• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Yemege gıtmeden konustuk 1 dk falan.Ama ses yok su anda..Nıye aramadı ki acaba tekrardan..Bekliyorum bakalım.

ankara mebs yarenleri aradımı sevgiliniz , benimki aramada da daha bu saate kadar arardı çoktan aslında:( merak etmeye başladım.

evet canım aradı 10 gibi aradı duştayım diye çok konuşamadık, sonra 11 gibi aradı daha da konuşmadık henüz. Ailesi geldi 11 buçukta kapatmak zorunda kaldık. Boşlarmış bugün çok bişe yaptırmamışlar. E doğal olarak telefonlar dolu olur araması zordur senin askerinin

kızlar ankesörlüyü arayanınız oldumu hiç benim sevgilim beni aramadı merak etttim arasam sorun olurmu kardeşime sordurrum kardeşim arasın olmadı sizden arayanlar oldumu birliğin herhangibir ankesörlüsünü

canım ankesörü sdece kendi aradıkça arıyorum. Bilemiyorum o şekil arayınca nasıl olur.

Allah kavuştursun canım. Hep beraber atlatıcaz bugünleri inşallah
Sağol canım inşallahh
olsun öle deme geçer canım hem uzun dönemlerde görüşme konuşma sıkıntısı pek olmuyor, nasıl konuşabiliyormuun gerçi yeni gitmiş amaa ??
İnşallah canım ya daha yeni gitti ama günde 2 kere arıyo 8-10 dkika konuşuyoruz

evet canım aradı 10 gibi aradı duştayım diye çok konuşamadık, sonra 11 gibi aradı daha da konuşmadık henüz. Ailesi geldi 11 buçukta kapatmak zorunda kaldık. Boşlarmış bugün çok bişe yaptırmamışlar. E doğal olarak telefonlar dolu olur araması zordur senin askerinin

sağol canım boşlarsa dediğin gibi doludur ankesörlüler benimki sıra beklemeyede gelmez ondan demekki neyse bekleyim biraz daha aramazsa yarın yaparım nazımı :)

kızlar ankesörlüyü arayanınız oldumu hiç benim sevgilim beni aramadı merak etttim arasam sorun olurmu kardeşime sordurrum kardeşim arasın olmadı sizden arayanlar oldumu birliğin herhangibir ankesörlüsünü

canım ben aradım bir defa merak ettim onun beni aradığı numarayı ama burası lojistik dedi yani eşime ulaşamadım yani ama arar merak etme

benim eşimde 9 gibi aradı bugün 7'de kalkmışlar pazar olduğu için ve boş duruyorlarmiş kuyruk vardır telefonlarda fırsat bulunca arar merak etme

Back
X