347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

benm kargom bugün sabah cizreye ulaşmış az önce baktım netten teslim edilmedi / şubede bekletiliyor yazıyo. nişanlımda beni arayan falan olmadı dedi. acaba askeriyeye götürmediler mi. burda verirken kız aradı ordaki şubeyi askeriyeye teslim oluyomu diye evet dediler. yarın götürürler umarım

[video=youtube;zK8_lIxuAsc]http://www.youtube.com/watch?v=zK8_lIxuAsc[/video]

Diyarbekir güzel bağlar delale lorke
Suları buz gibi çağlar hatune lorke
Ali Paşa mahlesinde delale lorke
Lorke oynar güzel kızlar hatune lorke

Lorke lorke lorke lorke delale lorke
Lorke lorke lorke lorke hatune lorke
SON 21

hemde nasılllll geçmiyor bu son günler yaa 130lu günler daha çabuk geçiyordu inanın

aynen canım ya bazen düşününce hayal gibi geliyo 158 den indik 22 neki diyorum ama çoğu zamanda bitmedi diye isyanı basıyorum şafak kafayı yedirtmesi oldu benimki sıkıştırmayı geçti

aaa hemşeri sayılırız ya azda olsa evet yedirmeyi severiz biz gel sana da yapayım

canım bende Mersinliyim , çok uzaklardan değilim yanii

sağolasın canım benim , sizde buyurun gel bizde maraşta çalışıyoruzz , aynen bizde yedirmeyi seven bi çiftizz

21 - DİYARBAKIR

Ben ortaokulu tercih ederdim herhalde lise daha mi iyi sankı

yok Hümeyracım yaa ben 7. yılımı çalışıyorum ilköğretimde , bıktım vallahi , anadolu lisesi sınavına girip öyle geçtim liseye yoksa düz liseler hakkaten sıkıntılı

lise olmasaydı ilkokulda çalışırdım , 2-3-4 lere ingilizce var biliyosan

Son düzenleme:
Bi tane dahaaa

[video=youtube;bVN0tTQ0nfk]http://www.youtube.com/watch?v=bVN0tTQ0nfk[/video]

Diyarbekir yoluna le diyarbekir yoluna
Toydum düştüm toruna le toydum düştüm toruna
Bu sevdalar boşuna le bu sevdalar boşuna
Delalım delalım delalım delalım de laa lıım
Bu sevdalar boşuna le bu sevdalar boşuna
Delalım delalım delalım delalım de laa lıım

kızlar size birşey söyleyeceğim dün gece beni telefon sapığı aradı çok kötü konuştu manyak ilk defa böyle birşey geldi başıma özelden aradı öldüm korkudan saat 4 dedimki senin annene bacına yapılsa ne hissedersin dedim ama anlamadı bende kapattım hemen sonrada özele kapattım uyuyamadım sabaha kadar çok korkarım böyle şeylerden

Hımmm ergenlik dönemleri tabi şimdi o da ortaokulun zorluklarında... ayyy mini minilereee ey bi ci di i ef ci

Neden cevap verdin ki canım direkt yüzüne kapatsaydın telefonu

Suzancım benide aramıştı manyağın biri , ekim ayının başındaydı , " dün gece bana yüzlerce mesaj attın , beni defalarca aradın " diyor , bende " lan gerizekalı ben evli barklı kadınım manyakmıyım seni arayayım" diyorum , " bilmem attığın mesajlarda öyle demiyordum" dedi , benim bir tepem atmışşşşşkii , gerisi bbbiiiiippppppppp.............................................

özele kapattığın iyi olmuş , benimki zaten kapalıydıda numaradan aradı bu gerizekalı ,yabancı numaralara bile cevap vermem normalde ama belki eşimdir diye düşünmüştüümm , neyse bi daha arasaydı savcılıkta görüşürdükk

canım ilk defa başıma geldi elim ayağım tutmaz oldu ben biraz paniğim ilk işim özele kapatmak oldu zaten açıktan arasa direk giderdim savcılığa bir daha arasa enişteme verecektim ama arayamadı şükür

Bende korkarım ve asabım bozulur telefon sapıklarından.
Allah korusun ya.
Hiç sevmem gizli no ları hatta bilmediğim numaralarıda acmayı hiç sevmem.
Gecmıs olsun suzancım.

benimde ilk kez başıma geldi , ama şunu anlıyorum "dost var ,düşman var" ben bilinçli yapıldığını düşünüyorumm maleseff

ayy telefon sapıklarından bende korkarım çok
lisedeyken dadanmıştı biri ben askerim askerle konşmak sevaptr diye mesajlar falan atıyodu arıyodu sürekli. en sonunda kuzenim denk geldi aradığında ben bu kızın nişanlısıyım falan die bi başladı bayada saydırdı bi daha aramadı manyakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…