347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

nasıl bir manyaklık çözemedim bu ya bende enişteye verecektim ki aramadı bir daha

bak bunu hiç düşünmemiştim neden olmasın ama hak ya nasıl hesap verecekler allaha

ne bileyim canım yaa , bilinçli yapılan bişey diye düşünüyorum , ne bileyim kimsenin hakkında kötü düşünmek istemem ama yinede düşünmedende edemiyo işte insan ....

kızlar çok uykum geldi benim ama burayı bırakmak gelmiyo içimden ne zaman uyuyoruz uykusu gelen varmı

Uyudum uyuyacagım bende.
Uykum geldıgınde bı sessızlesırım yıne aynısı oldu.
Ben yatıyorum kızlar.
Öpüyorum hepinizii.
İyi gecelerr.

ne bileyim canım yaa , bilinçli yapılan bişey diye düşünüyorum , ne bileyim kimsenin hakkında kötü düşünmek istemem ama yinede düşünmedende edemiyo işte insan ....

bi daha arayamaz inşalllah zaten bi kere olursa kafadan bi numara çevirip arıyolar demektir.. sürekli ararsa işgillenmek lazım

Uyudum uyuyacagım bende.
Uykum geldıgınde bı sessızlesırım yıne aynısı oldu.
Ben yatıyorum kızlar.
Öpüyorum hepinizii.
İyi gecelerr.

İyi gecelerrr

bi daha arayamaz inşalllah zaten bi kere olursa kafadan bi numara çevirip arıyolar demektir.. sürekli ararsa işgillenmek lazım

yaa yabancı numara arıyo ama açmıyom , eşim gelsin numaramı değiştirmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…