- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
evet cuma cumartesi akşamları geliyorlar bi sabah erken kalkmaycakları için... ama ben sabah erkende kalksam 1 de yatarım
üff bende gece yatmak bilmem sabah kalkmak bilmem. zorla kaldırıyo annem sabahları.
yatıncada hemen uyuyamıyorum. önceden kafamı yastığa koyduğum gibi uyurdum
bende geldim çok şükür bugün
bende geldim çok şükür bugün
hehehebazı geceler mügeyle ben yalnız oluyoruz çoğu aynur da geliyorrr ama sizde gelinnnn gece uyku yok bizde nedense
hoşgeldiinn canımm
Suzan eşine ne zaman gidiyorsun ??
bende sabahın köründe okula gidiyom ama uykular kaçınca yapacak bişi yokk
hehehebazı geceler mügeyle ben yalnız oluyoruz çoğu aynur da geliyorrr ama sizde gelinnnn gece uyku yok bizde nedense
hoş buldum canım benim cuma günü inşallah ona hazırlık yapıyorum sürekli sarma dolma poğaça sigara böreği içli köfte besleyeyim biraz inşallah
evet canım hergün sabah mı dersiniz yaa kızlar???
oohh tam Osmaniye hatunusun sen varyaaa , besle kocişi besle gelen kadar yedikleri kan can olsun
bende Kadirli geliniyim ayıptır sülemesi
evet şekerim her sabah 6.50 de podyumlardayıızzzz
Sevgilimin ayağı ağrıyordu 2 gündür dünden beri de şişmeye başlamış bugün revire gidecekti.
Revir gataya sevk etmiş antibiyotik ve krem falan vermişler 5 günde istirahat vermişler.
Geçmezse pazartesi yine gel demiş.
İnşallah geçer ayağı ama bi yandan da dinleniyor diyorum oooffff sağlıklı bi şekilde dönsün ordan
canlarım benim sizi hiç yalnız bırakırmıyım ben hele bu son günler dahada ihtiyacımız var birbirimize
Canım sen kaçıncı sınıflara giriyorsun :)
oohh tam Osmaniye hatunusun sen varyaaa , besle kocişi besle gelen kadar yedikleri kan can olsun
bende Kadirli geliniyim ayıptır sülemesi
evet şekerim her sabah 6.50 de podyumlardayıızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?