347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ülen benimki beni kafalıyo olmasınnn bak şimdi aklıma yine karpuz kabuğu girdi haaa

kızz benimkini kesin gece nöbetine verirler , bu ayı orda çıkaracak çünkü ,garibim totoşu donuyo oralarda gece nöbeti tutayım derkenn :26::26::26:

Rabbim hepsinin yardımcısı olsun , bi önce kurtarsın inşAllahh

canım evlilere , evleneceklere her türlü hizmette sınır yoktur , yolayabilirim maraş sucuğundan kargoyla, memlekettende cezerye istetiri< ,hoopp yemede yanında yat, tabi onları yedikten sonra yatabilirseenn

Hümeyra sendeki panik hali çook hoş ya. Çeyizler tamam, kilolar veriliyor, bir yandan güzellik çalışmaları başladı, diğer yandan mezdekeler dinlenip kına gecesine hazırlanılıyor Allah içindeki sevinci daim etsin.

bende enişte beye maraş sucuğunu yollayılerdimmi ,ooyhh gelsin civcivleeerr

Ben bugün sabah uyuya kaldım İşe de geç kaldım.

çok şükür 7 yıldır iş hayatımda 1 gün olsun uyuyakalmadım , uyku zaafım hiç yok , gözler her daim fıldır fıldıırrr :111::111::111:sen ne iş yapıyon canım ?

yaaa işte o kadar cok konusulmustu sayfayı geri ala ala bi hal oldum baş edemeyince netten baktım bende

onca sayfa beyin fırtınası yaptık , emin kaynaklardan sorduk , öyle bişey yok canım , için rahat olsunn

sistem destek uzmanıyım canım,

onca sayfa beyin fırtınası yaptık , emin kaynaklardan sorduk , öyle bişey yok canım , için rahat olsunn [/QUOTE]

valla rahatladım cunku okurken baya bi telaşlanmıştım bi d ilerle ilerle sayfa bitmiodu sonucu görememiştim saol cnm:)

hümeyra tatlım yaaa beni diyet listesinden çıkar barii
koca hafta hiçbişey yapmadım. homili gırtlak yedim durdum ama 3 gündür hastayım bişey yiyemiyorum kilo almamışımdır heralde ama vermedimdee.
benim zaman uzunn 5 kiloyu veririm daha heraldee

Sen bilirsin canım diyet yapmak istediğinden bana bildirirsin :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…