347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kızlar elektrik hala gidip geliyor büyük sorun varmış sabahtan beri ugrasiyorlar haberiniz olsun.... artık nr zamana gelirim bilinmez..yarın tartı günümüz herkese duyrulurr

mutlu haftasonları yarenlerimm

keyifler yerindedir umarım , herkesi öpüyorumm

oohh suzancım ne gğzel git , son bi hasret gider kocişinle , sonrada sonsuza kadar hepimiz giderelim hasretlerimizii

tripliiciiim gözün aydın canım , herşey gönlünce olsun inşAllah

en azından Artık 2 hafta kaldı 10 gun kaldı demek ıstıyorum offf cok sabırsızlanıyorum artık

Son düzenleme:
Kızlar elektrik hala gidip geliyor büyük sorun varmış sabahtan beri ugrasiyorlar haberiniz olsun.... artık nr zamana gelirim bilinmez..yarın tartı günümüz herkese duyrulurr

dün gece yarısı ve sabah olmak üzere bizde de gitti ama neyseki hemen geldi. biz klimayla ısınıyoruz halimiz harap olur valla uzun süreli giderse

face bana ''ne var ne yok merve?'' diyo ne ara bu kadar samimi olduk biz bununla

benimkide ne var ne yok Aynur ? nasıl gidiyor ? falan diye sormaya başladı ,yakında "şafak kaç? " diye sorarsa şaşırmam bende ona "ne ayaksın oğlum sen" dedim

Selam kızlar
Nasılsınız
Sevgilimin bugün çarşısı vardı sabahtan beri konuşuyoruz daha şimdi gönderdim

kızlar iyi akşamlar iki gündür giremiyorum dışardaydım hep ölüm hastalık baş gösterdi çevremde ama olsun enerjlym aşklandım bol bol huzur verdi bana sağolsun çarşı günüyüdü bu doping beni 1 hafta oyalar diyorum

bugün un kurabiyesi yaptım ilk kez yaptım ve beğeni topladım aşkımın gelmesine yakın maharetleniyorum o gelince sürekli yapıp götürücem artık hamarat giz olucam canım benim yaptıklarımı yiyecek

ben eski enerji dolu günlerime geri döndüm hepinizi en kocamanınından öpüyorum bana yetmeyen kalp atışımı hızlandırıp yorulmamı sağlayan enerjiden sizlerede bol bol gönderiyorum

o enerjiden acilen banada lazım napıcam hiç bilmiyorum silkinip kendime gelmeliyim artık , heralde 3 gündür evdeyim ondan böyle oldum toparlanmam lazım

Sonunda ve sonunda elektrik geldi... Donduk soğuktan 5 araba geldi yapmaya valla sonunda yapıldı... 2 apartman aşağıya yeni bina yapıldı onun hatları döşenirken bi sorun oluşmuş paraleldeki tüm evler çat... Biz gene güney tarafız kuzeyler sabaha kadar donmuşlar... Baktık gelmiyor bizde dışarı çıktık bauhaus a falan gittik çok şükür yapıldı yaniii... Bi daha gitmez inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…