• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Ben geldim kızlar ama çok duramayacağım cepten bağlanıyorum. Öncelikle güzel bir yolculuk geçirdim. Beklediğimden daha çok gelen vardı. Kalabalıktı çok doğuya gidecekler çok yanmış, evci çıkacaklar için izdiham oldu biraz kalabalık çoktu çünkü. Detayları gelince anlatacağım.

Canlar aradaki sayfaları okuyordum tam o sırada sevgilim aradı
(Sevgilim demeyi de hiç sevmiyorum eşim demek varken:27:)
4te filan tören başlamış
Çıkmışlar dışarıya ailesiyle yemek yiyeceklermiş o arada hemen ben merak ederim diye aradı
Ayyyyyyy günler sonra 324 alan kodu yerine onun ismini görmek içimi çok kötü yaptı
O kadar gündür dayanıyordum ağlamamk için kapatınca resmen sevinçten ağladım
Kim bilir görsem nasıl olurduuuuuuuu

Eyyyy denizcilerrr ne güzel yerler çıkmış yaaaaaa
Çanakkale İstanbul Kocaeli filan vallahi çok sevindim :)
Askerlik bittiiiiiiiiiiiii sayılır :):46:

Eyyyy denizcilerrr ne güzel yerler çıkmış yaaaaaa
Çanakkale İstanbul Kocaeli filan vallahi çok sevindim :)
Askerlik bittiiiiiiiiiiiii sayılır :):46:

sağol canım benim ama benimki bugün aradı yol izinlerini iptal etmişler kendileri götürüp birliklerine teslim ediceklermiş biz de ne olduğunu anlayamadık bi de o kdr uçak bileti falan aldık diye benimki 5günlük izin almış ancak öyle çıkarabiliyoruz onu askeriyeden, yani 5 gün uzadı askerliğimiz neyse sağlık olsun napalım :31:

Eveeet kızlar eve yeni gelebildim çok yorucu bi gündü ama herşeye fazlasıyla değdi.
öncelikle bundan sonraki dönemlere fikir olması açısından;
kıyafet konusunda kendinizi kasmayın istediğiniz gibi giyinin. Bi çok kişi şortlu elbiseli askılı falan giyinmişti ve hiç bi askerde dönüp bakmadı sonuçta ordaki herkes arkadaşlarının kardeşi sevgilisi. Herkes gayet saygılıydı bu konuda.

Çok kalabalıktı ve bende biraz geç kaldım. Yemin ettikleri sırada kalabalığın arasından göremedim tam ama dinlemek bile beni aşırı duygulandırdı çok garip bi duyguydu sürekli ağladım :27: Askerler sırayla tören alanından geçerken sevgilim şansa tam önümden geçti tribünün önündeydim. Onu öyle görünce bi sevindimm :27:

Askerleri törenden yaklaşık 1.5 saat sonra salıyolar bekle bekle geçmiyo dakikalar. Tabi aşırı kalabalıktan ne yiyecek bişey bulabildim ne oturabildim ne lavaboya gidebildim :52: biraz sıkıntılı saatlerdi yani :52::52:

Tabii tüm bu sıkıntımın sonunda sevgilime kavuştum tüm sıkıntım bitti gitti.
Ailesiyle bugün tanıştım daha önce hiç görmemiştim. Korktuğumun aksine çok güzel geçti. Ailesi bana çok sıcak kanlı davrandı çok iyi insanlardı.
Kısacası herşey çok güzel geçti.
Sevgilimi o şekilde görmek beni çok duygulandırdı.
Gidemeyenlerde üzülmesinler yüreklerini göndersinler yeter. Sevdiğinin bunu yaşadığını bilmek bile insanı mutlu ediyo

Eveeet kızlar eve yeni gelebildim çok yorucu bi gündü ama herşeye fazlasıyla değdi.
öncelikle bundan sonraki dönemlere fikir olması açısından;
kıyafet konusunda kendinizi kasmayın istediğiniz gibi giyinin. Bi çok kişi şortlu elbiseli askılı falan giyinmişti ve hiç bi askerde dönüp bakmadı sonuçta ordaki herkes arkadaşlarının kardeşi sevgilisi. Herkes gayet saygılıydı bu konuda.

