Kızlar kayınvalidem kardeşini de, yiğenini de, arkadaşını da silmiş defterden. Bundan sonra hiç bir şekilde görüşülmeyecek onlarla. Düğüne oğlan tarafını tanıdıkları için ele güne laf olmasın diye gitmişler. Kayınpederime telefonda kötü konuşmuşlar bunlar ana kız, o kızı hayatlarından çıkartamayacaklarını söylemişler. Bizimkilerle o kızı aynı kefeye koymuşlar. Bizimkilerde madem öyle bundan sonra herkes kendi yoluna demiş. Yiğenin fotolarını da kaldırmış kayınvalidem evinden. Tamamen benim arkamdalar. Tripliii 100 adım attı onlar 1 adım atmadılar ona dedi kayınvalidem anneme. Problemler halledildi. Facebooktan sildik ve engel koyduk onlara bundan sonra görüşülmeyecek bu insanlarla.
ben bi film izledim geldim canım cidden bebek yapmaktan vazgeçicek kadar vardı yaaa
Elektrik hala gelmedi kızlar...
safak 25 erzurum a selam olsun
hadi ya o kadar diyosun. hangi filmdi o
''aramızda bebek var'' çağla izlemiş bebek yapmayı erteledim diyince bende izliyim dedim. filmin sonunda kendimi tutamadım ağladım yine ya bu aralar utanmasam çizgi film seyrederken bile ağlıcam
hmm bi ara bende izleyim bari
sorma benim yaşlarda hazırda hemencik iniveriyo
benimkide aynen öyle ya hele duygusal şeylere hiç dayanamıyorum yine bi fena oldum nası dayanıcam 25 gün daha hiç bilmiyorum
ne kadar zamandır yok
sorun büyük heralde
valla sabır diye diye sabır falan kalmadı
Kızlar kayınvalidem kardeşini de, yiğenini de, arkadaşını da silmiş defterden. Bundan sonra hiç bir şekilde görüşülmeyecek onlarla. Düğüne oğlan tarafını tanıdıkları için ele güne laf olmasın diye gitmişler. Kayınpederime telefonda kötü konuşmuşlar bunlar ana kız, o kızı hayatlarından çıkartamayacaklarını söylemişler. Bizimkilerle o kızı aynı kefeye koymuşlar. Bizimkilerde madem öyle bundan sonra herkes kendi yoluna demiş. Yiğenin fotolarını da kaldırmış kayınvalidem evinden. Tamamen benim arkamdalar. Tripliii 100 adım attı onlar 1 adım atmadılar ona dedi kayınvalidem anneme. Problemler halledildi. Facebooktan sildik ve engel koyduk onlara bundan sonra görüşülmeyecek bu insanlarla.
ooo çok olmuşşvalla 2 saate yaklasiyor telefonun netinden giriyorum arada böyle
onu hiç bu kadar görmediğim olmamıştı. 54 gündür görmedim yüzünü kokusunu çok özledim
ooo çok olmuşş
3 gün sonra tam 3 ay olucak görmeyeli çok kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?