kızlar kastamonuda ne habeeerr
Kuzuuu daha haber yok bizde ama akşam o çaldırcak ben onu geri arıcam bakalım öyle konuşcaz. Ben bugün oteli aradım tekrar odalarımızı başkasına vermesin diye adamı rahatsız edip duruyorum devamlı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar kastamonuda ne habeeerr
Kuzuuu daha haber yok bizde ama akşam o çaldırcak ben onu geri arıcam bakalım öyle konuşcaz. Ben bugün oteli aradım tekrar odalarımızı başkasına vermesin diye adamı rahatsız edip duruyorum devamlı.![]()
ara araaa önemlii o odalaaarr :) adam sana gidince sonunda geldiniz kurtulcaz bayan demesinbizde akşam konuşuruz diye umut ediyorum çok yorgun olmazsaa. geri aramayı biz denedik ama tel bozuluyo dedi denetmedi bdahaa. ben arayınca başkası açtı geri kapattı zaten :)
Adam İzmir'den diyince zaten ... hanım mı diyor.Ezberledi artık.
Biz daha önce aradık onda çalmıyormuş o da arayamadım diye beni geri aramak için ahizeyi kaldırıyor ki karşısına ben çıkıyorum. Öğrendi artık 1 dakka içinde ahizeyi kaldırıyor bizimki.
tüh ya ilaçların gelmemeside kötü olmuş geçmiş olsun canım Allahm tez zamanda iyileştirsn inş
Chelzy geçmiş olsun canım benim iyileşir merak etme.
Kızlar sevgiliniz sizinle nasıl konuşuyo telefonda?
Moralim çok bozuk yaa sevgilim benimle telefonda normal bi arkadaşıyla konuşurmuş gibi konuşuyo. Aşkım bitanem diyo ama ne beni sevdiğini söylüyo ne özlediğini. Ne yaptığını anlatıyo yada benm neler yaptığımı soruyo sadece. Çok üzülüyorum bu duruma. Bir cümle bile olsa özel hissettiricek bi anlık mutlu edicek bişeyler duymak istiyo insan. İlk gittiği günler hiç böyle değildi![]()
Tesekkurler canlarim.biraz once sesi daha iyidi.ilaclari getirmemisler bile.burda kimsenin umru degil hastasin,sanci cekiyosun dedi.hasta olmayacaksin o kadar dedibogazim dugumlendi.ilk defa telefonda aglayacaktim tuttum kendimi
![]()
Moralim çok bozuk yaa sevgilim benimle telefonda normal bi arkadaşıyla konuşurmuş gibi konuşuyo. Aşkım bitanem diyo ama ne beni sevdiğini söylüyo ne özlediğini. Ne yaptığını anlatıyo yada benm neler yaptığımı soruyo sadece. Çok üzülüyorum bu duruma. Bir cümle bile olsa özel hissettiricek bi anlık mutlu edicek bişeyler duymak istiyo insan. İlk gittiği günler hiç böyle değildi![]()
Orda çok fazla duygularını belli edemezler ki canım biri çıkıp dinleniyor diyor hatlar, diğeri dinlenmiyor onlarda kafa karışıklığıyla rahat konuşamıyorlar. Bizimde tam tersi başta gayet soğukkanlıydı sonra cepte nasıl konuşuyorsa öyle konuşmaya başladık. Ya alıştı ya dinlenmiyor demiş olacaklar ki ben uyarmıştım bir kere sertçe, dinlenmiyormuş aşkım yaa demişti.
aynı canım hatta kanka gibi konuştuğumuz bile oluyoo bende çok taktım biara ama artık onunda geçerli sebebi vardır diye düşünüyorum duygularını herkesn içinde belli edemez mesela yanındakiler duycak şekildeyse öle konuşmaz sende moralini bozma belli ki seninki de öylee hiç takılma kalbini biliyoruuz nasılsaaa :)
orda psikolojileri çok farklı zaten sen nedn böyle konuşuyorsun dersen daha çok zıtlaşır normal konuş bence sesini duyduma şükrediyorum burdan okuyup herkesi bir tutma herkesin sevdiğinin olgunluk derecesi farklı bence tabii :) herkes bir olmaz sen kalbini ferah tut bencee şahsen ben öyle yapıyoruum biara uzaklaştığını benden koptuğunu düşündüm ama yok ertesi gün farklıydı ordaki stresten kaynaklanıyo olmalı nasıl davrancaklarını bilemiyorlar
Tesekkurler canlarim.biraz once sesi daha iyidi.ilaclari getirmemisler bile.burda kimsenin umru degil hastasin,sanci cekiyosun dedi.hasta olmayacaksin o kadar dedibogazim dugumlendi.ilk defa telefonda aglayacaktim tuttum kendimi
![]()
Bilmiyorum kızlar yaa sonuçta birbirimizden uzaktayız ve tek iletişim aracımız bu. Dinlenirsede dinlensin sonuçta ayıp değil ya sevdiğini özlediğini söylemek. Sorucam bi sonraki arayışında neden böyle yaptığını mantıklı bi açıklaması vardır elbet![]()
Sorarsamda zıtlaşarak değilde tatlı dille sorarım canım. çnkü sormam lazım ben kendime dert ederim bunu burda![]()
orda psikolojileri çok farklı zaten sen nedn böyle konuşuyorsun dersen daha çok zıtlaşır normal konuş bence sesini duyduma şükrediyorum burdan okuyup herkesi bir tutma herkesin sevdiğinin olgunluk derecesi farklı bence tabii :) herkes bir olmaz sen kalbini ferah tut bencee şahsen ben öyle yapıyoruum biara uzaklaştığını benden koptuğunu düşündüm ama yok ertesi gün farklıydı ordaki stresten kaynaklanıyo olmalı nasıl davrancaklarını bilemiyorlar
Valla orda duyguları gel git yaşıyor sanırım bunların. Bizimde geçenlerde uçak biletini kesmedim diye bağırdı bana yer doluyormuş. Senin yapcağın işi dedi.Ben şok. Telefonu bir kapattık benim gözler doldu direkt.
Normalde hiç yapmaz öyle genelde iyiyizdir ama bazen bir tek kelime çıkıyor ağzından ben felç. Çok çabuk kırılırım zaten acayip duygusalım hemen gözler doluyor, moral bozuluyor. Bir gelsin kök söktürücem valla.
![]()
canım sıkma buna canını sen... seni sevmese özlemese aramaz öncelikle onun için içini bi rahatlat. bak benim kocam seni çok seviyorum çok özledim diyor her telde 4-5 kere ama her gün aramıyor :) özleyen insan aramaz mı sık sık? bknz : günde milyonlarca kere konuşabilen şanslı kızçeler :):):)
bazen çok iyi konuşuyor , seni özledim seviyorum diyor,, bazen aradığında da kanka modu,, duruma göre değişiyor yani,,
bazıları utanır, bazıları çok çok önemse, seni seviyorum ve seni çok özledim cümlelerini..
yanında birisi var ise, arkasında birisi var ise söyleyemez belki? ben annemler fln yanımdayken bile çok özledim seni derken bi çekiniyorum diğer odaya gidiyorum, o bi de tanımadığı erkeklerin arasında daha zorlanıyodur belki :)
yemin törenine gidicektin di mi sen babılım, o zmn gözlerindeki parlamadan anlarsın özleminiorada yüzyüze çekersin kulağını, şimdi tel de söyleme bişi.. 3 güncük sabret :)