- 7 Haziran 2011
- 21.761
- 33.180
- 798
isteyenin bi yüzü kara demişlertamam porsche araba olmasa da olur yani
![]()
düğün hikayesi fikri var ama kafamda
onun maliyeti fazla etmez
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
isteyenin bi yüzü kara demişlertamam porsche araba olmasa da olur yani
![]()
düğün hikayesi fikri var ama kafamda
onun maliyeti fazla etmez![]()
ooo MEB atama klavuzu yayınlamış bu saatte devlet daireleri aştı zaten kendini
bölümümde 4377 kadro var içinden biri de ben olurum inşallah![]()
artık gece çalışır oldular
inşallah ataman gerçekleşir canım puanımda iyi demiştin hayırlı haberlerini alırız![]()
inşallah 10 eylülde alırım bende hayırlı haberi bekleyip görcez. sınıf öğretmenlerine çok büyük haksızlık olmuş ama geçen sene 5000 kişi aldılar 4+4+4 te 324 kontenjan vermişler. atamalarımız da yapılsın hayırlısıyla da başlıyalım artık düğün hazırlıklarınaa![]()
sağol canım benim ama benimki bugün aradı yol izinlerini iptal etmişler kendileri götürüp birliklerine teslim ediceklermiş biz de ne olduğunu anlayamadık bi de o kdr uçak bileti falan aldık diye benimki 5günlük izin almış ancak öyle çıkarabiliyoruz onu askeriyeden, yani 5 gün uzadı askerliğimiz neyse sağlık olsun napalım![]()
tatlım bugün aşkım beni aradığında yol izinlerinin iptal olduğunu izin kullanacağını söyledi çünkü çoğu kişi öyle yapcakmış
ama akşam bi kere daha aradı ve dedi ki herkes itiraz etti karışıklık çıktı pazartesi belli olacak herşey belki yol izinlerini geri vercekler dedi
yani şu an hiç net değil.
pazartesi karar verilecekmiş.
inşallah 2 gün yol iznini verirler de askerlik uzamak zorunda olmaz
kızlarrr ben de sizden fazlasını öğrenemedim bi aradı yol izinleri iptal zorunlu olarak izin kullanıcam yoksa burdan otobüslerle sevk edilcez dedi sonra aradı iptal eski sisteme döndük dedi.
buarada ben çok karışık duygular içersindeyim. haftaya salı yurtdışına gidiorum iş için pazar gecesi döneceğim. yemin törenine gidemiyorum biiirrr, istanbulda olacağı haftasonu burda görüşemeyeceğiz ikiiiii, ben yurtdışında olduğum için çok fazla telefonla da konuşamayacağız üççççbelki imkan bulurum da internetten kamera falan açarız bilgisayarım yanımda olucak. izin işine önce dedim boşuna uzayacak ama bir umut da pazartesi salı çarşamba istanbulda görüşeceğiz tam kendimi o duruma hazırladım hop iptal oldu. dedim üzülme nasıl olsa kocaeli yakın o haftasonu gelirim ziyaretine çarşıya çıkarmasalar eğer orda ziyaret ederim diye umuyorum. ay kafam allak bullak oldu bizim nezman görüşüp kavuşacağımız belirsiz
(((
biran önce kurtulsunlar şu iskenderundan huzursuz oldum iyice bir öyle bir böyle. acaba ustabirliği nasıl olucak burda bir düzen oturtmuştu şimdi ustaya alışması telefon durumu komutanı da iyidi burda ustada nasıl olcak acaba???
tatlım bende aynı duygular içindeyim. Mesajlaşmak konuşmak saki askerlik bitmiş gibi hissettirdi. Yarın da böyle olcak ama en azından artık her haftasonu aynı duyguları yaşayacağımı bilmek mutlu kılıyor beni =)[ı]yanına gidemedim ama bütün gün msjlaştık konuştuk cam açtı çok güzeldi yani çok tuhaftı ona msj atmak bile mutlu etti beni aradığımda hemen ulaşabilmek.. Yarında böyle geçicek hemencecik sonra yine özlemeye başlıcam. şuan sanki askerlik bitmiş gibi hissediyorum keşke öyle olsa.. [/ı]
sevdiceğini görüp göremeyen tüm kızlara ankara mamak mebsten selamalr aldım aşkımı geldim çok mutluyum o atmosferi yaşayıp o duyguyla onu gördüm yaa aşırı mutlu oldu inşallah sizde nizamiyelerine gider görürsünüz
bugün evli gibiydi kuzeninin kayınpederlerine gittik bizi öyle güzel ağırladılar ki onların evini adres gösterdik iyidi herşey gelin gibiydim evli gibiydik yaprdım ediyorum o gülüyorr öyle güzeldi ki sabahta yine buluşcaz artık istanbuldayım son 24 aatir yollardaydım harab oldum
mbste saat 6 da olduk o saatte bile kapılar doluydu bebekli yaşlı çok insan vardı kızlar, yemin töreni sırasında sancak geçişi herşeyde ağladım harika bir duyguydu annesi ben beraber ağladık
hepinizi çok öpüyorum
tripliii duy sesimi
benimkinin usta birliği belli oldu İSTANBUL çıktıilk sayfaya uygun bi zamanında eklersin canım
![]()
canım çok sevindim çok şanslısınız ya
Nereye düştü istanbulda?
sedulu canım inanmıyorum istanbula çıkmış tuzlaya felanmı ayyy çok güzel çok güzel
trpili canım iyikide pantolon giymişsin bende ankaranın soğunda etek yada pantolon giysem donardım herhalde bolu ve nkara soğuktu ve ben üşüttüm sabah 12 den sonra ankaraya güneş vuruyor resmen mahfetti hala midem yerine gelemedi
bizde hengame olmadı kızlar sabah 1.2.3.... bölük masaları vardı evci izni için sadece onları yaptı babası fotokobi kuyruğu vardı babası onda en baştaydı bizde yemin töreni kapısında en baştaydı yalnız yğılma oldu sonra aşağki kapı açıldı dediler ben can habliyle merdibenlerden atladım manyağım çünkü oraya koşarken ablasınınn sesine geri döndüm bizim beklediğimiz yeri açmışlar çünkü ilk ben girdim babasıyla el ele koşuyoruz en sağa aslında kapının hemen yanındaki 1. bölük yerine oturcaktık oda öyle anı oldu
kızlar varmı daha askerinin yeri belli olan çoğumuz kavuşmuşuz çok mutlu olallım
[video=vimeo;41714334]http://vimeo.com/41714334[/video]
bende böyle video istiyorum düğünümde ya gece gece izlediğim şeylere bakın![]()