347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bende sadece parfüm ve roll on aldım bvlgari den, başka ne alsam acaba ya bilemedim

Evet canım ebay dan alıyorum. Bana çok ucuza geliyor ve orjinal bi çok ürün bulabiliyorum.
Zaman sorunum olmadığı için bekliyorum.
Bi ara makyaj malzemesi de alıyordum orjinallerini amerikadan getirtiyordum ama kısıtlama geldi kozmetiğe

Çocuklarımızda bizi bilmiyor sanacaklar ama bak Türkiyeyi bıraktık, yabancı ülkelere daldık. Ne demişler "İLİM ÇİNDE DE OLSA BUL GETİR"

Kargo müdürün eline geçiyormuş

Çocuklarımızda bizi bilmiyor sanacaklar ama bak Türkiyeyi bıraktık, yabancı ülkelere daldık. Ne demişler "İLİM ÇİNDE DE OLSA BUL GETİR"

Kargo müdürün eline geçiyormuş

ayy düşünmek bile istemiyorum gerçi müdürüm bana gelen kargoyu açacak değil ya
evet haklısın bizim çocuklar da öyle düşüncek ooo onların zamanına kadar kimbilir neler çıkar

sedulu linkler açılmadı hümeyranının dediği gibi aratttım Bodystockings ne göreyim gözlerim açıldı oha ben bunları giyemem ayol inanmıyorum bunlar nasıl şeler filler herbişi amanın kızlar alacakmısınız sizzzz

Linkleri tekrar yolladım ben fil falan yok kız benimkilerde

nasıl şok olduysam file yerine fil yazmışım amanın bunlar acaip seksiiiii

Hep aynı hep aynı olmaz
Evlilikte gelmişsin 5. yıla bi değişiklik bi şok etkisi hooop adamın gözler fal taşı gibi açılır böyle görünce

aynen canım bana söz ver cevap bile vermeyeceksin dedim öyle sakinleşti son 27 günde sorunsuz bitseydi inşallah

Hep aynı hep aynı olmaz
Evlilikte gelmişsin 5. yıla bi değişiklik bi şok etkisi hooop adamın gözler fal taşı gibi açılır böyle görünce

Bu yaklaşımdan yola çıkarsak ilk günden bunları giyersen, 5 yıl sonra yine sıradan olacak bunları yıllara bölmek lazım kademe kademe

Bu yaklaşımdan yola çıkarsak ilk günden bunları giyersen, 5 yıl sonra yine sıradan olacak bunları yıllara bölmek lazım kademe kademe

Tabi canım kademe kademe öyle birden olmaz
Önce hiç bişi bilmiyor gibi masum kızı oynayacaksın
Kocan der seksi giyin ay bunlar ne utanırım ben giyemem diyeceksin yavaş yavaş jartiyer takımına falan geçeceksin
Bi süre sonra jartiyeri bırakıp bunlara yönelirsin
Adam da der benim hatun da ne cevherler varmış

İşte bu ayaklta alkışlanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…