347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

inşallah geçer canım bilmiyorummm teyzemin kızı geldi şimdi ohh iyi biraz kaynatırız zaman geçer

Kızlar bu gece çoğumuz Erzurum diyeceğiz... Size çok güzel Erzurum türküleri halayları dinleteceğim.... neşemiz yerine gelsin diye

Kızlar bu gece çoğumuz Erzurum diyeceğiz... Size çok güzel Erzurum türküleri halayları dinleteceğim.... neşemiz yerine gelsin diye

humeyra valla erzurum dendı mı aklıma sadece cag kebap gelıyor.
2 senedır gıdıyordur erzueruma gezmeye yıyıp gelıyorduk.Yok böyle bır lezzett

cheakpeasım ınsallahh canımm kavusalım artıkınn.
Keyıfler ıyı mı herkesıınnn ?

ben Erzurumda okudum üniyi , çookk severim Erzurumu

bende size repertuarımdan bi iki bişiler dinletiimm

inşallah geçer canım bilmiyorummm teyzemin kızı geldi şimdi ohh iyi biraz kaynatırız zaman geçer

ohh kaynat teyze kızınla , güzel olur vallaa

cağ kebabıı

iyiyim canım çok şükür , kötü enerjimi attım üstümden artık geri sayımın keyfini çıkarmaya çalışıyorumm , yoksa çok sıkıştıracak bu şafak bizi

Hem cag kebap hem de hacı baba donercisi vardır erzurum da.meşhur orda döner mi dedin valla ye ye bitmez doyamam

cag içinde gel gör un arka cadde de.küçük bi dükkan vardır orda mis mis belli.saate kadar çalışır erzurum evleri de güzeldir

valla canım benim 2006 mezunuyum , o zaman varmıydı bilmiyorum dediğin yeri

Erzurum evleri güzeldir hakkaten , aslında Erzurum başlı başına çookk güzeldir , ben çook severimm ,soğuğuna gurbaann

valla canım benim 2006 mezunuyum , o zaman varmıydı bilmiyorum dediğin yeri

Erzurum evleri güzeldir hakkaten , aslında Erzurum başlı başına çookk güzeldir , ben çook severimm ,soğuğuna gurbaann

vardı tabi canım ama küçük bi dukkan olduğu için gormemis olabilirsin ben ekim de oradaydim.en son teyzemler.falan orda oturuyor benim eniştemler erzurumlü anneannem.de orda

gel gör diyorum kesinlikle bende.
Erzurum evleri çok guzell.
Hatta orda dekor cag kebabın basına gecip doner bıcaklı fotograflarım var
bulursam gülmelik paylaşayım sizlere

gel gör diyorum kesinlikle bende.
Erzurum evleri çok guzell.
Hatta orda dekor cag kebabın basına gecip doner bıcaklı fotograflarım var
bulursam gülmelik paylaşayım sizlere

evet gel gör :129::129:
paylaş cağ kebabı ustam benimm

Benımde reglim yaklastı.Dudagımın bıraz altında kafam kadar sıvılce cıktı Oyle kotu gorunuyor kı sormayın gitsin.Sureklı yemek ıstıyorum.Normalde cıkolata sevmem pek ama şimdi gözümün önünden toblerone lar sneakers lar geçiyor :18:

eheheheh bayıldım canımmm
sen ne datlı şeysin öylleee

alıntı yapmadım,geri silersin diyee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…