347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Ne guzel h.sonu dınlendınız.Ben baya yoruldum ama ggüzeldi eğitim.
Mercicim ÖRAV'ın Öğretmenin sınırı yok eğitimine mutlaka katıll.Yararlı ve çok eğlenceliii

kızlar bi akıl verin bakimm bana :44:arkadasımın yanına gittim dün kendisi hamile ocak ilk haftası doğum yapacak.ben ona ve bebişe bi cok sey aldım aslında ama dün konusurken bebişe örgü battaniye baslayacağını ama hamilelik ağır gectiği için vazgectiğini söyledi.bende ona sürpriz yapıp doğum yapana kadar örmeyi düşünüyorum.bebiş kız ,kızlara hep pembe diyorlar pembe istemiyorum ama ben.sizce ne renk öreyim :44:

Uçuk sarı veya su yeşilii
Kızım olursa itinayla pembe giydirmeyeceğim.En fazla hedıye gelen pembeleri kullanırım zıbın,tulum vs onun dışında pembe yookk

kırmızılı beyazlı da olabilir canım yeşil de olur :) bebe yeşili çok tatlııııı ama ben bebeklerde kırmızıya bayılıyorum hem erkeklere hem kızlarla güzel oluyor örgü baddaniye düz beyaz da güzel olur

Uçuk sarı veya su yeşilii
Kızım olursa itinayla pembe giydirmeyeceğim.En fazla hedıye gelen pembeleri kullanırım zıbın,tulum vs onun dışında pembe yookk

su yeşili aklıma yattı canım sağol

aslında bende beyaz düşündüm canım ama annem beyazlar yeni doğmus bebişlerde cok iyi ollmuyo cok cabuk kirlenir dediği için vazgecmiştim.ben bi gidip denemeye baslayayım

ayy tatlım çok iyi yaparsın örmeklee
benmde perşembe gün arkadaşım doğum yaptı bende yelekler ördüm minik minik kızımıza çok beğendi ve sevindi
pudra rengi gibi açık yavru ağzı gibi değişk bi renk ördüm ben gören herkes rengini çok beğeniyoo. pembe çok klasik oldu kızlara artık

Eskiden gündüzler gecmezdi ama artık aksamlar gecmıo bıtmıyo kızlar ya off yanı yıne geldıler bana bugun zaten konusamadımda sevgılımle

Ben evde canım sıkılıyor falan dedikçe teyzem dedi atkı örsene de dedi gelince ona güzel bi süpriz olur... Ama en son taa ilk okulda öğretti annem örgü örmeyi kadın söylüyor söylüyor şunu yap hadi alış bilmem ne bende el işine hiç heves yok arkadaş yaw... 25 günde hem öğrenip hem örebilir miyim ki

elin böyle işlere yatkınsa yapabilrsin canım
ben biraz yavaş örerim ama güzel örerim. örgü örmek çok zevkli oluyo hem vakit geçirmiş oluyorum terapi gibi geliyo valla bana

Selam kızlar
Harry potter serisini 126541875 kez bitirip geldim yine
24-4 nöbeti var sevgilimin arar bi saat sonra

inşallah yetistiririm doğuma kadar canım.bende özellikle pembe istemiyorum bıktım o renkten

örersin tabi kız .eğer biliyorsan üzerinden yıllar gecsede unutmuyor insan.25gün uzun bi süre atkıyı bitirir bide sapka örersin hem eminim sevdiceğinde cok mutlu olacaktır.el emeği bir hediye satın alınmıs bir hediyeden kıymetli olur ( denenmiştir )
ben gecen sene örmüştüm atkı sapka takım olarak sevdiceğim cok beğenmişti hala onu söyler durur yani

bende izle izle bıkmammmmm geçen gün kardeşlerimle oturup aynı günde 3 bölüm izledik annem diyor bıkmadınız mı izle izle

Bıkılacak bi seri değil ve geleceğe dönüş serisi nasıl ki zamanın unutulmayan filmleri arasında bu da aynı şekilde olacak eminim

El emeği başka şeyler yaptım da örgü örmedim hiç durun bi çarşıya çıkıp ip alayım önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…