ya evet ertelenicek kadar var ama yinede bambaşka bi duygu yaaGeldim canım oyun oynuyorum arada :)) yaa iste anlamıştınız neden erteledigimi
tamam canım denk gelirsem katılırım bendeNe guzel h.sonu dınlendınız.Ben baya yoruldum ama ggüzeldi eğitim.
Mercicim ÖRAV'ın Öğretmenin sınırı yok eğitimine mutlaka katıll.Yararlı ve çok eğlenceliii
bence kesinlikle beyaz ya çok yakıştırıyorum ben bebeklere beyazı kızım da olsa oglum da olsa çoğu şeyini bembeyaz alıcam sanırsamkızlar bi akıl verin bakimm bana :44:arkadasımın yanına gittim dün kendisi hamileocak ilk haftası doğum yapacak.ben ona ve bebişe bi cok sey aldım aslında ama dün konusurken bebişe örgü battaniye baslayacağını ama hamilelik ağır gectiği için vazgectiğini söyledi.bende ona sürpriz yapıp doğum yapana kadar örmeyi düşünüyorum.bebiş kız ,kızlara hep pembe diyorlar pembe istemiyorum ama ben.sizce ne renk öreyim :44:
filmden bahsedince bende merak ettim bugün izleyim die açtım yarım kaldı misafir gelince kapatmak zorunda kaldım en kısa zamanda izlicem sonuna kadar
El emeği başka şeyler yaptım da örgü örmedim hiç durun bi çarşıya çıkıp ip alayım önce
40 dk sonra 24 Erzincan a uzanıyoruzzzzz
Kızlar o fılmın adını soyler mısınız 1 kadın 1erkekten sonra ızlıyeyıım bende cok merak ettm
Benimki de takmış çok kar yağıyor ya helikopter kalkmazsa hava şartlarından dolayı diye.
Eksiye düşersek diyor baska da bırsey demıyor.
O degıl olumsuz dusundugu hersey cıkıyor.
Yasakladım bende biraz önce.Duymıycam artık hava soyle ocakta nasıl olucak tarzı olumsuz laflar dedım.
Tamam ama o günler geldiğinde tek kelime stres istemiyorum senden dedi:26:
Benim ne pimpirik ne stres oldugumu bılıyor.:18:
Söz verdim ama caktırmıycam bişey:18:
Benimki de takmış çok kar yağıyor ya helikopter kalkmazsa hava şartlarından dolayı diye.
Eksiye düşersek diyor baska da bırsey demıyor.
O degıl olumsuz dusundugu hersey cıkıyor.
Yasakladım bende biraz önce.Duymıycam artık hava soyle ocakta nasıl olucak tarzı olumsuz laflar dedım.
Tamam ama o günler geldiğinde tek kelime stres istemiyorum senden dedi:26:
Benim ne pimpirik ne stres oldugumu bılıyor.:18:
Söz verdim ama caktırmıycam bişey:18:
Eki Görüntüle 585554 kızlarrrr siz bunlardan hangisiydiniz?????? Ben hem 13 elinden telefon gitmeyen hem 16 dersi çok dinleyen
aramızda bebek var
Konu ilk açıldığında arkadaşım olarak sizinle şafak saymaya başlamıştım ama o artık benim sevgilimmmmmmmmmm çok mutluyumBende artık sizdenimm sonuna yetiştim ama olsun. Tripliii benide eklermisin yarenler ve askerleri listesine
Konu ilk açıldığında arkadaşım olarak sizinle şafak saymaya başlamıştım ama o artık benim sevgilimmmmmmmmmm çok mutluyumBende artık sizdenimm sonuna yetiştim ama olsun. Tripliii benide eklermisin yarenler ve askerleri listesine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?