hehehh
bende ilk gittiği zaman msj atıp cevap gelmesni bekliyodumm saf gibi
5,5 ayın acısını çıkart mesaj bombardımanı olur artık
17si gecesi salarlarsa ilk gece birlikte uyucaz inşallahhh
hadi bakalım inşallah salarlar o zaman
süper olur
günaydın asker yarenleri bugün dükkanı yine ben açıyorum canım aradı onun sesiyle uyanmak çok güzel paşam bugün tam 12 saat nöbet tutacak allah kolaylık versin bütün askerlerimize ve şu 26 gün göz açıp kapayıncaya kadar geçsin inşallah dün akşam bileti aldım canım kocamı görmeye son 4 gün inşallah
Kızlar bugün ilk defa 11:00'de uyandım ben olaylar yüzünden tadım tuzum kaçmıştı. Hergün sinirlerim bozuktu, ağıyordum kafaya takıyordum ailenin desteği o kadar güzel bir şeymiş ki hele nişanlımın ailesinin akraba diyip onların yanında değilde benim yanımda olması, ilk defa huzurla uyandım bugün. Mutlu uyandım.
Kuzumun gelmesine de son 22 gün. Çarşamba günü 19 diyeceğim geçiyor bitiyor geliyorlar.
en azından Artık 2 hafta kaldı 10 gun kaldı demek ıstıyorum offf cok sabırsızlanıyorum artık
Kızlar elektrik hala gidip geliyor büyük sorun varmış sabahtan beri ugrasiyorlar haberiniz olsun.... artık nr zamana gelirim bilinmez..yarın tartı günümüz herkese duyrulurr
face bana ''ne var ne yok merve?'' diyo ne ara bu kadar samimi olduk biz bununla
o son 10 gün geçer mi acaba
daha kolay gecermis gbi hazirlikla gecer en.azindan.sac manikur pedikur agda:)
kızlar iyi akşamlar iki gündür giremiyorum dışardaydım hep ölüm hastalık baş gösterdi çevremde ama olsun enerjlym aşklandım bol bol huzur verdi bana sağolsun çarşı günüyüdü bu doping beni 1 hafta oyalar diyorum
bugün un kurabiyesi yaptım ilk kez yaptım ve beğeni topladım aşkımın gelmesine yakın maharetleniyorum o gelince sürekli yapıp götürücem artık hamarat giz olucam canım benim yaptıklarımı yiyecek
ben eski enerji dolu günlerime geri döndüm hepinizi en kocamanınından öpüyorum bana yetmeyen kalp atışımı hızlandırıp yorulmamı sağlayan enerjiden sizlerede bol bol gönderiyorum
Merveee aldıklarını çok beğendim canım güle güle kullan :))) Bende şunu beğendim
http://www.markafoni.com/product/3163261/
ayy canım teşekkür ederim bu da çok güzelmiş fiyatı da çok uygun ama ben şortlu takım düşünmüyorum hiç kullanışlı değil gibi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?