- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
canım sen evli değilmiydinn ?
yok canım nişanlıyım ben daha. baya uzun bi nişanlılık hemde
ayy sana bişey diyeyimmi ; bu habere sevindim desem kızmassın dimi ??
ben seni evli biliyordum ve " Rabbim biz evliyken 5.5 aya dayanamıyom , bu kız nasıl yedek subay yolu bekliyor evli haliyle " deyip deyip inan çoook üzülüyordum
inan evliyken hakkaten çook zoorr çookk
oh bee rahatladım yinede ...
ne kadar süredir nişanlısın peki ??
yok canım kızarmıyım hiç. bizde bu yüzden bekledik askerliği sonra çok zor olur diye ama bu kadar bekliceğimz aklımıza gelmedi işte
2,5 yıldır
herkese iyi geceler kızlarrr yarın görüşürüzzz
ayy olsun canım hayırlısı olsun yaa , inşAllah sağ salim gittikleri gibi geleceklerr
valla ben düşünüyorum eşime yedek subay çıksaydı ben tek başıma neylerdim gurbet ellerdee :26::26::26:
bizde çok bekledik eşimle ,aslında evlenmeden göndermek istedik ama 2.5 yıl atamasını bekledik , 3 yılda öğrencili vardı , ben ondan 2 yıl önce mezun oldum , toplamda 5.5 yıl beklediik evlenmek içinn ....
şimdide bebeği erteledik askerlik var diyyeee
yinede bugünümüze şükür diyorumm
sağol canım aminn diyorumm
bizdekide şans kpssye girdi bölüm 1.si oldu kopya olayı çıktı die atamalar şubata kaldı atandı güvenlik soruşturmasını bekledi işe başlaması mayısı buldu hemen askere gider derken asalet işi çıktı onuda bizimkinin zoruyla 1.5 yılda hallettiler işte o yüzden uzadı.
ömrümüz beklemekle geçiyo valla. neyseki siz evliliği halletmişsiz bebekte hayırlısıyla gelir en kısa zamanda inşallah
kızlar kaçtım ben aşkım arıcakmış konşayım eccik hadi ii geceler öptm sizi
ayy sana bişey diyeyimmi ; bu habere sevindim desem kızmassın dimi ??
ben seni evli biliyordum ve " Rabbim biz evliyken 5.5 aya dayanamıyom , bu kız nasıl yedek subay yolu bekliyor evli haliyle " deyip deyip inan çoook üzülüyordum
inan evliyken hakkaten çook zoorr çookk
oh bee rahatladım yinede ...
ne kadar süredir nişanlısın peki ??
aahhh o kahpesese yokmuuu oooooo
benim eşimde kopya mağduru oldu , atanıyordu ama sınav ertelendi , ataması geç oldu , hatta şuan eşim halen aday öğretmen , asaleti onaylanmadı yani
olsun kuzum ,sizde helledersiniz düğünü , herşey oluna girer inşAllahh , bizde bebişi erteledik ya, aslında eşim gelir gelmez yapalım diyorduk , dün bana biraz daha bekleyelim diyor , bu askerlik bizim nevrimizi döndürdü vallaa :26::26::26:
Kızlar bugün ilk defa 11:00'de uyandım ben olaylar yüzünden tadım tuzum kaçmıştı. Hergün sinirlerim bozuktu, ağıyordum kafaya takıyordum ailenin desteği o kadar güzel bir şeymiş ki hele nişanlımın ailesinin akraba diyip onların yanında değilde benim yanımda olması, ilk defa huzurla uyandım bugün. Mutlu uyandım.
Kuzumun gelmesine de son 22 gün. Çarşamba günü 19 diyeceğim geçiyor bitiyor geliyorlar.
tünaydınlar fıstıklarr
dün gece uzuunn zaman sonra aşkımla telefonda konuşarak uyudum. odada yalnız kalması işimize yaradı
ağzım kulaklarımda uyudum valla. geceleri uzun uzun konuşup uyumayı bile özlemişim yahuu
ozaman pazar hep beraber erzurum dayız hem saymayınca daha hızlı geçer belki
kbele bence aklına bile gelmeyiz o zaman biz
geliyolar tatlımm, onlar da gelince hiçbi derdimiz tasamız kalmıcakk hatta dünya umurumuzda olmıcak
ay ne güzel yaaa
bende dün :valla aşkım senin geri döndüğün ilk gece durup durup mesaj çekicem gerçekten ordamısın diye diyorum
o da : bende telefon çaldıkça nöbete kaldırıyolar diye fırlarım artık diyo
çok özledim onuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?