347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

boğaaaaa benimki

Boğa kadını
Ambians! Keyif düşkünü olan bu kadını heyecanlandıracak sihirli kelime. Mum ışığı, iyi yemek, kaliteli içki, romantik müzik, pahalı hediyeler hayal gücünü harekete geçirir. Hiç aceleci değildir, size de tavsiye etmez. Sürprizlerden, alışkın olmadığı herşeyden nefret eder ancak zamanla alışabilir. Sahiplenildiğinde hem gurur duyar hem de rahatlar.

bende ikizler. bakalım bende ne cevherler varmışş

İkizler kadını
Parlak zekalı bu kadın rahatlamak ve sinirlerini gevşetmek için sizinle her türlü oyuna var. Romantizmden nefret eder, her türlü fanteziye özellikle sözlü olanlarına bayılır.
Kışkırtılmayı sever ve onu baştan çıkaramadıysanız muhtemelen tekrar göremezsiniz. Ne yapacağını asla kestiremezsiniz, en ateşli anda birden politikadan ya da sosyal haklardan söz açabilir. Aynı dalda fazla durmaz ama onu böyle kabul etmiştiniz zaten…

puhahahahh aynı dalda durmuyomuş

Ben artık çıkıyorum sabaha çok işim var
Aman kızlar bu havalarda üşütmeyin çoraplarınızı giyinin

ambians ambians romantik yemek mum ışığı falan çok hoş ama çok aceleciyim aklıma bişey düştüğ an yaparım sürprizleri sevmem doğru sahiplenilmek hoş

bende ikizler. bakalım bende ne cevherler varmışş
ayyy siz bizim tam tersimizsinizzz ikizler-balık
sağol canım içim rahatladı ben zaten anlamıştım onu sen arabanın arka koltuğu diyince
Ben artık çıkıyorum sabaha çok işim var
Aman kızlar bu havalarda üşütmeyin çoraplarınızı giyinin
hahahaha sen git çorabını giyde uyu iyi gecelerr

merhaba kızlar
beyaz showa foto gönderdik bakalım çıkacak mı:)site kitlenmişti bir ara fotomuzu görmezler bile belki binlerce kişiden,bakacaz artık.

kuzular bende yatıyorum paşam arar şimdi nöbeti bitmesi yakın kesin kızar bu saate kadar niye uyumadın diye ama sizleri bırakamıyorum hümeyracım bilgilendirdiğin için teşekkürler çorabımı giyip uyuyorum iyi geceler

iyi geceler kızlarrr yarın aşkım çarşıya çıkıyo biraz uyuyım bari erkenden uyancam öpüyorum hepiniziii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…