benimki 12 ağustosta teslim oldu canım yemin törenine son 12 gün![]()
Senin de çokk az kalmış canımm hadii hayırlısıı :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimki 12 ağustosta teslim oldu canım yemin törenine son 12 gün![]()
 oleyyyy yasasin 5 i severim :) 5-4-3-2-1 geriye saymak cok kolay
Canımm çok az kalmışş seninn adına sevindimm![]()
teşekkür ederimmmm senin ki uzun dönem mii 455 yazıyoo onla mı alakalı acaba ?? :44:
Maleseff canımm ya daha yenii gitti de![]()
ankara mebs yarenleri aradımı sevgiliniz , benimki aramada da daha bu saate kadar arardı çoktan aslındamerak etmeye başladım.
Maleseff canımm ya daha yenii gitti de![]()
Kızlarr plakaları saymaya henüz epey bi var. Oyüzden gelin ülke sayalım
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-er...lkelere-selam-yollayalim-70.html#post26154342
kızlar ankesörlüyü arayanınız oldumu hiç benim sevgilim beni aramadı merak etttim arasam sorun olurmu kardeşime sordurrum kardeşim arasın olmadı sizden arayanlar oldumu birliğin herhangibir ankesörlüsünü
Sağol canım inşallahhAllah kavuştursun canım. Hep beraber atlatıcaz bugünleri inşallah
İnşallah canım ya daha yeni gitti ama günde 2 kere arıyo 8-10 dkika konuşuyoruzolsun öle deme geçer canım hem uzun dönemlerde görüşme konuşma sıkıntısı pek olmuyor, nasıl konuşabiliyormuun gerçi yeni gitmiş amaa ??
evet canım aradı 10 gibi aradı duştayım diye çok konuşamadık, sonra 11 gibi aradı daha da konuşmadık henüz. Ailesi geldi 11 buçukta kapatmak zorunda kaldık. Boşlarmış bugün çok bişe yaptırmamışlar. E doğal olarak telefonlar dolu olur araması zordur senin askerinin
sağol canım boşlarsa dediğin gibi doludur ankesörlüler benimki sıra beklemeyede gelmez ondan demekki neyse bekleyim biraz daha aramazsa yarın yaparım nazımı :)
ne yani atarsa özbekistan mı dicezz![]()
kızlar ankesörlüyü arayanınız oldumu hiç benim sevgilim beni aramadı merak etttim arasam sorun olurmu kardeşime sordurrum kardeşim arasın olmadı sizden arayanlar oldumu birliğin herhangibir ankesörlüsünü
evet canım aradı 10 gibi aradı duştayım diye çok konuşamadık, sonra 11 gibi aradı daha da konuşmadık henüz. Ailesi geldi 11 buçukta kapatmak zorunda kaldık. Boşlarmış bugün çok bişe yaptırmamışlar. E doğal olarak telefonlar dolu olur araması zordur senin askerinin
szn sizin de mi askeriniz mebs te?
evet canım aynı yerdeler