347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Geldim canım oyun oynuyorum arada :)) yaa iste anlamıştınız neden erteledigimi
ya evet ertelenicek kadar var ama yinede bambaşka bi duygu yaa
Ne guzel h.sonu dınlendınız.Ben baya yoruldum ama ggüzeldi eğitim.
Mercicim ÖRAV'ın Öğretmenin sınırı yok eğitimine mutlaka katıll.Yararlı ve çok eğlenceliii
tamam canım denk gelirsem katılırım bende
bence kesinlikle beyaz ya çok yakıştırıyorum ben bebeklere beyazı kızım da olsa oglum da olsa çoğu şeyini bembeyaz alıcam sanırsam
filmden bahsedince bende merak ettim bugün izleyim die açtım yarım kaldı misafir gelince kapatmak zorunda kaldım en kısa zamanda izlicem sonuna kadar

izle canım pek misafirli ortamda izlenicek bi film değil zaten ya yalnızken ya nişanlınla izlicen
benimki ilk bebek istediğinde bu filmi izlettircem ona hala istiyomusun diye sorcam sonra

bu aralar çok eksik bişey var hayatımda...
[video=youtube;jpE4jxk13KY]http://www.youtube.com/watch?v=jpE4jxk13KY[/video]

Benimki de takmış çok kar yağıyor ya helikopter kalkmazsa hava şartlarından dolayı diye.
Eksiye düşersek diyor baska da bırsey demıyor.
O degıl olumsuz dusundugu hersey cıkıyor.
Yasakladım bende biraz önce.Duymıycam artık hava soyle ocakta nasıl olucak tarzı olumsuz laflar dedım.
Tamam ama o günler geldiğinde tek kelime stres istemiyorum senden dedi:26:
Benim ne pimpirik ne stres oldugumu bılıyor.:18:
Söz verdim ama caktırmıycam bişey:18:

iyi düşün iyi olsun canım olumsuz şeyleri getirme aklına inşallah sorunsuz bir şekilde gelirler

canım stres olsan da çaktırma sağ salim gelsinler yeter ki ha bigün erken ha bigün geç
şanslarına hava çok güzel olur inşallah rahatlıkla gelirler

kuzular ben yatıyorum hepinizi öpüyorum rabbim hayırlı bir şekilde hepimizin kavuşmasını nasip etsin inşallah geçsin şu 25 gün

Bır gun gec bır gun erken bitiyor ya Allahın izniyle ..
Bende yatıyorum kızlar.Boyama işini okula gidince yapıyorum 3 tanee boyayınca kuşş gibi hafıf oluyorumm ne pazartesi sendromu kalıyor ne bişeyy
Öptüm bende hepiciğinizii

Bu şarkı bana hep huzur veriyor.Sizlere armağan ediyorum.

[video=youtube;XECCY4dkgMU]http://www.youtube.com/watch?v=XECCY4dkgMU[/video]

Konu ilk açıldığında arkadaşım olarak sizinle şafak saymaya başlamıştım ama o artık benim sevgilimmmmmmmmmm çok mutluyum Bende artık sizdenimm sonuna yetiştim ama olsun. Tripliii benide eklermisin yarenler ve askerleri listesine

hosgeldin canım.bu arada hayırlı olsun

aramıza hoşgeldin canımm. hayırlı olsunn

Aramıza hoşgeldinizzzz hayırlı uğurlu olsun valla sonunda sevgili olmanız iyi olmuş bizim gibi çoooook uzun zaman beklemek durumunda kalmadınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…