347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

günaydın gençler aksam yine çalkalamışsınız topiği ben yatıodum vallahi:)
benim şafağım 26 bugün eses teyim nihayet bnmkinin çıkış kagıdı 15 gün önce geldi ve çoktannnnnnn imzaladı biletini bile alalı 15 gün oldu thy nin uçuşlarndan yararlanamıorz biz biletimzi aldgmzdan ötürü öküzler daha erken cıkarsalardı ya 300 kagıt bayıldık vallahi mardin istanbul seferi az olunca biletlerde ateş pahası oluo

Günaydın kızlar
Soğuk havayla güne merhaba dedim. Bugün sevgilimin ailesini yine ziyarete gideceğim.

Ne güzel canım o kadar yorgunluğun üstüne çarşıda olmak sivil hayatta olmak çocuk gibi mutlu etmiştir onları
İnternet kafeye falan gidecek mi?

gerçekten çok iyi olmuş yaa. sen saat almışmıydın buarada canımm aklıma geldii

Yok canikom gitmeyecek bildiğim kadarıyla. Dışarda biraz hava alır herhalde. Zaten eşofmanlarıyla dışarda olmak bile acayip mutlu etmiş onu kaç aydır hapishanede gibi kapalıydı içerde. Şuan sivil hayatın tadını çıkarıyor zannediyorum. En son menemen yediler sonra postaneye gidecekmiş orda banka yokmuş herhalde. Sonrada döner yatar 18:00'da nöbeti başlıyor yine.

tripliii harikaymış canım valla kendine gelir azcık bnmki kafasını camdan dışarı dahi çıkarmıyor yazık bebeğime her dkka sıkıldım bunaldım deyip duruo elden ne gelir az kaldı dayanmak zorunda

bugün kendimi klasik müziğe adapte ettim huzur verio ya vivaldi-bethowen-bach falan dinliyorum tavsiye edilir...

Almadım canım, mali durumum sarsılınca.

Hala ben raporlu olduğum günlerin parasını alamadım sgk'dan. Alo170'i aradım en son 23'ünden sonra yatacağını söylediler.
a doğru canım o parada yatmamıştı demi bende bişey alamadımda daha ondan sordum

Postaneyede gitti şimdi kuzum eft yapmış bana. Ordan bile destekçim.

Bu arada size yeni gelişmeler aktarayım.

Dün annesi arkadaşına kızmış. O kız kim oluyor ki facebooktan arkadaş oluyorsunuz demiş. Kadında problem yok silerim demiş nişanlımın anlattığı kadarıyla. Veee kayınvalidemin arkadaşı arkadaş listesini kapatmış. Büyük ihtimal çıkarmadı kızı. Bugün düğün var biliyorsunuz, düğünde de konuşmayacağım demiş. Ben burdan anladım ki kadın siz benim arkadaş listeme karışamazsınız da demiş olabilir, birbirilerine kırıldılar ki kayınvalidem düğünde konuşmayacağını söylemiş. Kendi yiğeniyle ipleri koparmış zaten, konuşmuyorlarmış. Ev yerleştirilmesine bile gitmemiş yiğeninin. Düğünden sonrada görüşmeyeceklermiş.

Nişanlıma Tripliii telefonlarıma çıkmıyor çok üzülüyorum, uykularım kaçtı demiş. Bizimki annem yanlış yaptı ama inanki fazlasıyla telafi etmeye çalışıyor bu durumu dedi. Nişanlım kayınvalideme demiş ki Tripliii düğüne katılmayacak bana söyledi bende onay verdim demiş. Kayınvalidem de gelmesinler zaten zorla davetiye verdiler demiş. (Bunu bilmiyordum) Ayrıca B... neden seni arıyorda Tripliii'yle annesine davetiye gönderdim diyor ki o kadar davet etmek istiyorsa açsın telefon Tripliiilere ya Tripliii'ye ya annesine. Hoş olmayan şeyler yaşandı, geldi geçti ben hatamı telafi etmek istiyorum düğünüme buyrun gelin demesi gerekiyordu demiş. Yani kayınvalidemde yanımda.

Annem akşam kayınvalidemi aradı. Pazar günü nişanlımın babaannesi almak istiyormuş bizi ama annem başka bir hafta onlarla olalım, bu hafta başbaşa konuşmamız gereken şeyler var dedi. Kayınvalidem de evet konuşmamız gerekiyor demiş. Bu arada bu konuşmalarının sonu. Annemle kayınvalidem herşeyden önce çok iyi arkadaş, çok iyi anlaşıyorlar.

Akşamda kayınpederim aradı beni konuşmalardan habersiz. Her zaman arkamda olduğunu söyledi. Yine güzel konuşmasını yaptı kapattı babacığım.

günaydın kızlar
ŞAFAK 27 GAZİANTEP

canım çok sevindim ya negüzel olmuş biraz açılır...
keşke benimkide çıkabilse

Tripliii cok sevindim cikabilmis disari ne guzel:))
menemen yemek bile ne luks :)
bizimkide her gece 2 de 3te sucuklu yumurta seansi yapiyolar diye havalara ucuyo.bir bucuk ekmek yiyomus.
esofmanla disarida gezmek,menemen yemek,kahvede cay icmek ne kadar garip geliyo simi onlara.bizimki disarida markete girdi heyecanlanmisti :)yavrum benim

Ohhh kuzumun programını yazıyorum.

Kafeye gitceklermiş, kahve içiceklermiş. Sonra öğle yemeği ve tatlıyla günü bitirceklermiş.

Nasıl mutlu ama nöbette çok zorlanacak.

kayınvalidende arkanda olduguna göre problem halloldu bak konusmayacakmıs düğünden sonrada kendi bilir en azından tavrını belli etti bence mutlu olmalsın herkes senin arknda ve gayet güzel olmuşşş

benim anlamadığım:26: kuzen size mi zorla davetiye yollamış o kısmı algılayamadım da?

Gözünüz aydın canım benim

Evet canım salak kız, benim gelinlik provamın olduğu gün kayınvalidemle davetiye yollamış bana. Biz provadan çıkıp Leman Kültür'e gitmiştik bir şeyler yemeğe orda çıkarıp vermişti kayınvalidem düğün davetiyesini. Üzerinde adım soyadım ve annesi yazıyordu. O davetiyeyi de zorla göndermiş yani bize bilmediğim şeyler var sanıyorum. Daha önce bu kuzen bana yer yok diye annemi davet edemeyeceklerini söylemişti bende annemi saymıyorsanız ben o düğüne zaten gelmem demiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…