim var bakmak isteyenlere duyrulur.birkac parca birsey aldım.o kadar cok söyledinizki bugun gittim englishhome daki geyikli tv battaniyesinden aldım sonunda tabi herzamanki gibi gitmişken 2tanede nevresim takımı aldım.Annem beni evden kovacak yakında

ayy bende o kardanadamlı nevresim takımından alsammı diye düşünüyorum senini english home nevresimlerin nasıl?

bu erkekler niye böyle odunn
beni msn ye çağırıyoo gözünü televizyondan alamıyoo. sırf konuşmuş olmak için de eee naptın başka diyip durduu
gelde sinir olma şimdiii

bide şifayı kapmışımm üstüne. evden çıkmadan nasıl hasta olmayı beceriyosam onuda anlamadım

Bizde tartıştık bugün kötü günümüzdeyiz anlaşılan biri pes oynar biri tv ye bakar diğeri tersler

Bizde tartıştık bugün kötü günümüzdeyiz anlaşılan biri pes oynar biri tv ye bakar diğeri tersler

benımde sevgilim hiç msn felan gelmedi.. askerlik sürecinde.. gel dedim gelmiyor bende artık hiç bişe demiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…