benimki de audi araba bakıyo kendine gelince alcakmış
bende mi gitsem acaba haftaya ya hiç dayanıcak gücüm kalmadıhepsi aynı benimkide facede takıldı durdu haftaya ben yanında olacağım inşallah sonrada iki çarlşısı kalıyo
yok canım ya nesi güzel boşuna masraf yapası geldi onun, kendi arabasıyla idare ediversin biz evlenene kadarohh ne güzel canım
bende mi gitsem acaba haftaya ya hiç dayanıcak gücüm kalmadı
yok canım ya nesi güzel boşuna masraf yapası geldi onun, kendi arabasıyla idare ediversin biz evlenene kadar
Himm arabası olduğunu bilmiyordum
var canım çok şükür , ama bu aralar gözü biraz yükseklerde. gelince seni de değiştireyim diyebilir bana yani
bende mi gitsem acaba haftaya ya hiç dayanıcak gücüm kalmadı
yok canım ya nesi güzel boşuna masraf yapası geldi onun, kendi arabasıyla idare ediversin biz evlenene kadar
fırsatın varsa git canım doping alacam ben geri kala günler daha rahat geçer belki 18 günümüz kalmış olacak inşallah
terminal deayy bilemedim cumadan çıksam cmt sabahı ordayım ama otobüs 6 da bırakıyo 9 a kadar bu sogukta nerde beklıcem onu
terminal de
kızlar nişanlım iskenderunda denizci 19.bölük ona ulaşmam gerekyo..ama oranın numarasını bilen varmı
canım seni aradığı kulube numaralarından geri dön, bölüğünü koğuşunu adını söyle arasın o seni.
yada bu numaralardan ulaşmaya çalış
Tel: +90 326 618 99 49, +90 326 618 99 50
canım maalesef terminal yok çanakkalede. iskelede bırakıyo otobüsler
İyi akşamlar kızlar.
Pek yorgunum
Biriciğim son asker traşını oluyor şu anda
bu hafta içi oldu benimki de bi daha yaparlar mı bilmem
İyi akşamlar kızlar.
Pek yorgunum
Biriciğim son asker traşını oluyor şu anda
Kızlar bugün üzerimde bi yorgunluk bi ağırlık var... normalde çenem çok düşüktür artık alıştınız sizde zaten odama kapandım dünden beri evde sesim çıkmıyor.. kardeşim psikolojimin çok bozuk olduğunu söylüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?