- 20 Eylül 2010
- 8.493
- 1.889
- 373
- 34
Anlattığım gibi canım ya. Az kaldıı azz biraz dahaa sabrett![]()
kızımmmmm benim seni teselli etmem lazım ne oluyor orda kız bi anda değişti topik değişince
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlattığım gibi canım ya. Az kaldıı azz biraz dahaa sabrett![]()
Aynen öyle canımofff ne saatler geçiyo ne günler ...
Hep kendimden bahsedip sizi sıkmak istemedim canım ya :) sizleree sevinip kendimii avutuyorummkızımmmmm benim seni teselli etmem lazım ne oluyor orda kız bi anda değişti topik değişince![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hep kendimden bahsedip sizi sıkmak istemedim canım ya :) sizleree sevinip kendimii avutuyorumm![]()
Valla benimkinin tramvaları askerlik bitenekadar sürcek heraldehepimiz bu zorlu dönemeçlerden geçtik hepimiz aynıyız yani değişik yaşadığımız bişey yok elbet askerlerin dönemsel tramvaları oluyor![]()
Valla benimkinin tramvaları askerlik bitenekadar sürcek heralde![]()
yürü kız şafak panosuna ikiyee böldürdün beni burda bşlarım şimdi senin tramvalarınaben gidiyorum beni takip et
![]()
Eyyyy denizcilerrr ne güzel yerler çıkmış yaaaaaa
Çanakkale İstanbul Kocaeli filan vallahi çok sevindim :)
Askerlik bittiiiiiiiiiiiii sayılır :)![]()
keşke söyleyseydin karşılardım ben seniikaybolmadın inş? :)
Eveeet kızlar eve yeni gelebildim çok yorucu bi gündü ama herşeye fazlasıyla değdi.
öncelikle bundan sonraki dönemlere fikir olması açısından;
kıyafet konusunda kendinizi kasmayın istediğiniz gibi giyinin. Bi çok kişi şortlu elbiseli askılı falan giyinmişti ve hiç bi askerde dönüp bakmadı sonuçta ordaki herkes arkadaşlarının kardeşi sevgilisi. Herkes gayet saygılıydı bu konuda.
Çok kalabalıktı ve bende biraz geç kaldım. Yemin ettikleri sırada kalabalığın arasından göremedim tam ama dinlemek bile beni aşırı duygulandırdı çok garip bi duyguydu sürekli ağladımAskerler sırayla tören alanından geçerken sevgilim şansa tam önümden geçti tribünün önündeydim. Onu öyle görünce bi sevindimm
Askerleri törenden yaklaşık 1.5 saat sonra salıyolar bekle bekle geçmiyo dakikalar. Tabi aşırı kalabalıktan ne yiyecek bişey bulabildim ne oturabildim ne lavaboya gidebildimbiraz sıkıntılı saatlerdi yani
Tabii tüm bu sıkıntımın sonunda sevgilime kavuştum tüm sıkıntım bitti gitti.
Ailesiyle bugün tanıştım daha önce hiç görmemiştim. Korktuğumun aksine çok güzel geçti. Ailesi bana çok sıcak kanlı davrandı çok iyi insanlardı.
Kısacası herşey çok güzel geçti.
Sevgilimi o şekilde görmek beni çok duygulandırdı.
Gidemeyenlerde üzülmesinler yüreklerini göndersinler yeter. Sevdiğinin bunu yaşadığını bilmek bile insanı mutlu ediyo
ay canımmm içim kıpır kıpır oldu çok yorucu ama bi okadar da güzel bi gün olmuş senin için darısı haftaya bizim başımıza inşallahhh
Boş boş,öylesine mesajlaşmayı çok özlemişim;telefonunu aramayı da :102: Uyumak istiyor yorgun sabah 5 ten beri ayakta gece 1 de yatmış ama uyumuyor biraz da uyutmuyorumNe kadar kıymetliymiş aslında her telefona eline alıp aradığında ulaşabilmek.Şu anda anlıyorum bunun kıymetini.Merak etme bebeciğim uyutucam birazdan seni daha fazla işkence çektirmeyeceğim
![]()
inşallaah canım benm.
Gerçekten çok yorucu oluyo ama onu gördüğünüz an bitiyo tüm yorgunluklar.
İnşallah sizde çok güzel geçer tüm gününüz.
Doya doya sarılın öpün koklayın
Ben öyle yaptım havaalanında bırakamadım resmen sarılıyorum hadi git diyorum tam ayrılıcakken bidaha sarılıp kokluyorum yapıştım resmen çocuğa![]()