valla benmde girdiydi ama aklı başında insanlar sonuçtaa yapmazlar heraldee
Vay demekki seninkide oscarlık oyuncu hekurtlar foraaaaaaaaaaaa
ay stankiii sen çok fenasınnnnnn
kızlar innovanın kil maskesini aldımmmmm yarın deneyeceğim.... masker kullanan kızlar sabah mı güzel olur akşam mı?????
ben bunu on yıl düşünsem aklıma gelmezdi saf mıyım bennnnnKızlar siz böyle sorarsanız evet gelicek derler miBen yarın sabah sorarken diyecemki aşkım yılbaşında gazinoya gelen dansöze benim içinde para yapıştırır mısın Oda yok be ben yapıştırmam derse bu geliceğine işarettir. Ama 10 sn düşünür ne dansözü derse o zaman bu gelmiyeceğine işarettir
Kızlar siz böyle sorarsanız evet gelicek derler miBen yarın sabah sorarken diyecemki aşkım yılbaşında gazinoya gelen dansöze benim içinde para yapıştırır mısın Oda yok be ben yapıştırmam derse bu geliceğine işarettir. Ama 10 sn düşünür ne dansözü derse o zaman bu gelmiyeceğine işarettir
herkese iyi geceler kızlar geçtiğimiz bir haftadır yaptığım gibi ve önümüzdeki 1 ay boyunca da yapacağım gibi 17 ocakta aşkıma kavuşmanın hayaliyle uyucam bu gece de...
herkese iyi geceler tatlı rüyalar 40 dk sonra ŞAFAK:27 GAZİANTEP
[video=youtube;q4C6cizZz3w]http://www.youtube.com/watch?v=q4C6cizZz3w[/video]
Kızlar siz böyle sorarsanız evet gelicek derler miBen yarın sabah sorarken diyecemki aşkım yılbaşında gazinoya gelen dansöze benim içinde para yapıştırır mısın Oda yok be ben yapıştırmam derse bu geliceğine işarettir. Ama 10 sn düşünür ne dansözü derse o zaman bu gelmiyeceğine işarettir
benim sevdiceğim bana kendi berberinden kocamaan bir kil maskesi spariş etmişti o geldi aklıma,erkek kuaförlerinde hep uyguluyorlar belki önünden geçerken falan görmüşsünüzdür yeşil suratlı erkekler
akşam uygulamanı tavsiye ederim canım yüzümde kızarıklar oluyor benim,cildin hassassa sende de olabilir.ama hoşuma gidiyor sanki siyah noktaları azaltıyor.
bende benimkine sordumda bura Hakkari nerde burda diyoro filmlerde olur dedi bir de olsada ben katılmam zaten diyor
O zaman sucuğa, mesir macununa yönelseydin
Bende siyah nokta sivilce falan yok çok şükür... cildim tazelensin gözeneklerim açılsın diye aldım yalnız tüp şeklinde aldım onu suyla falan mı karıştıracağım anlamadım
Maskeler ve Peelingler - Figen Kozmetik - Güzellik, Cilt Bakım, Saç Bakım, Makyaj Ürünleri Satış Mağazası Güzellik Bakım Ürünleri E-ticaret Satış Mağazası Kadın güzellik ürünleri online parfüm satış online kozmetik ürünleri mağazası roc guinot innova bu sayfadaki ilki
suyla karıştırmayacaksın bence benimki öyle değil,o zaten sert bir şey yüzüne sürüyorsun tabaka halinde kuruyunca yıkıyorsun 15 dk falan sonra.
yavrular kusura kalmayın , kocacımla konuştum
zavallımı yine gece nöbetine verdiler , her gece 2şer saat arayla 8 saat nöbet tutuyoo
aç aç meselesini sordum "yok be aşkım ne aç açı , hatta yılbaşı günü yat ictimasını saat 8 de alıyorlarmış" dedi
canım ben maraştayım ya , buranın cevizli sucuğu meşhur , maraş sucuğu diyorlar , ondan stok yapayım , mersinden cezerye yollatayım , manisayada haber salayım mesir macunu içinyeter zaaarrr
tamam canım o zaman elime eldiven geçireyim öyle alayım tüpten... nasıl uygulanır diye yazdım uzman tv de kadın anlatıyor bi kaptan alıp sürüyor falan
tamam canım o zaman elime eldiven geçireyim öyle alayım tüpten... nasıl uygulanır diye yazdım uzman tv de kadın anlatıyor bi kaptan alıp sürüyor falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?