347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Bende sordum erkeğime aç aç sohbetini
Eskidendi öyle şeyler dedi Aman olsa da fark etmez herifimin gözü benden başkasını görmez yoksa kırbaç

Eskiden olduğunu nerden biliyormuş Kadın milleti yan yana gelince dedikodu, erkek milleti yan yana gelince bunları konuşuyor demekki. Demek seninki bende yetişebilecek miyim diye yıllar yılı takip etti he Sıra sedulunun kurtlarını ortaya çıkartmaya

Aynen yaaa herşey bi yana hani şu sarılıp uyumak varya onu çok merak ediyorum nasıl bi duygu

ben anlatayım harika bi duygu tabi bunu ancak yaşadığınızda anlarsınız ama insanın gerçek anlamda en rahat ettiği yer sevdiğine sarılarak uyuduğu yer hele yatmadan önce edilen muhabbet kızlar tez günde evlenip çok mutlu olursunuz inşallah

aminnnnn inşallah bende çok merak ediyorum... uykun kaçsa yanında seni dinleyecek öbür yarın var demi... ay çok heyecanlıııııı duramıyorum yerimde

eminim öyledir,inşallah Allah hepimize mutlu huzurlu bir yuva nasip etsin.
evlilerimizinde mutlulukları her daim artsın inşallah.

Bizimde öyle olacak ocakta 6 yıl mayıs ta evleniyoruz 6.5 yılda büyük kavuşma inşallah

inşallah canım biz aslında 12 yıldır tanışıyoruz orta okulda arkadaşım ama lisede çıkmaya başladık 4 yıl okulunu bekledim sonra iki yıl nişanlı kaldım arada bi yılda atanmasını bekledik ve sonunda mutlu son

kızlar kızlarr takip edemiyorum sizi sayfalar uçup gitmişşş

canlı canlı eğlenceleri sordum benimkinin haberi bile yok ne ağlencesi dedii. ya beni yedi ya da gerçekten haberi yok. bence doğruyu söyledi surat ifadesinde değişme olmadı çünküü herhangi bi sırıtış falan yoktu

yinede içimize bi kurt girdi bizim ama bakalım ama sanmıyorum yaa yapmazlar

Vay demekki seninkide oscarlık oyuncu he kurtlar foraaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…