ayy telefon sapıklarından bende korkarım çok
lisedeyken dadanmıştı biri ben askerim askerle konşmak sevaptr diye mesajlar falan atıyodu arıyodu sürekli. en sonunda kuzenim denk geldi aradığında ben bu kızın nişanlısıyım falan die bi başladı bayada saydırdı bi daha aramadı manyakk
MANGO - KIYAFETLER - Kabanlar - PAMUKLU TRENÇKOT
kızlar bunu aldım geçen hafta ben aldım indirime girmiş bide ama aldıktan sonra içime sinmedi sanki değiştirsemmi acaba bide beğenmeyen arkadaşlarım oldu sizin fikrinizi alayım dedim:)
benimde ilk kez başıma geldi , ama şunu anlıyorum "dost var ,düşman var" ben bilinçli yapıldığını düşünüyorumm maleseff
nasıl bir manyaklık çözemedim bu ya bende enişteye verecektim ki aramadı bir daha
Bence güzelllll
aman Allah korusun geçmiş olsun valla canım. insanın siniri bozuluyor böyle olunca
MANGO - KIYAFETLER - Kabanlar - PAMUKLU TRENÇKOT
kızlar bunu aldım geçen hafta ben aldım indirime girmiş bide ama aldıktan sonra içime sinmedi sanki değiştirsemmi acaba bide beğenmeyen arkadaşlarım oldu sizin fikrinizi alayım dedim:)
ben beğendim canım güzelmiş. iyi günlerde giy
bak bunu hiç düşünmemiştim neden olmasın ama hak ya nasıl hesap verecekler allaha
iyi geceler kızlar ne kaynatıyorsunuz bakalım:)
hoşgeldin canım konu boll bizde
kızlar çok uykum geldi benim ama burayı bırakmak gelmiyo içimden ne zaman uyuyoruz uykusu gelen varmı
ne bileyim canım yaa , bilinçli yapılan bişey diye düşünüyorum , ne bileyim kimsenin hakkında kötü düşünmek istemem ama yinede düşünmedende edemiyo işte insan ....
kızlar çok uykum geldi benim ama burayı bırakmak gelmiyo içimden ne zaman uyuyoruz uykusu gelen varmı
iyi geceler kızlar ne kaynatıyorsunuz bakalım:)
hoşbulduk canım,Allah muhabbetinizi arttırsın..kimsenin uyuyası yok herhalde.
Uyudum uyuyacagım bende.
Uykum geldıgınde bı sessızlesırım yıne aynısı oldu.
Ben yatıyorum kızlar.
Öpüyorum hepinizii.
İyi gecelerr.
aslında benm biraz uykum var gibi ama karnım çok ağrıyo akşamüstüden beri yatıyorum uyuyamam bu ağrıyla sanırım
Uyudum uyuyacagım bende.
Uykum geldıgınde bı sessızlesırım yıne aynısı oldu.
Ben yatıyorum kızlar.
Öpüyorum hepinizii.
İyi gecelerr.
bi daha arayamaz inşalllah zaten bi kere olursa kafadan bi numara çevirip arıyolar demektir.. sürekli ararsa işgillenmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?