- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
hemde nasılllll geçmiyor bu son günler yaa 130lu günler daha çabuk geçiyordu inanın
canım ben 7 . ve 8. sınıflara giriyorum , 2. dönem lisedeyim inşAllah
humeyra yine patlattın şarkıyı.
lililililililililiiii
aaa hemşeri sayılırız ya azda olsa evet yedirmeyi severiz biz gel sana da yapayım
[video=youtube;zK8_lIxuAsc]http://www.youtube.com/watch?v=zK8_lIxuAsc[/video]
Diyarbekir güzel bağlar delale lorke
Suları buz gibi çağlar hatune lorke
Ali Paşa mahlesinde delale lorke
Lorke oynar güzel kızlar hatune lorke
Lorke lorke lorke lorke delale lorke
Lorke lorke lorke lorke hatune lorke
SON 21
Ben ortaokulu tercih ederdim herhalde lise daha mi iyi sankı
canım bende Mersinliyim , çok uzaklardan değilim yanii
sağolasın canım benim , sende buyur gel bizde maraşta çalışıyoruzz , aynen bizde yedirmeyi seven bi çiftizz
21 - DİYARBAKIR
yok Hümeyracım yaa ben 7. yılımı çalışıyorum ilköğretimde , bıktım vallahi , anadolu lisesi sınavına girip öyle geçtim liseye yoksa düz liseler hakkaten sıkıntılı
lise olmasaydı ilkokulda çalışırdım , 2-3-4 lere ingilizce var biliyosan
kızlar size birşey söyleyeceğim dün gece beni telefon sapığı aradı çok kötü konuştu manyak ilk defa böyle birşey geldi başıma özelden aradı öldüm korkudan saat 4 dedimki senin annene bacına yapılsa ne hissedersin dedim ama anlamadı bende kapattım hemen sonrada özele kapattım uyuyamadım sabaha kadar çok korkarım böyle şeylerden
Neden cevap verdin ki canım direkt yüzüne kapatsaydın telefonu
kızlar size birşey söyleyeceğim dün gece beni telefon sapığı aradı çok kötü konuştu manyak ilk defa böyle birşey geldi başıma özelden aradı öldüm korkudan saat 4 dedimki senin annene bacına yapılsa ne hissedersin dedim ama anlamadı bende kapattım hemen sonrada özele kapattım uyuyamadım sabaha kadar çok korkarım böyle şeylerden
Suzancım benide aramıştı manyağın biri , ekim ayının başındaydı , " dün gece bana yüzlerce mesaj attın , beni defalarca aradın " diyor , bende " lan gerizekalı ben evli barklı kadınım manyakmıyım seni arayayım" diyorum , " bilmem attığın mesajlarda öyle demiyordum" dedi , benim bir tepem atmışşşşşkii , gerisi bbbiiiiippppppppp.............................................
özele kapattığın iyi olmuş , benimki zaten kapalıydıda numaradan aradı bu gerizekalı ,yabancı numaralara bile cevap vermem normalde ama belki eşimdir diye düşünmüştüümm , neyse bi daha arasaydı savcılıkta görüşürdükk
canım ilk defa başıma geldi elim ayağım tutmaz oldu ben biraz paniğim ilk işim özele kapatmak oldu zaten açıktan arasa direk giderdim savcılığa bir daha arasa enişteme verecektim ama arayamadı şükür
Bende korkarım ve asabım bozulur telefon sapıklarından.
Allah korusun ya.
Hiç sevmem gizli no ları hatta bilmediğim numaralarıda acmayı hiç sevmem.
Gecmıs olsun suzancım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?