347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

hepsi aynı benimkide facede takıldı durdu haftaya ben yanında olacağım inşallah sonrada iki çarlşısı kalıyo
bende mi gitsem acaba haftaya ya hiç dayanıcak gücüm kalmadı
ohh ne güzel canım
yok canım ya nesi güzel boşuna masraf yapası geldi onun, kendi arabasıyla idare ediversin biz evlenene kadar

bende mi gitsem acaba haftaya ya hiç dayanıcak gücüm kalmadı

yok canım ya nesi güzel boşuna masraf yapası geldi onun, kendi arabasıyla idare ediversin biz evlenene kadar

fırsatın varsa git canım doping alacam ben geri kala günler daha rahat geçer belki 18 günümüz kalmış olacak inşallah

fırsatın varsa git canım doping alacam ben geri kala günler daha rahat geçer belki 18 günümüz kalmış olacak inşallah

ayy bilemedim cumadan çıksam cmt sabahı ordayım ama otobüs 6 da bırakıyo 9 a kadar bu sogukta nerde beklıcem onu

kızlar nişanlım iskenderunda denizci 19.bölük ona ulaşmam gerekyo..ama oranın numarasını bilen varmı

canım seni aradığı kulube numaralarından geri dön, bölüğünü koğuşunu adını söyle arasın o seni.
yada bu numaralardan ulaşmaya çalış
Tel: +90 326 618 99 49, +90 326 618 99 50

canım seni aradığı kulube numaralarından geri dön, bölüğünü koğuşunu adını söyle arasın o seni.
yada bu numaralardan ulaşmaya çalış
Tel: +90 326 618 99 49, +90 326 618 99 50

çok sagol canım meşgul çalıyo sürekli ama ulaşmam gerekyodu..denicem artk sürekli

evet süreklı mesgul çalar ztn biri actığındada asker cıkıyo bıkere benim şansıma kendı kocam cıktı cok mutlu olmustum :112:

Son düzenleme:
Kızlar bugün üzerimde bi yorgunluk bi ağırlık var... normalde çenem çok düşüktür artık alıştınız sizde zaten odama kapandım dünden beri evde sesim çıkmıyor.. kardeşim psikolojimin çok bozuk olduğunu söylüyor

İyi akşamlar kızlar.
Pek yorgunum
Biriciğim son asker traşını oluyor şu anda

hadi bakalım hayırlısı olsun Chelzy'm , sağlıcakla gelsin sevdiceğin

benimki olmuyor artık , bu son olduğuyla gelecek inşAllaahh

Hümeyraa aynı benim geöen haftaki halimdesin , ama ben atlattım çok şükür , havaların çok etkisi var diye düşünüyorum , birde beni üzen insanlar vardı i ben onları temizledim , çıkardım hayatımdan , kafam rahattt

sende üzme güzel canını , sevdiceğini düşün , pozitif düşün, bak çok az kaldı canım benimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…