• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Huuuuhuuu ben geldim taaa uzun sayafaları aşıpta geldim. Dün gece ben tavuk gibi yattım neler kaynatmışssınız kızlar. Yarım saattir okuyorum. Evdeyim bugün geç kalktım daha kahvaltı yapamadım.

Kastamonu kastamonu depdepdep.:1: Maşallah sayısı en fazla olan biziz sanırım. Yeni bir arkadaşımız daha gelmiş hoşgelmiş.:71:

Dün akşam konuştuk biz herkeste hafif bir hastalık durumu başlamış, revire git hemen ilerlemeden al ilaçlarını dedim ama oraya giden daha beter hasta olur dedi. Çok kalabalıkmış revir.

Kantine kontörler dün gelmiş, geldiği gibi bitmiş. Bir de alan stok yapamıyor tabi herkes alabilsin diye. Bizimkinin de bir kaç gün içinde kart ihtiyacı doğmaya başlarmış artık.

Dün gece eğitimi vardı ne yaptılar acaba meraktayım.:27:

Bugün her biri 9 tane atış yapacaklar, eğitim var yine. Bizimkiler koşmuyormuş silahlı eğitimleri varmış. Maalesef doğuya gidecek olduklarından.:50:

Yemin töreninde kıyafet seçimne gelince bizimki spor ayakkabı kot ve bluz giymemi istedi çünkü bir sürü askerin arasına girecekmişim kıskançlık yapıyor sanırım. İzmir'den 14 saat yol gideceğim için kayınpederimle elbise falan rahat olmaz. Uyku ilacı almayı düşünüyorum zaten bir de midemi yollar tutmasın diye bir ilaç alacağım ki sorunsuz bir yolculuk geçireyim diye. Akşam makyajlı bineceğim otobüse ama sabaha ne kadar iyi görünebilirim hiç bilmiyorum. Zaten otobüsümüz 08:30'ta Kastamonu'ya varacak 21:00'da yemin töreni var. Yetişeceğiz diye otele gidip bir duş alıp hazırlanma şansımda yok benim ama o çıktıktan sonra önce otele gideriz bir duş alır kendimize geliriz sanıyorum. :12:

Bugün epilasyon ve kişisel bakım günüm. Haftaiçi çalıştığım için akşamda hal kalmıyor bakamam kendime. Bugün ve yarın zaman kalıyor sadece.

Son düzenleme:
evliyken hele de çocukluyken hepten zor canım
kaynanayla kalmak zor bi süreç olmuş senin için ama eşin gelince evinize geçiceksiniz dimi ?
çalışma imkanın yok muydu ne bileyim kayınvaliden falan çocuğa baksaydı ?
çalışırken en azından kafan oyalanırdı :44:

Bende evliyim kızlar bende evi kapattım annemde kayinvalidemde falan kalacağım o kadar özledim ki evimi ama sabır tek sağ salim gelsinler geçer bu zaman inşallah çocuk düşünmedim ben o gelsin öyle istedik zaten daha bir yıl bile olmadı evleneli

Kızlaaaar şimdi aradı kuzum. Valla buranın bir uğuru var. Anneni ara diyip kapattım. 3 gündür aramıyor onları. Kayınvalidemde özledi bir rahat etsin içi sesini duyup sonra bana dönecek anlatırım Kastamonu'lular...

Kızlaaaar şimdi aradı kuzum. Valla buranın bir uğuru var. Anneni ara diyip kapattım. 3 gündür aramıyor onları. Kayınvalidemde özledi bir rahat etsin içi sesini duyup sonra bana dönecek anlatırım Kastamonu'lular...

üfff ne güzel duymuşsun sesini ben duyamadım
bu kadar geçe kalmazdı, sınava da girdi dün sonucu falan çok merak ettim. napıyolar acaba fırsat bulup arayamadı:14:

Son düzenleme:
Evet canım duydum sesini.:32::32::32: Şuan annesiyle konuşuyor sanıyorum. Sabah kayınvalidem aradı çünkü dün aradı mı seni diye. Artık onları da arasın istedim. Anne sonuçta o da özlüyor. Bizim ki hep önce beni arıyor, artık zorla arattım yani.

Aradı yineeeee.:62::62::62:

Silahlı eğitim olmuş sabahtan.

