347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ben ben ben istiyorum balığa bak bakalım benmki nasılmışş
Balık erkeği
Öpmesi, koklaması, ısırması, her şeyi duygu yüklüdür Balıkların. Bir Balıkla birlikte olduktan sonra vücudunuzdaki duygu zerreciklerini hissettiniz mi? Sevişmek bir duygu değişimidir onların için. Kışkırtıcı, yumuşacık bir yaklaşımları vardır. İnce noktaları parmağıyla koymuş gibi bulurlar. Balıkları yatağa götüren şey duygulardır. Ancak sadakatte zorlanırlar. Kokulu mumlar, tütsüler, şarap Balıklar için ideal seks ortamını oluşturan küçük şeylerdir. Balık burcu insanı sevişirken partnerinin vücudunu görmek ister. Paylaştığı bedeni görerek dokunmak ister. Partnerinin yatakta güçlü ve yönetici olmasını arzular. Hayalperest Balıklar tam anlamıyla birer fantezi makinesidir.

Biz hatunlara da bak bakalım ne cevherlerimiz varmış

Son düzenleme:
Başak kadını
Tertemiz değilseniz ve mis gibi kokmuyorsanız bu kadına yaklaşmak hiç de iyi sonuç vermeyebilir. Titizlik ve hijyen seks yaşamının vazgeçilmezleridir. Öyle ki temizlik onun için başlıbaşına uyarılma sebebidir.
Yeni şeyler denemekten keyif almaz ve detaylar yüzünden bir anda soğuyabilir. Tüm bunlara katlanabilirseniz iyi haber geliyor nelerden hoşlanacağınızı bir bakışta sezer ve ateşli geçinen pek çok burçtan daha beceriklidir.

koptum yaa neymiş bu balıklar anamm

Hoooppp kova ben

Kova kadını
Bağımsızlığına düşkün ve kafası karışık Kova kadını yatakta ateşli olmaktan çok gizemli ve yaratıcıdır. Sahiplenme duygusu en az burçlardan biridir. Partnerinde merak uyandırır ama onu tam olarak keşfedemezsiniz. Dünyayı kurtarmak peşindeki bu kadın için seks hayatın anlamı değil ama özgürlük demek. Yasak olanı merak eder, monotonluğa dayanamaz, onunla keşif bir ömür sürer.

ben balıkımmm :104:

Balık kadını
Romantizm ve aşk olmadan bu kadınla birlikte olmak imkansıza yakın. Yatakta sevecen. oyuncu ve fedakar. Balık kadını ayaklarını yerden kesmeniz için size her fırsatı sunar. Sizi mutlu etmek için elinden geleni yapar. Kaba davranışlardan nefret eder. İyi niyetli ve safça tavırlarının sizden hoşlandığı sürece geçerli olduğunu hatırlatalım, yoksa uyanık geçinen çoğu kadını cebinden çıkarır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…