Kızlar bizimki kaç gündür bana para gönderecek ama hava şartları kötü olduğundan askeriyeden dışarı çıkamıyordu arkadaşları. Bugün gidip sevk almış kendisi şuan 3 kişi dışardalar. Vee aşkımın ilk çarşısı. Nasıl çocuklar gibi mutlu anlatamam ve bu adam 12 saat nöbet tuttu kaç saattir uykusuz, ona rağmen sesi süper geliyordu. Menemen yemiş, aşkım nasıl yedim görmen lazım diyor.
Bir de mesaj atmış bana. Hep seni düşünüyorum diye. Neden dedim? (Ağzından laf alayım diye soruyorum)
Çok seviyorum ve çok özledim az kaldıkça yapcaklarımızı düşünüyorum daha da heyecanlanıyorum yazmış.
Kıyamam.
Bu arada bizim çıkışlarımız belki bu cumartesi ya da pazar günü belli olacakmış.
gerçekten çok iyi olmuş yaa. sen saat almışmıydın buarada canımm aklıma geldiiCanım sorma nasıl iyi gelmiş. Dün akşam gitmiş konuşmuş, nişanlıma kaç gündür para göndermeye çalışıyorum arkadaşlarla ama onlarda çıkamadılar demiş. Adamda yarın gel sevk yazayım demiş. İlk çarşısı kuzumun. Acayip moral oldu ona çünkü bu son günler olanlar yüzünden izin kullancam diyordu burda ortalık karıştı diye, zor vazgeçirmiştim. Çok iyi oldu bende onun kadar mutluyum şuan.
Günaydın kızlar
Soğuk havayla güne merhaba dedim. Bugün sevgilimin ailesini yine ziyarete gideceğim.
Ne güzel canım o kadar yorgunluğun üstüne çarşıda olmak sivil hayatta olmak çocuk gibi mutlu etmiştir onları
İnternet kafeye falan gidecek mi?
gerçekten çok iyi olmuş yaa. sen saat almışmıydın buarada canımm aklıma geldii
Yok canikom gitmeyecek bildiğim kadarıyla. Dışarda biraz hava alır herhalde. Zaten eşofmanlarıyla dışarda olmak bile acayip mutlu etmiş onu kaç aydır hapishanede gibi kapalıydı içerde. Şuan sivil hayatın tadını çıkarıyor zannediyorum. En son menemen yediler sonra postaneye gidecekmiş orda banka yokmuş herhalde. Sonrada döner yatar 18:00'da nöbeti başlıyor yine.
a doğru canım o parada yatmamıştı demi bende bişey alamadımda daha ondan sordumAlmadım canım, mali durumum sarsılınca.
Hala ben raporlu olduğum günlerin parasını alamadım sgk'dan. Alo170'i aradım en son 23'ünden sonra yatacağını söylediler.
Yok canikom gitmeyecek bildiğim kadarıyla. Dışarda biraz hava alır herhalde. Zaten eşofmanlarıyla dışarda olmak bile acayip mutlu etmiş onu kaç aydır hapishanede gibi kapalıydı içerde. Şuan sivil hayatın tadını çıkarıyor zannediyorum. En son menemen yediler sonra postaneye gidecekmiş orda banka yokmuş herhalde. Sonrada döner yatar 18:00'da nöbeti başlıyor yine.
kim demiş bi kere bursalılar içli köfte bilmez dıe be ne alaka bende bursalıym ona bakarsan ama biliyoruz allaha sukurrrrrrrrrrrr :118:
Amin canım sana da hayırlı cumalarGunaydınnn.
Mayalara inatt Hayırlı Cumalarrr
Humeyraaa ilk hafta için skor kötü0:
Spor olmadan anca bu kadar işte.
600 gr.
Postaneyede gitti şimdi kuzum eft yapmış bana. Ordan bile destekçim.
Bu arada size yeni gelişmeler aktarayım.
Dün annesi arkadaşına kızmış. O kız kim oluyor ki facebooktan arkadaş oluyorsunuz demiş. Kadında problem yok silerim demiş nişanlımın anlattığı kadarıyla. Veee kayınvalidemin arkadaşı arkadaş listesini kapatmış. Büyük ihtimal çıkarmadı kızı. Bugün düğün var biliyorsunuz, düğünde de konuşmayacağım demiş. Ben burdan anladım ki kadın siz benim arkadaş listeme karışamazsınız da demiş olabilir, birbirilerine kırıldılar ki kayınvalidem düğünde konuşmayacağını söylemiş. Kendi yiğeniyle ipleri koparmış zaten, konuşmuyorlarmış. Ev yerleştirilmesine bile gitmemiş yiğeninin. Düğünden sonrada görüşmeyeceklermiş.
Nişanlıma Tripliii telefonlarıma çıkmıyor çok üzülüyorum, uykularım kaçtı demiş. Bizimki annem yanlış yaptı ama inanki fazlasıyla telafi etmeye çalışıyor bu durumu dedi. Nişanlım kayınvalideme demiş ki Tripliii düğüne katılmayacak bana söyledi bende onay verdim demiş. Kayınvalidem de gelmesinler zaten zorla davetiye verdiler demiş. (Bunu bilmiyordum) Ayrıca B... neden seni arıyorda Tripliii'yle annesine davetiye gönderdim diyor ki o kadar davet etmek istiyorsa açsın telefon Tripliiilere ya Tripliii'ye ya annesine. Hoş olmayan şeyler yaşandı, geldi geçti ben hatamı telafi etmek istiyorum düğünüme buyrun gelin demesi gerekiyordu demiş. Yani kayınvalidemde yanımda.
Annem akşam kayınvalidemi aradı. Pazar günü nişanlımın babaannesi almak istiyormuş bizi ama annem başka bir hafta onlarla olalım, bu hafta başbaşa konuşmamız gereken
şeyler var dedi. Kayınvalidem de evet konuşmamız gerekiyor demiş. Bu arada bu konuşmalarının sonu. Annemle kayınvalidem herşeyden önce çok iyi arkadaş, çok iyi anlaşıyorlar.
Akşamda kayınpederim aradı beni konuşmalardan habersiz. Her zaman arkamda olduğunu söyledi. Yine güzel konuşmasını yaptı kapattı babacığım.
Gözünüz aydın canım benimCanım sorma nasıl iyi gelmiş. Dün akşam gitmiş konuşmuş, nişanlıma kaç gündür para göndermeye çalışıyorum arkadaşlarla ama onlarda çıkamadılar demiş. Adamda yarın gel sevk yazayım demiş. İlk çarşısı kuzumun. Acayip moral oldu ona çünkü bu son günler olanlar yüzünden izin kullancam diyordu burda ortalık karıştı diye, zor vazgeçirmiştim. Çok iyi oldu bende onun kadar mutluyum şuan.
kayınvalidende arkanda olduguna göre problem halloldu bak konusmayacakmıs düğünden sonrada kendi bilir en azından tavrını belli etti bence mutlu olmalsın herkes senin arknda ve gayet güzel olmuşşş
benim anlamadığım:26: kuzen size mi zorla davetiye yollamış o kısmı algılayamadım da?
Gözünüz aydın canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?