Çok kalabalıktı ve bende biraz geç kaldım. Yemin ettikleri sırada kalabalığın arasından göremedim tam ama dinlemek bile beni aşırı duygulandırdı çok garip bi duyguydu sürekli ağladım :27: Askerler sırayla tören alanından geçerken sevgilim şansa tam önümden geçti tribünün önündeydim. Onu öyle görünce bi sevindimm :27:

Askerleri törenden yaklaşık 1.5 saat sonra salıyolar bekle bekle geçmiyo dakikalar. Tabi aşırı kalabalıktan ne yiyecek bişey bulabildim ne oturabildim ne lavaboya gidebildim :52: biraz sıkıntılı saatlerdi yani :52::52:

Tabii tüm bu sıkıntımın sonunda sevgilime kavuştum tüm sıkıntım bitti gitti.
Ailesiyle bugün tanıştım daha önce hiç görmemiştim. Korktuğumun aksine çok güzel geçti. Ailesi bana çok sıcak kanlı davrandı çok iyi insanlardı.
Kısacası herşey çok güzel geçti.
Sevgilimi o şekilde görmek beni çok duygulandırdı.
Gidemeyenlerde üzülmesinler yüreklerini göndersinler yeter. Sevdiğinin bunu yaşadığını bilmek bile insanı mutlu ediyo

ay canımmm içim kıpır kıpır oldu çok yorucu ama bi okadar da güzel bi gün olmuş senin için darısı haftaya bizim başımıza inşallahhh

Boş boş,öylesine mesajlaşmayı çok özlemişim;telefonunu aramayı da :102: Uyumak istiyor yorgun sabah 5 ten beri ayakta gece 1 de yatmış ama uyumuyor biraz da uyutmuyorum:23: Ne kadar kıymetliymiş aslında her telefona eline alıp aradığında ulaşabilmek.Şu anda anlıyorum bunun kıymetini.Merak etme bebeciğim uyutucam birazdan seni daha fazla işkence çektirmeyeceğim :9:

ay canımmm içim kıpır kıpır oldu çok yorucu ama bi okadar da güzel bi gün olmuş senin için darısı haftaya bizim başımıza inşallahhh

inşallaah canım benm.
Gerçekten çok yorucu oluyo ama onu gördüğünüz an bitiyo tüm yorgunluklar.
İnşallah sizde çok güzel geçer tüm gününüz.
Doya doya sarılın öpün koklayın
Ben öyle yaptım havaalanında bırakamadım resmen sarılıyorum hadi git diyorum tam ayrılıcakken bidaha sarılıp kokluyorum yapıştım resmen çocuğa :52::52:

Boş boş,öylesine mesajlaşmayı çok özlemişim;telefonunu aramayı da :102: Uyumak istiyor yorgun sabah 5 ten beri ayakta gece 1 de yatmış ama uyumuyor biraz da uyutmuyorum:23: Ne kadar kıymetliymiş aslında her telefona eline alıp aradığında ulaşabilmek.Şu anda anlıyorum bunun kıymetini.Merak etme bebeciğim uyutucam birazdan seni daha fazla işkence çektirmeyeceğim :9:

aynennn şuan gözlerimden uyku akıyoo ama sırf telefonu onda mesaj atabiliyorum konuşabiliyoruz diye uyumuyorumm. Ne güzel bi duyguymuş mesajlaşmak şmdi anlıyorum :52:

inşallaah canım benm.
Gerçekten çok yorucu oluyo ama onu gördüğünüz an bitiyo tüm yorgunluklar.
İnşallah sizde çok güzel geçer tüm gününüz.
Doya doya sarılın öpün koklayın
Ben öyle yaptım havaalanında bırakamadım resmen sarılıyorum hadi git diyorum tam ayrılıcakken bidaha sarılıp kokluyorum yapıştım resmen çocuğa :52::52:

iyi yapmışsın canım ya kolay kolay ele geçmiyo bu fırsat bol bol sarılıp öpmek lazım bende öyle yapıcam, dönüşte arabayla döncez biz ohh 14 saat dibimden ayrılamıcakk :48::48:

Tripliii

Canımm buralardasıınnn.Nasılsın?Nasıl geçtii?Oralarr nasılll? Tüm izlenimlerini bekliyorumm.Öpüyorum

Back
X