347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

mutlu baslayan gun arkadasimdan gelen kotu bi haberle bitti.
cok detay vermicem kimsenin canini skmamak icin ama
hayatinizin ,, nisanlinizin ya da sevgilinizn esinizin
gecen her dk nizin kiymetini bilin.
gereksiz kavgalarla caninizi skmayin birbirinizi uzmeyin.
hayat cok kisa.

tüh canım ya kader napalım, ne oldu diye sorup acını daha da derinleştirmicem
sadece yaşadığımız her saniyenin kıymetini bilmemiz lazım

Selam sevdiceğinin yolunu hasretle gözleyen yarenlerr

nasılsınız bakalım ? ben daha iyiyim çok şükür , bi kaç gündür arkadaşlarımla birlikteydim o yüzden uğrayamadım buralaraa

umarım herşey yolundadır

geçen gün şarj aletini bulmuşlardı eşimin ama telefonu bulamamışlardı , savunmasını almışlardı , 2 hafta çarşı kitlemişler , zaten geriyede 1 hafatasonu kalıyor , ne diyelim bunada şükür , en azından ek ceza vermediler

Nikitanında dediği gibi hayat çok kısa , sevdilerimizin kıymetini bilelimm

Son düzenleme:
merak etme komutanlar ınsafa gelir carsı izninde benımkıde oyle oldu komutana oğlumu ve karımı özledım dedı ve komutan iki saatlik bi kaçamak yaptırdı

merak etme komutanlar ınsafa gelir carsı izninde benımkıde oyle oldu komutana oğlumu ve karımı özledım dedı ve komutan iki saatlik bi kaçamak yaptırdı

valla o insan eşimin ordakilerin uzağından yakınında geçmemiş , adamlar şuanda kısa dönemlere nasıl ceza kitlerizin derdindeler , bi şarj aletinden dolayı eşimi mahkemeye verceklerdi az daha , biz çarşı izninin kitlenmesine sevindik bile , sen düşün...

uzun dönemin biri yemekhaneciymiş , üst rütbelinin biri yakalamış çocuğun telefonunu , olayı ört bas edip kapatmışlar ama kısalar ne yapsa batıyolar

Son düzenleme:

çok şükür canım başka birşey olmasında tek zaten az kaldı sabret biraz daha sorunsuz bi şekilde gelselerdi inşallah son günler hiç geçmez oldu

haklısın canım allah korusun

selam kızlar bende görüştüm gördüm canımı çok şükür ama artık bitsin diye isyan edecektim tuttum kendimi üzülmesin diye ne zormuş asker yolu beklemek gitmeden hiç böyle olacağını düşünmemiştim her günü içime işliyo resmen yokluğunun biraz daha sabır istiyorum rabbimden

çok şükür canım başka birşey olmasında tek zaten az kaldı sabret biraz daha sorunsuz bi şekilde gelselerdi inşallah son günler hiç geçmez oldu

İnşAllah Suzancım , valla bizde şurda azcık kaldı diye avunuyoz , bitsede izde bi rahat nefes alsaakkk

şükürler olsun kaldı % 15

[TABLE="width: 641, align: center"]
[TR]
[TD="colspan: 3, align: center"]Geçen Zaman (%85)
132 gün, 16 saat, 39 dakika, 40 saniye
Kalan Zaman
26 gün, 8 saat, 20 dakika, 20 saniye
Özetle, son 2,276,420 saniye...
(Eskişehir)
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…