gel canım benim yaparım sanada 100 tane yaptım bilmiyo bursalılar
Tamamdıır buluşuyoruzz beraber bı cag kebap yeriz bi günlük diyete ara
Ay hadı inşallahh taşısınlar bizimkileri ilk
Sabah tartı sonucunu alayım canım
Canım nasıl yapıyorsun şunu hele bi anlat.Ellerine sağlık birde
Sanada canım .Cayır cayır yanmamak dileğiyle
Şaka maka da inanan var yahu :44:
sağol canım benim önce kıymayla mor soğanı kavurup bi gün öncesinden dolapta donduruyoruz sonra ince bulgur irmik yumurta unu kısır gibi iyice yoğuruyoruz o hazırlanan iç harcı bu yoğurduğumuz dış harçal birleştiriyoruz ama onu incecik açmak önemli çok zahmetli ancak görürsen anlarsın gelin yapayım bigün
arkadaslar acaba gercekten dogrumuymus su uçak dalgası yanı askerler bedavamı gıdıp gelcekmıs hbr lerde duydum dogrumu gercekten
aynen öyle canım artık ağrı kesicilerle idare ederim ki en büyük ağrı kesicim gelmiş olur inşallahbende öyle işte ilerde nasıl olacak iş hayatında ne yapacam bilmiyorum,evde yemek falanda yapmam artık
ayyy seninki çok daha kötüymüş hasretle beklediğin eşin geliyor ve sen hastasın
bende sevgilim geldiğinde olacam ama bir değil tabiçok kötü olursam buluşamam ay ne fena ne hastalıklı kızsın diyecek diyorum zaten ayda bir bana böyle katlanacaksan al
Ellerine sağlık canım.Evet maharet ince açmakta.Elimin pratıklıgı fena değildir.Uzun seneler seramıkle uğraştım.Yapabılırım gibime geliyor ama denemeye cesret edemedim hiç.
Bursadaydın değil mi ? Öyleyse yolum düşer mutlaka
ay çok sevindim canımm çıkması gerçekten iyi gelmiştir ona görev için dışarı çıkmaya bile hevesli bizimki neden diyorum iki insan yüzü görürüz gezmedir o bizim için felan diyoo nişanlın iyi bile dayanıyo maşallaahhKızlar bizimki kaç gündür bana para gönderecek ama hava şartları kötü olduğundan askeriyeden dışarı çıkamıyordu arkadaşları. Bugün gidip sevk almış kendisi şuan 3 kişi dışardalar. Vee aşkımın ilk çarşısı. Nasıl çocuklar gibi mutlu anlatamam ve bu adam 12 saat nöbet tuttu kaç saattir uykusuz, ona rağmen sesi süper geliyordu. Menemen yemiş, aşkım nasıl yedim görmen lazım diyor.
Bir de mesaj atmış bana. Hep seni düşünüyorum diye. Neden dedim? (Ağzından laf alayım diye soruyorum)
Çok seviyorum ve çok özledim az kaldıkça yapcaklarımızı düşünüyorum daha da heyecanlanıyorum yazmış.
Kıyamam.
Bu arada bizim çıkışlarımız belki bu cumartesi ya da pazar günü belli olacakmış.
ay çok sevindim canımm çıkması gerçekten iyi gelmiştir ona görev için dışarı çıkmaya bile hevesli bizimki neden diyorum iki insan yüzü görürüz gezmedir o bizim için felan diyoo nişanlın iyi bile dayanıyo maşallaahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?