347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kızlar kayınvalidem kardeşini de, yiğenini de, arkadaşını da silmiş defterden. Bundan sonra hiç bir şekilde görüşülmeyecek onlarla. Düğüne oğlan tarafını tanıdıkları için ele güne laf olmasın diye gitmişler. Kayınpederime telefonda kötü konuşmuşlar bunlar ana kız, o kızı hayatlarından çıkartamayacaklarını söylemişler. Bizimkilerle o kızı aynı kefeye koymuşlar. Bizimkilerde madem öyle bundan sonra herkes kendi yoluna demiş. Yiğenin fotolarını da kaldırmış kayınvalidem evinden. Tamamen benim arkamdalar. Tripliii 100 adım attı onlar 1 adım atmadılar ona dedi kayınvalidem anneme. Problemler halledildi. Facebooktan sildik ve engel koyduk onlara bundan sonra görüşülmeyecek bu insanlarla.

Şükür konu sonuca bağlanmış.
Kuzeninin ve ailesinin yaptığı çok gereksiz bişi. Sen elin kızı için akrabalarına kafa tutuyorsun. İyice saçmalamışlar.
Nişanlının ailesinin arkanda durması süper olmuş zaten bu yakışırdı
Umarım bir daha o kızla ilgili sorun çıkmaz. Böyle psikopatların sağı solu belli olmaz çünkü.

''aramızda bebek var'' çağla izlemiş bebek yapmayı erteledim diyince bende izliyim dedim. filmin sonunda kendimi tutamadım ağladım yine ya bu aralar utanmasam çizgi film seyrederken bile ağlıcam

hmm bi ara bende izleyim bari
sorma benim yaşlarda hazırda hemencik iniveriyo

hayatımın en güzel yıllarını geçirdiğim ERZURUMuma selamlarr, saygılarr ,sevgillerr

ŞAFAK : 25

oohh çok sevindim problemlerin çözülmesine , hadi bakalım gözünüz & gözümüz aydınn

Son düzenleme:
.....................................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…