chickpeas canım hadi diğerlerine bir nebze inandıktasenin eşinde kanıtları ortadan kaldırmaya mı çalışıyor erken uyuyacağız deyip Sen uyudu zannederken kop kop Tamam sustum ve ciddileştim. Allah eşine ve diğer askerlerimize dayanma gücü versin. Yardımcısı olsun.
Hepsinin kaynağı sendeymiş ohh
aç aç - ek_i sözlükboyle bişey yoktur dimi yoktur yoktur ...
Hümeyra sendeki panik hali çook hoş ya. Çeyizler tamam, kilolar veriliyor, bir yandan güzellik çalışmaları başladı, diğer yandan mezdekeler dinlenip kına gecesine hazırlanılıyorAllah içindeki sevinci daim etsin.
aç aç - ek_i sözlükboyle bişey yoktur dimi yoktur yoktur ...
bebekler ben çıkıyorum yarın sabah okul var malum,öpüldünüz,tatlı uykulaar.
Sağlam kaynaklardan var olduğuna dair duyumlar aldık canım
Laylaylay kurtt laylaylayyy kurtttt
Hümeyra sendeki panik hali çook hoş ya. Çeyizler tamam, kilolar veriliyor, bir yandan güzellik çalışmaları başladı, diğer yandan mezdekeler dinlenip kına gecesine hazırlanılıyorAllah içindeki sevinci daim etsin.
iyi geceler şekerim , sendemi örtmensinn ? bende örtmenim ,sabah 6.50 de dersim başlicakk, ayyhh kabus gibi yaavv
oo bacım biz 3 saattir neyin muhabbetindeyiz haberin varmıı
Ben bugün sabah uyuya kaldımİşe de geç kaldım.
yaaa işte o kadar cok konusulmustu sayfayı geri ala ala bi hal oldum baş edemeyince netten baktım bende
çok şükür 7 yıldır iş hayatımda 1 gün olsun uyuyakalmadım , uyku zaafım hiç yok , gözler her daim fıldır fıldıırrr :111::111::111:sen ne iş yapıyon canım ?
onca sayfa beyin fırtınası yaptık , emin kaynaklardan sorduk , öyle bişey yok canım , için rahat olsunn
hümeyra tatlım yaaa beni diyet listesinden çıkar barii
koca hafta hiçbişey yapmadım. homili gırtlak yedim durdum ama 3 gündür hastayım bişey yiyemiyorum kilo almamışımdır heralde ama vermedimdee.
benim zaman uzunn 5 kiloyu veririm daha heraldee
Sen bilirsin canım diyet yapmak istediğinden bana bildirirsin :))))
sistem destek uzmanıyım canım,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?