ozaman pazar hep beraber erzurum dayız hem saymayınca daha hızlı geçer belki
kbele bence aklına bile gelmeyiz o zaman biz
Tamam canım erzurumda buluşaımmmmm.... ağırlarım ben sizi orda anneannem var teyzem varrr
tamam ben sarı gelin türküsü söylerim size
Kızlar doguda zaten son günlerde belli oluyormuş cıkıs gunu.Bızım safak ondan hep muamma.17 miii 16 mii 18 miii?Üçünden biri.
Yol ıznı 2 gün olup hiç izin kullanmayana gelmişmi kagıt?Gelmişse ne zamanki çıkışları.Merak ettim.
18 ocak sabah 07.00de çıkıyor canım.. izin yok..
Bızımde ozaman 18 olacak.Nedense kendimi hep 16 diye inandırdım.2 gun atıcaz.Boyamıyım ben sanat eseri şaheser harıtamı ozaman 2 gün :)
kızlarr trt haberde askerlerin hava yoluyla bedava taşınacağını söylüyor artık
28 aralık itibariye başlıyormuş
herkes haritayı donduruyo pazara kadar
evet canım bende gördüm akşam haberlerde söylediler hem birliğe teslim olurken hemde terhis olurken kullanabılıyolarmıs dogudakilerin çok işine yarar diye düşünüyorum. bize pek yaramıcak çünkü sadece pazar gunleri uçak var çanakkaleden istanbula
herkes haritayı donduruyo pazara kadar
evet canım bende gördüm akşam haberlerde söylediler hem birliğe teslim olurken hemde terhis olurken kullanabılıyolarmıs dogudakilerin çok işine yarar diye düşünüyorum. bize pek yaramıcak çünkü sadece pazar gunleri uçak var çanakkaleden istanbula
tamam boyama pazar günü Erzurumda buluşuyoruz hepimiz.....
kızlarr trt haberde askerlerin hava yoluyla bedava taşınacağını söylüyor artık
28 aralık itibariye başlıyormuş
ooooo çok severimmmmmm bende isterimmmmm
gel canım benim yaparım sanada 100 tane yaptım bilmiyo bursalılar
bende uyumaya gidiyorum kızlar yarın herkese iyi kıyametlertöbe töbe yaaa çarpılcam akşam akşam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?