347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Sabah tartı sonucunu alayım canım

Sürekli su ıcıyorum su anda toksınler olabildiğince gitsinler diye
Sabah tartılıp sonucu hemen yazıyorum canım.
Iyı oldu yarın soyleyecek olmam cunku 5-6 güne regl olucam.
Sporsuz bır hafta oldu benim için ama.Çok yoruluyorum cunku
Ne kadar gittiyse artık gorucez yarın

Canım nasıl yapıyorsun şunu hele bi anlat.Ellerine sağlık birde

Sanada canım .Cayır cayır yanmamak dileğiyle
Şaka maka da inanan var yahu :44:

sağol canım benim önce kıymayla mor soğanı kavurup bi gün öncesinden dolapta donduruyoruz sonra ince bulgur irmik yumurta unu kısır gibi iyice yoğuruyoruz o hazırlanan iç harcı bu yoğurduğumuz dış harçal birleştiriyoruz ama onu incecik açmak önemli çok zahmetli ancak görürsen anlarsın gelin yapayım bigün

Ellerine sağlık canım.Evet maharet ince açmakta.Elimin pratıklıgı fena değildir.Uzun seneler seramıkle uğraştım.Yapabılırım gibime geliyor ama denemeye cesret edemedim hiç.
Bursadaydın değil mi ? Öyleyse yolum düşer mutlaka

aynen öyle canım artık ağrı kesicilerle idare ederim ki en büyük ağrı kesicim gelmiş olur inşallah

sağol canım eminim yaparsın elin yatkındır bursadayım şimdi ama tatile geldim ablam burda haftaya döneceğim memlekete tabi önce eşimin yanına uğrayacağım inşallah

kim demiş bi kere bursalılar içli köfte bilmez dıe be ne alaka bende bursalıym ona bakarsan ama biliyoruz allaha sukurrrrrrrrrrrr :118:

Gunaydınnn.
Mayalara inatt Hayırlı Cumalarrr
Humeyraaa ilk hafta için skor kötü
Spor olmadan anca bu kadar işte.
600 gr.

Günaydın kızlarrrr..
Karlı yollardan zar zor geldik şirkete bakalım dönüşümüz nasıl olacak :)
Şafak:29 Gümüşhane Sonunda bizde 1 aydan düştük

Kızlar bizimki kaç gündür bana para gönderecek ama hava şartları kötü olduğundan askeriyeden dışarı çıkamıyordu arkadaşları. Bugün gidip sevk almış kendisi şuan 3 kişi dışardalar. Vee aşkımın ilk çarşısı. Nasıl çocuklar gibi mutlu anlatamam ve bu adam 12 saat nöbet tuttu kaç saattir uykusuz, ona rağmen sesi süper geliyordu. Menemen yemiş, aşkım nasıl yedim görmen lazım diyor.

Bir de mesaj atmış bana. Hep seni düşünüyorum diye. Neden dedim? (Ağzından laf alayım diye soruyorum)

Çok seviyorum ve çok özledim az kaldıkça yapcaklarımızı düşünüyorum daha da heyecanlanıyorum yazmış.

Kıyamam.

Bu arada bizim çıkışlarımız belki bu cumartesi ya da pazar günü belli olacakmış.

ay çok sevindim canımm çıkması gerçekten iyi gelmiştir ona görev için dışarı çıkmaya bile hevesli bizimki neden diyorum iki insan yüzü görürüz gezmedir o bizim için felan diyoo nişanlın iyi bile dayanıyo maşallaahh

Canım sorma nasıl iyi gelmiş. Dün akşam gitmiş konuşmuş, nişanlıma kaç gündür para göndermeye çalışıyorum arkadaşlarla ama onlarda çıkamadılar demiş. Adamda yarın gel sevk yazayım demiş. İlk çarşısı kuzumun. Acayip moral oldu ona çünkü bu son günler olanlar yüzünden izin kullancam diyordu burda ortalık karıştı diye, zor vazgeçirmiştim. Çok iyi oldu bende onun kadar mutluyum şuan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…