Şimdi toplantı olacakmış ona göre ya dinlenme vereceklermiş ya da yürüyüş olcakmış. Bu arada Ktm'ler açıklanmış bizimki Elazığ yolcusuymuş. Ne zaman çıkış yapacağını yazmayacağım ama Kastamonu'lular özelden yazabilir.

ayy askerim aradı şimdi kapadım ankara mamaktakiler her şey yolunda ankesörlülerde sıra olması tek sıkıntı.Yemek yemişler şimdi patetesli köfteli bi yemekmiş akşama doğru mehteran mı ne varmış onu izlemeye gitceklermiş.

canım nerde olduğunu öğrendin mi 2. Bölük benim eşim bugün temizlik yapmışlar yemin törenine gelecek misin

Evet canım duydum sesini.:32::32::32: Şuan annesiyle konuşuyor sanıyorum. Sabah kayınvalidem aradı çünkü dün aradı mı seni diye. Artık onları da arasın istedim. Anne sonuçta o da özlüyor. Bizim ki hep önce beni arıyor, artık zorla arattım yani.

NE GÜZEEELLLLLLLL maşallaah canıımm

Aradı yineeeee.:62::62::62:

Silahlı eğitim olmuş sabahtan.

Şimdi toplantı olacakmış ona göre ya dinlenme vereceklermiş ya da yürüyüş olcakmış. Bu arada Ktm'ler açıklanmış bizimki Elazığ yolcusuymuş. Ne zaman çıkış yapacağını yazmayacağım ama Kastamonu'lular özelden yazabilir.

tripliii mesaaajjj :)

ilk zamanlar her ıkı tarafada gecmıyor gunler sonra ustabırlıgınde bıraz alısılıyor..simdi bizim 22 gunumuz var ınanaın son gunler hiiiiiiç gecmıyor..askım sıkılıyoruz artık burda dıyo cam sıkıntımızdan konusmak bıle ıstemıyoz bırbırımızle dıyo..hrgun yenı eglence cıkarmaya calısıyorlar işte bugunde safagı az kalanları ıslatmıslar askımda ıslanmıs uzun donemler ıslatmıs bızımkılerı

inşallah canım haftaya geçecekler bakalım usta birliğine birde ben bir yıl olmadı evleneli tam eve evliliğe alıştım geri ayrıldık ve bu evliliği 7 sene bekledik öyle ışte inşallah sağ salim gelirler

Kızlar birşey soracağım ben başörtülü biriyim sizce kıyafet konusunda sorun çıkarırlar mi ne giyeceğimi pek düşünmüyorum sadece bunu düşünüyorum

Son düzenleme:
Zannediyorum 40 yaş altındakileri almıyorlar ama bu sene kurallar değişti diye de biliyorum. Askerine sor bakalım o öğrenir içerden.

şimdi kapattım telefonu
yarım saat konuştuk bugün :1:
denetleme yapılacağı için yoğunmuş bugün de temizlik yapıyorlarmış sürekli
yarın yada hafta içi denetleme olacak dedi :31:
haftaya nereye gideceği belli olacak işte
boğaz acısı geçmemiş hala.. 2-3 gün önce iyice halden düştüm ama şimdi iyiyim en azından dedi ona sevindim :31:
yemin töreni 2 defa olacakmış sanırım. ailesi gelmeyenler için ve hafif sakatlık durumları olanlar için sabah erkenden yapılıyormuş. diğeri daha sonra...
benimki sabah erkenden olan yemin törenine katılabilirim dedi. ama tabi daha net değilmiş hiç birşey. bu muhabbet askerler arasında dolanıyormuş böyle. o bilgiyi de vereyim dedim kızlar :34:

bende az önce kapadım telefonu bugün denetlenmiş onların bölüğü
uzun dönemler geldiği için heryerde çok sıra oluyomuş artık
bide iskenderunda soğuk algınlığı salgını başlamış (bu sıcakta nasıl alıyolarsa artık o soğuğu)
kendini kollamaya çalışıyomuş bulaşmasın diye çünkü revirde hiçbişey yapmıyolarmış.
yemin töreni hakkında hiç bişey söylemedi ben sabah 05.40 uçağına aldım biletimi. o sabah 9 da başlıyo tören dediği için
inşallah akşama falan kalmaz kavuşmamız :31:

Off kızlarr moralim çok bozuk sevgilimin ablası aradıı annesini bugun aramadı diye bozulmuş beni aradğnda onu aratcakmışım bi söyleyişi var off keyfim kaçtı şimdi :43:

ay kızlarrr ben ne giyeceğimi bulamadım hala :(
sabahın köründe yola çıkıcam elbiseyle üşürüm gibi geldi o yüzden kotumun üstüne şık bi bluz alıyım diyorum bej rengi
bide bej rengi sandaletlerim var boncuklu parmak arası onları da ayağıma giyerim. bide saçlarımı düzleştirdimmi tamamdır
diye düşünüyorum şimdilik :31:
önümüzdeki hafta gidip kotona falan bakıyım bari kuaförden sonra

Back
X