347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlar innovanın kil maskesini aldımmmmm yarın deneyeceğim.... masker kullanan kızlar sabah mı güzel olur akşam mı?????

benim sevdiceğim bana kendi berberinden kocamaan bir kil maskesi spariş etmişti o geldi aklıma,erkek kuaförlerinde hep uyguluyorlar belki önünden geçerken falan görmüşsünüzdür yeşil suratlı erkekler
akşam uygulamanı tavsiye ederim canım yüzümde kızarıklar oluyor benim,cildin hassassa sende de olabilir.ama hoşuma gidiyor sanki siyah noktaları azaltıyor.

Kızlar siz böyle sorarsanız evet gelicek derler mi Ben yarın sabah sorarken diyecemki aşkım yılbaşında gazinoya gelen dansöze benim içinde para yapıştırır mısın Oda yok be ben yapıştırmam derse bu geliceğine işarettir. Ama 10 sn düşünür ne dansözü derse o zaman bu gelmiyeceğine işarettir

ben bunu on yıl düşünsem aklıma gelmezdi saf mıyım bennnnn

herkese iyi geceler kızlar geçtiğimiz bir haftadır yaptığım gibi ve önümüzdeki 1 ay boyunca da yapacağım gibi 17 ocakta aşkıma kavuşmanın hayaliyle uyucam bu gece de...
herkese iyi geceler tatlı rüyalar 40 dk sonra ŞAFAK:27 GAZİANTEP
[video=youtube;q4C6cizZz3w]http://www.youtube.com/watch?v=q4C6cizZz3w[/video]

çok çakalcaaa aferinnnn

bende benimkine sordumda bura Hakkari nerde burda diyoro filmlerde olur dedi bir deolsada ben katılmam zaten diyor

iyi geceler canımm

iyi taktikmiş bu ya bende uygulayayım

Bende siyah nokta sivilce falan yok çok şükür... cildim tazelensin gözeneklerim açılsın diye aldım yalnız tüp şeklinde aldım onu suyla falan mı karıştıracağım anlamadım

Maskeler ve Peelingler - Figen Kozmetik - Güzellik, Cilt Bakım, Saç Bakım, Makyaj Ürünleri Satış Mağazası Güzellik Bakım Ürünleri E-ticaret Satış Mağazası Kadın güzellik ürünleri online parfüm satış online kozmetik ürünleri mağazası roc guinot innova bu sayfadaki ilki

yavrular kusura kalmayın , kocacımla konuştum

zavallımı yine gece nöbetine verdiler , her gece 2şer saat arayla 8 saat nöbet tutuyoo

aç aç meselesini sordum "yok be aşkım ne aç açı , hatta yılbaşı günü yat ictimasını saat 8 de alıyorlarmış" dedi

O zaman sucuğa, mesir macununa yönelseydin

canım ben maraştayım ya , buranın cevizli sucuğu meşhur , maraş sucuğu diyorlar , ondan stok yapayım , mersinden cezerye yollatayım , manisayada haber salayım mesir macunu için yeter zaaarrr

suyla karıştırmayacaksın bence benimki öyle değil,o zaten sert bir şey yüzüne sürüyorsun tabaka halinde kuruyunca yıkıyorsun 15 dk falan sonra.

suyla karıştırmayacaksın bence benimki öyle değil,o zaten sert bir şey yüzüne sürüyorsun tabaka halinde kuruyunca yıkıyorsun 15 dk falan sonra.

tamam canım o zaman elime eldiven geçireyim öyle alayım tüpten... nasıl uygulanır diye yazdım uzman tv de kadın anlatıyor bi kaptan alıp sürüyor falan

chickpeas canım hadi diğerlerine bir nebze inandıkta senin eşinde kanıtları ortadan kaldırmaya mı çalışıyor erken uyuyacağız deyip Sen uyudu zannederken kop kop Tamam sustum ve ciddileştim. Allah eşine ve diğer askerlerimize dayanma gücü versin. Yardımcısı olsun.

Hepsinin kaynağı sendeymiş ohh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…