Hümeyraa aynı benim geöen haftaki halimdesin , ama ben atlattım çok şükür , havaların çok etkisi var diye düşünüyorum , birde beni üzen insanlar vardı i ben onları temizledim , çıkardım hayatımdan , kafam rahattt
sende üzme güzel canını , sevdiceğini düşün , pozitif düşün, bak çok az kaldı canım benimmm
Kızlar bu gece çoğumuz Erzurum diyeceğiz... Size çok güzel Erzurum türküleri halayları dinleteceğim.... neşemiz yerine gelsin diye
Kızlar bu gece çoğumuz Erzurum diyeceğiz... Size çok güzel Erzurum türküleri halayları dinleteceğim.... neşemiz yerine gelsin diye
inşallah geçer canım bilmiyorummm teyzemin kızı geldi şimdi ohh iyi biraz kaynatırız zaman geçer
humeyra valla erzurum dendı mı aklıma sadece cag kebap gelıyor.
2 senedır gıdıyordur erzueruma gezmeye yıyıp gelıyorduk.Yok böyle bır lezzett
cheakpeasım ınsallahh canımm kavusalım artıkınn.
Keyıfler ıyı mı herkesıınnn ?
humeyra valla erzurum dendı mı aklıma sadece cag kebap gelıyor.
2 senedır gıdıyordur erzueruma gezmeye yıyıp gelıyorduk.Yok böyle bır lezzett
cheakpeasım ınsallahh canımm kavusalım artıkınn.
Keyıfler ıyı mı herkesıınnn ?
Hem cag kebap hem de hacı baba donercisi vardır erzurum da.meşhurorda döner mi dedin valla ye ye bitmez doyamam
gel gör ve ağmiller favori ikilimm
cag içinde gel gör un arka cadde de.küçük bi dükkan vardır orda mis misbelli.saate kadar çalışır erzurum evleri de güzeldir
valla canım benim 2006 mezunuyum , o zaman varmıydı bilmiyorum dediğin yeri
Erzurum evleri güzeldir hakkaten , aslında Erzurum başlı başına çookk güzeldir , ben çook severimm ,soğuğuna gurbaann
gel gör diyorum kesinlikle bende.
Erzurum evleri çok guzell.
Hatta orda dekor cag kebabın basına gecip doner bıcaklı fotograflarım var
bulursam gülmelik paylaşayım sizlere
evet gel gör :129::129:
paylaş cağ kebabı ustam benimm
valla canım çekti zaten bu hafta kilo da veremiyorum
Hadi bakalım inşallah canım göreceğiz pazartesi günü 100 gram da olsa.versem baricanım kilo verme olayı sürekli aktif olmayabilir , ara ara illaki duraklamalar olacaktır , sıkıntı etme
Benımde reglim yaklastı.Dudagımın bıraz altında kafam kadar sıvılce cıktıOyle kotu gorunuyor kı sormayın gitsin.Sureklı yemek ıstıyorum.Normalde cıkolata sevmem pek ama şimdi gözümün önünden toblerone lar sneakers lar geçiyor :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?