boğaaaaa benimki
bende ikizler. bakalım bende ne cevherler varmışş
ben balıkımmm :104:
İkizler kadını
Parlak zekalı bu kadın rahatlamak ve sinirlerini gevşetmek için sizinle her türlü oyuna var. Romantizmden nefret eder, her türlü fanteziye özellikle sözlü olanlarına bayılır.
Kışkırtılmayı sever ve onu baştan çıkaramadıysanız muhtemelen tekrar göremezsiniz. Ne yapacağını asla kestiremezsiniz, en ateşli anda birden politikadan ya da sosyal haklardan söz açabilir. Aynı dalda fazla durmaz ama onu böyle kabul etmiştiniz zaten…
Boğa kadını
Ambians! Keyif düşkünü olan bu kadını heyecanlandıracak sihirli kelime. Mum ışığı, iyi yemek, kaliteli içki, romantik müzik, pahalı hediyeler hayal gücünü harekete geçirir. Hiç aceleci değildir, size de tavsiye etmez. Sürprizlerden, alışkın olmadığı herşeyden nefret eder ancak zamanla alışabilir. Sahiplenildiğinde hem gurur duyar hem de rahatlar.
ambians ambians romantik yemek mum ışığı falan çok hoş ama çok aceleciyim aklıma bişey düştüğ an yaparım sürprizleri sevmem doğru sahiplenilmek hoş
ambians ambians romantik yemek mum ışığı falan çok hoş ama çok aceleciyim aklıma bişey düştüğ an yaparım sürprizleri sevmem doğru sahiplenilmek hoş
ayyy siz bizim tam tersimizsinizzz ikizler-balıkbende ikizler. bakalım bende ne cevherler varmışş
sağol canım içim rahatladı ben zaten anlamıştım onu sen arabanın arka koltuğu diyincemerveee ikizler erkeği için ne yazmışlar biliyor musun
Sekste reform bir slogan olsaydı pankartı taşıyan bu adam olurdu. Sürekli yenilik ve değişiklik peşinde koşan İkizler erkeği yatakta hiperaktif bir performans sergiler.
hahahahaBen artık çıkıyorum sabaha çok işim var
Aman kızlar bu havalarda üşütmeyin çoraplarınızı giyinin
ayyy siz bizim tam tersimizsinizzz ikizler-balık
sağol canım içim rahatladı ben zaten anlamıştım onu sen arabanın arka koltuğu diyince
hahahahasen git çorabını giyde uyu iyi gecelerr
Aynı burcuz canım, mum olayını felan hiç sevmem.
ben çok severim canım eşimin eve geldiği ilk gün her yere mum koymayı düşünüyorum
başka öğrenmek isteyen yok herhalde galüba sanursam[/QUOT]
başak erkeği benimki bende başak kadını:)
ikinizde mi başak
Başak erkeği
Tıka basa duygu dolu bir erkek. Duyguları o kadar yönlendirir ki onu haz eşiğinin altında yaşamaya razıdır. Romantizminin yolu şehvetli seksin kıyısından bile geçmez. Başakların mükemmeliyetçilik anlayışı cinsellikle aralarına sıkı bir duvar örmüştür. Her şeyi didik didik edip sorgularken ne kaçırdıklarını göremeyebilirler. Bu durumda siz devreye girecek ve başak erkeğinin hayatını cehenneme çeviren detayların aslında nasıl bir nimet olduğunu göreceksiniz. Başkalarının göremeyeceği küçük bir detay onu ateşleyebilir.
Mavi ojeler, çizgili çoraplar, kol üzerindeki minik sarı tüyler, ensedeki benler; bütün bu minik detayların bir erkeğin nefesini keseceğini düşünür müydünüz?
Leopar desenli çizmelerden, siyah dantelli külotlardan çok, göz temasına ve düşünsel alışverişe önem verirler. Başak erkeği düşünsel güçle tahrik olur. Bu durumda bol bol kitap okumanız, siyasetten spora geniş bir yelpazede fikir sahibi olmanız gerekir.
Bir başak erkeği ile yataktaki maceralarınızın sınırları alt noktası, üst noktası, maksimumu ve minimum zevk aralığı bellidir. Yeni oyunlar, maceralar beklemeyin.
Başak kadını
Tertemiz değilseniz ve mis gibi kokmuyorsanız bu kadına yaklaşmak hiç de iyi sonuç vermeyebilir. Titizlik ve hijyen seks yaşamının vazgeçilmezleridir. Öyle ki temizlik onun için başlıbaşına uyarılma sebebidir.
Yeni şeyler denemekten keyif almaz ve detaylar yüzünden bir anda soğuyabilir. Tüm bunlara katlanabilirseniz iyi haber geliyor nelerden hoşlanacağınızı bir bakışta sezer ve ateşli geçinen pek çok burçtan daha beceriklidir.
ikinizde mi başak
evet canım:) o 5 eylül ben 13 eylül bir hafta arayla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?