347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

hoşgeldin Sedulucuum , bizden iyilik şükür , sen nasılsınn ?

Ben iyiyim ama tabi regl oldum e hal böyle olunca da kendime bakım yaptım durdum
rel dönemindeyken ayrı bi bakımla uğraşıyorum manikür pedikür işlerimi hallettim

Bende şu 5 ay için obliviate büyüsü yapmak istiyorum
Bugün harry potter gecesi 6. filmdeyim melez prensi izleyeceğim.
Prof. Snape ye bayılıyorum

Expectooo patronummmm
Ba-yı-lı-rım.

açılışıııı

wingardium leviosa ile yapıyorummmm ve Ron cuğuma burdan selam gönderiyorummmm..... leviosağğğ değil leviosahhhh değil...

Ben iyiyim ama tabi regl oldum e hal böyle olunca da kendime bakım yaptım durdum
rel dönemindeyken ayrı bi bakımla uğraşıyorum manikür pedikür işlerimi hallettim

ooh yapmışın misler gibi bakımını , bende sevgilim gelmeden saçıma başıma yapacak değişiklikk

buarada benim kırbacım gelmedi daha

Son düzenleme:
Tripliii direkt konuya dal canım geçmişi okuma dün gece uzun sürdü biraz

Gecemize ERZURUM kına gecelerinin giriş müziği ile başlıyoruz..... Merhaba canlar dostlar merhaba

[video=youtube;muAnk3xf62g]http://www.youtube.com/watch?v=muAnk3xf62g[/video]

Hey leydiizz ben yatıyorum.
Yarın eğitim var yine saat 7buçukta uyanıcam Bu haftasonu hiç dinlenemdim.Haftaya ınsallah bebeciğimin yanında cıkarıcam acısınıı ammaaa
Öpüyorum hepiciğiniziii muccukk

Tripliii direkt konuya dal canım geçmişi okuma dün gece uzun sürdü biraz

Bebeğim okudum hepsini, benim fileler olay olmuş yahu.

triplii canımmm trendyolda sana yanlış gelen cezverlerden var.. baktın mı..

Canım bakmadım bugün kayımvalidemlere gidecektik ya giremedim. Sağolasın unutmayıp haber verdiğin için bana da markafoniden yazı gelmiş.

Sayın Tripliii,

39613004138830 numaralı siparişinizin değişimini sağlayamadığımız için üzgünüz.

Talep ettiğiniz ürün,tedarikçi firmamızın stoklarında bulunmadığı için, sipariş bedeli 24 saat içerisinde kredi kartınıza iade edilecektir.

İadeniz yapıldığında bir bilgi e-postası daha alacaksınız. İşlemin ekstrenize yansıma süresi bankanıza bağlı olarak değişiklik göstermektedir.

Memnuniyetinizi sağlayabilmemiz için, bir sonraki alışverişlerinizde kullanmanız amacıyla hesabınıza 1 ay geçerli olacak 10 TL değerinde hediye kupon yüklenmiştir.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

iyi geceler canımm , hadi bakalım bebeciğinle giderirsin hasretini bol boll haftaya

öptümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…