sedulu inanmıyorum sen ebaydanmi alıyorsun gg orjinali dedin oha ebayde budamı var dedim en son geçen haffta ipphone kılıfları sipariş etmiştim deli gibi
ben ocak maaşımla aşkıma hediye nasıl alcam bilmiyorum offff hep çarçur ettim hattaha bugün sütyenler aldım arkadaşma parasını getirdiğinde verecem telefon kaplarıda arkadşm kartıyla aldı offff yandım yaaa bide parfüm sipariş verdm arkadaş yurtdışından getircek bittim neyseki parfüm aşkım içindi :)
sedulu inanmıyorum sen ebaydanmi alıyorsun gg orjinali dedin oha ebayde budamı var dedim en son geçen haffta ipphone kılıfları sipariş etmiştim deli gibi
ben ocak maaşımla aşkıma hediye nasıl alcam bilmiyorum offff hep çarçur ettim hattaha bugün sütyenler aldım arkadaşma parasını getirdiğinde verecem telefon kaplarıda arkadşm kartıyla aldı offff yandım yaaa bide parfüm sipariş verdm arkadaş yurtdışından getircek bittim neyseki parfüm aşkım içindi :)
ay stankiiii yoktur kız öyle şeyleri nerden bilceklerneyse bunlar arada bir indirime giriyo markafonide falan görmüştüm ben ordan alcam artık napalım 5 dolar olmayıversin kargoyu da okula istiyim ki annemin yüreğine inmesin
sonra açıldı anam ben bunları giyemem yok kalbime mi indireceksiniz siz benim:18::18::18:
ha jartiyer giymişsin ha bunu giymişsin canım yaaa
farklılıklar iyidir
Çocuklarımızda bizi bilmiyor sanacaklar ama bak Türkiyeyi bıraktık, yabancı ülkelere daldık. Ne demişler "İLİM ÇİNDE DE OLSA BUL GETİR"
Kargo müdürün eline geçiyormuş
sedulu linkler açılmadı hümeyranının dediği gibi aratttım Bodystockings ne göreyim gözlerim açıldı oha ben bunları giyemem ayol inanmıyorum bunlar nasıl şeler filler herbişi amanın kızlar alacakmısınız sizzzz
Linkleri tekrar yolladım ben fil falan yok kız benimkilerde
nasıl şok olduysam file yerine fil yazmışım amanın bunlar acaip seksiiiii
nasıl şok olduysam file yerine fil yazmışım amanın bunlar acaip seksiiiii
kızlar banada link atın bende istiyorum doymuyorum çamaşırdı pijamaydı hiçbişeye, szn bu arada bizimde konşmamızı başka askerler blüyor ama ben aşkıma sakin sakin diye diye bir hal oluyorum bıktım yaaa yeter bitsin askerlik
hahahahaayyy bende ne fili gördü bu diye düşünüyodummmmmm
Hep aynı hep aynı olmaz
Evlilikte gelmişsin 5. yıla bi değişiklik bi şok etkisi hooop adamın gözler fal taşı gibi açılır böyle görünce
kız ne bileyim çok korkunç bunlar korktum vallaa
Bu yaklaşımdan yola çıkarsak ilk günden bunları giyersen, 5 yıl sonra yine sıradan olacak bunları yıllara bölmek lazım kademe kademe
Bu yaklaşımdan yola çıkarsak ilk günden bunları giyersen, 5 yıl sonra yine sıradan olacak bunları yıllara bölmek lazım kademe kademe
sedulu linkler açılmadı hümeyranının dediği gibi aratttım Bodystockings ne göreyim gözlerim açıldı oha ben bunları giyemem ayol inanmıyorum bunlar nasıl şeler filler herbişi amanın kızlar alacakmısınız sizzzz
Tabi canım kademe kademe öyle birden olmaz
Önce hiç bişi bilmiyor gibi masum kızı oynayacaksın
Kocan der seksi giyin ay bunlar ne utanırım ben giyemem diyeceksin yavaş yavaş jartiyer takımına falan geçeceksin
Bi süre sonra jartiyeri bırakıp bunlara yönelirsin
Adam da der benim hatun da ne cevherler varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?